09-03-14 10:46 PM
1,237 ... 3637383940 ...
tools
  1. Uzi's Avatar
    Any link for non mega link for all missing bars?
    One page behind

    Posted via CB10
    santhoshmanikandan likes this.
    06-26-14 09:50 AM
  2. Dhepaa's Avatar
    Wow my line cookie run finally working again in this os, I will recommend to all stl 1 owner that has installed 442 dev to install this os

    Posted via CB10
    06-26-14 09:52 AM
  3. matt4pack's Avatar
    I haven't tested a lot of them, but so far I'd say they load faster and run at least as well as they did on .296, which was an improvement on 10.2.1.
    I'm getting much better performance with the new runtime sideloaded into .296 at least. Runs very well now.

    Posted via CB10
    06-26-14 10:01 AM
  4. Carjackd's Avatar
    So NFC is not working it's definitely a bug, I have tried everything to correct it, including reinstalling timmy me app to ensure that wasn't the issue, NFC is "on" in settings.


    Can anyone else confirm?

    Posted via CB10
    06-26-14 10:47 AM
  5. Carjackd's Avatar
    So NFC is not working it's definitely a bug, I have tried everything to correct it, including reinstalling timmy me app to ensure that wasn't the issue, NFC is "on" in settings.


    Can anyone else confirm?

    Posted via CB10

    10.3.0.700 Developer OS Live-img_20140626_104828.png

    Posted via CB10
    06-26-14 10:49 AM
  6. ladeberry's Avatar
    Thanks to Deezy87 and az... I got my Q working finally wheew

    Posted via CB10
    deezy87 likes this.
    06-26-14 10:54 AM
  7. mphillips828's Avatar
    Hey...so my finding is not the best one, but I am wondering if anyone else has experienced it or even knows what it means.

    So initially when I installed the OS all was good. I did the first setup and then did a security wipe. Thats where things went downhill! The security wipe started and then the phone shut off and red LED started blinking (2 times, then 4 times). I re-installed the OS from scratch again and ran through the setup again. To double check, I did a security wipe on that one and same thing happened. So, I re-loaded the OS for a third time and didn't do a security wipe. Phone is functioning and running, but now as a test I have turned the phone off multiple ways (hard reset, typical just power down), and no matter which way I turned the phone off it will always do the 2 red LED blinks and then the 4. I found out that I can now just hold the power button for about 20 seconds and it will turn the phone back on (after a couple tries sometimes) and then the phone is on and functioning again.

    Basically every time the phone shuts off it does this. Anyone else experience this with this OS, or any other OS previously? And is there a fix, and what is actually going on??
    06-26-14 11:42 AM
  8. mhw100's Avatar
    Does anyone one have the .442 bar for the Hub that controls the triage function?
    06-26-14 11:44 AM
  9. Sanjoov's Avatar
    I am running the 441/442 with 296 bars on Z10 STL 100-1. Of course there is No core OS 296 for 100-1.

    Have Panorama and Triage working.

    Use this as a daily driver without any major issues, besides living with the known issues.

    Please advise how do I go about upgrading to 700?

    Z10 STL 100-1.



    Posted via CB10
    06-26-14 12:21 PM
  10. Wigley458's Avatar
    OK, just saw there was some confusion on if the DEV MODE had to be enabled (turned on) or not to use DBBT (Darcy's tool) or Sachesi.

    The answer is a resounding NO.

    No you do not need to have it on. In fact if one can cause connect issues sometimes with certain versions of those apps.

    Also. Be very sure your on the newest Link available

    Hope that helps

    Why ME?
    06-26-14 12:22 PM
  11. molson0's Avatar
    I am running the 441/442 with 296 bars on Z10 STL 100-1. Of course there is No core OS 296 for 100-1.

    Have Panorama and Triage working.

    Use this as a daily driver without any major issues, besides living with the known issues.

    Please advise how do I go about upgrading to 700?

    Z10 STL 100-1.



    Posted via CB10

    exact same way you did your existing set up. Load 699/700 then the bar files.
    06-26-14 12:23 PM
  12. molson0's Avatar
    Does anyone one have the .442 bar for the Hub that controls the triage function?
    chatblend.bar


    you may also want to take chat.bar or it might fack things up.
    06-26-14 12:24 PM
  13. parthokarki's Avatar
    10.3.0.700 Developer OS Live-img_20140626_192109.png

    Posted via CB10
    06-26-14 12:25 PM
  14. Candelo114's Avatar
    Does anyone know if the learned keyboard words are automatically saved even without doing a restore?
    I just checked my keyboard and all my previous learned words were there and I didn't restore from a previous OS.
    Is this a new feature?

    Posted via CB10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    06-26-14 12:58 PM
  15. mhw100's Avatar
    chatblend.bar


    you may also want to take chat.bar or it might fack things up.
    Should it come from .442 or .296? I thought the SDK didn't have these features in the HUB.
    06-26-14 12:59 PM
  16. molson0's Avatar
    The one in .442 was better IMO.


    But triage prolly wont work unless/untill you restore settings from a backup that was on .442.
    James Blight likes this.
    06-26-14 01:00 PM
  17. deezy87's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140626_192109.png 
Views:	705 
Size:	79.8 KB 
ID:	280734

    Posted via CB10
    What would you like, in recognition for posting this? I'm sure 110% of us here know that it's been pushed out...
    Umaima_B_Dia and pttptppt like this.
    06-26-14 01:01 PM
  18. shorski's Avatar
    Does anyone know if the learned keyboard words are automatically saved even without doing a restore?
    I just checked my keyboard and all my previous learned words were there and I didn't restore from a previous OS.
    Is this a new feature?

    Posted via CB10
    No I don't think so. Getting yours might just be a coincidence.
    I have checked mine and it's not available anymore.

    WhiteZ30OS10.3.0.700/296bars
    06-26-14 01:02 PM
  19. anon721037's Avatar
    What would you like, in recognition for posting this? I'm sure 110% of us here know that it's been pushed out...
    I've always wanted to know where the extra 10% cane from. Lol

    CB10 on the best. Z30
    LP_Rigg likes this.
    06-26-14 01:05 PM
  20. mