02-07-15 12:50 PM
849 ... 1617181920 ...
tools
  1. AfroLoGeek's Avatar
    How can i get this into my z10 please?

    Posted via CB10
    Check the first post on this thread, and follow the MEGA link depending on your device version Q10STL...something
    You'll have a .7z zipped file. Unzip it where you want, when finished, MAKE a BACKUP OF ALL YOUR CURRENT FILES, yes the autoloader is going to erase everything. Then connect your device and launch the .exe file and wait (or PRAY ;-) ) but it WILL BE OK. I've done it with a 10.3 leak on a Z10, working good! I'm on my way to try the 10.3.1 version
    Then Enjoy!
    10-31-14 08:43 AM
  2. Hobiano's Avatar
    Z10 STL100-1 there is any problems so far ?
    10-31-14 08:45 AM
  3. AfroLoGeek's Avatar
    You can't, the exe file you'll get from the leaks is not running on a non-windows device
    10-31-14 08:46 AM
  4. marshall1727's Avatar
    Z10-100-1 autoloder from the links above worked fine, but after boot, no usual 1st time setup appeared.
    i did wipe and battery pull after autoload and setup appeared.
    10-31-14 08:50 AM
  5. marshall1727's Avatar
    getting an error "device setup not complete" as a result can't load snap or use DDPB - how can i resolve this?

    Z10 STL100-1 (10.3.1.106)
    you did not go through original setup, right? do wipe, battery pull, some reboots, helped for me.
    10-31-14 08:52 AM
  6. gambit09's Avatar
    Z10-100-1 autoloder from the links above worked fine, but after boot, no usual 1st time setup appeared.
    that's the sad part because I wont be able to sideload snap for android applications
    10-31-14 08:53 AM
  7. Yellowman11's Avatar
    Can someone help me out?
    I've never installed a leak or autoloader before

    Which links do I follow for the Q10?
    Will it erase all my data, contacts, texts,photos, music, etc?

    Thanks!
    Yes, the autoloader will erase everything on your phone but, if done properly, the backup you create before running the autoloader should load most, if not all, of your stuff back (I'm not sure of BBM messages though, I still can't get any backups to restore that for me). If you want to PM me your email address, I can send you a link to one of my OneDrive cloud drives where you can download all the files you will need to do a non-destructive update that won't erase or disturb anything on your phone. I have a Q10 too and that's how I did the upgrade myself (non-destructively).
    10-31-14 08:53 AM
  8. Yellowman11's Avatar
    How can i get this into my z10 please?

    Posted via CB10
    You can either go the autoloader route, the autoloader will erase everything on your phone but, if done properly, the backup you create before running the autoloader should load most, if not all, of your stuff back (I'm not sure of BBM messages though, I still can't get any backups to restore that for me). If you want to PM me your email address, I can send you a link to one of my OneDrive cloud drives where you can download all the files you will need to do a non-destructive update that won't erase or disturb anything on your phone. That's how I upgraded my son's Z10 (non-destructively).
    10-31-14 08:56 AM
  9. HereticHermit's Avatar
    I propose a vote of thanks to everyone pitching in with help, posting leaks and auto-loaders et all. I have been gleefully enjoying the leaks for a while now. Thanks ALL .
    damienR likes this.
    10-31-14 09:13 AM
  10. Emboarg7's Avatar
    Can anyone give me a quick tutorial on how to do this? First time wanting to install a "leaked" OS. On TMo Z10STL100-3/10.2.1.2228


    Never mind, didn't notice the one all the way back here
    10-31-14 09:18 AM
  11. theonecid's Avatar
    getting an error "device setup not complete" as a result can't load snap or use DDPB - how can i resolve this?

    Z10 STL100-1 (10.3.1.106)
    I'm having the SAME problem. Usually I open BlackBerry ID from my phone or something and it clears it. Now it's definitely stuck, I've tried everything and it won't let me connect Link to it...
    I've removed my sim, rebooted numerous times. Changed USB from autodetect to connect to windows, nothing.

    Anyone has a solution other than wiping, etc (don't want to lose current data)?
    10-31-14 09:19 AM
  12. slinso88's Avatar
    Can someone reup ALL APPS please?!
    Thanks!
    10-31-14 09:29 AM
  13. marshall1727's Avatar
    I'm having the SAME problem. Usually I open BlackBerry ID from my phone or something and it clears it. Now it's definitely stuck, I've tried everything and it won't let me connect Link to it...
    I've removed my sim, rebooted numerous times. Changed USB from autodetect to connect to windows, nothing.

    Anyone has a solution other than wiping, etc (don't want to lose current data)?
    try battery pull. but in my case i also did wipe
    10-31-14 09:33 AM
  14. herbersh's Avatar
    The all apps mega link appears to be broken?
    10-31-14 09:35 AM
  15. prithvi64's Avatar
    Installed 1016 over 938 via sachesi. Seems it is more fluid. Battery drainage has to be observed since 938 had worst battery sucker.
    10-31-14 09:36 AM
  16. toobs623's Avatar
    I'm having the SAME problem. Usually I open BlackBerry ID from my phone or something and it clears it. Now it's definitely stuck, I've tried everything and it won't let me connect Link to it...
    I've removed my sim, rebooted numerous times. Changed USB from autodetect to connect to windows, nothing.

    Anyone has a solution other than wiping, etc (don't want to lose current data)?
    Hey cid, you try going through the setup app itself? I did that on my 30 a while back and it turned out to be carrier network settings that I had skipped downloading on initial setup wizard

    Posted via CB10
    10-31-14 09:44 AM
  17. theonecid's Avatar
    Hey cid, you try going through the setup app itself? I did that on my 30 a while back and it turned out to be carrier network settings that I had skipped downloading on initial setup wizard

    Posted via CB10
    Yeah tried that man. Nothing. Anyway, I've loaded up 1016 autoloader now and will go through all the initial setup and restore an older backup. It was just messed up...
    10-31-14 09:46 AM
  18. maximal2010's Avatar
    Thanks!
    10-31-14 09:57 AM
  19. Levi_Asaiah's Avatar
    Z10STL100-2/3 autoloader. Compressed.

    https://mega.co.nz/#!dMpDCbTZ!qnkrvz...icrMrZt65uiaq4

    Posted via CB10
    Hey, this will work for my unlocked Z10STL100-3 right? I decided to double check cuz I saw someone ask if it's for Verizon or not

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    10-31-14 10:11 AM
  20. marshall1727's Avatar
    Hey, this will work for my unlocked Z10STL100-3 right? I decided to double check cuz I saw someone ask if it's for Verizon or not

    Z10STL100-3/10.3.1.938
    it should
    10-31-14 10:22 AM
  21. bluetroll's Avatar
    I did a non-destructive upgrade from 10.3 on my Passport to 1016

    My device has been acting very strange. Lots of problems.

    I've tried doing a security wipe and the problems still exist.

    I will try updating with an autoloader this afternoon.

    Posted via CB10
    10-31-14 10:25 AM
  22. Blackterry's Avatar
    Hello

    I installed 10.3.1.522, yesterday after installation my Camera is not responding......"the camera can't be started."
    kindly help me with sys.camera BAR file
    10-31-14 10:26 AM
  23. stooy leown's Avatar
    I did a non-destructive upgrade from 10.3 on my Passport to 1016

    My device has been acting very strange. Lots of problems.

    I've tried doing a security wipe and the problems still exist.

    I will try updating with an autoloader this afternoon.

    Posted via CB10
    what kind of problems? i made an autoloader and installed. first time ive really seen some lag(going in and out of the hub) other than that, havn't noticed any problems.
    10-31-14 10:30 AM
  24. chopachain's Avatar
    Yeah tried that man. Nothing. Anyway, I've loaded up 1016 autoloader now and will go through all the initial setup and restore an older backup. It was just messed up...
    It just means your first setup once autoloader has finished loading and fone boots up has not finished. Normally a restart once you finished setting up the device clears that.
    10-31-14 10:34 AM
  25. madh263362's Avatar
    thank u so much, again u helped me alot.
    10-31-14 10:42 AM
849 ... 1617181920 ...

Similar Threads

  1. 2000 % perfect solution for stl 1 10.3.1.1016/10.3.1.938 issue
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 38
    Last Post: 11-10-14, 06:03 AM
  2. 10.3.1.1016 screen shots thread
    By tahabashir1991 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 31
    Last Post: 11-02-14, 07:15 AM
  3. AT&T official 10.3.0.908 update
    By RLTurn77 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 16
    Last Post: 10-31-14, 10:42 PM
  4. BlackBerry OS 10.3.1.1016 autoloaders now available for all BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-14, 02:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD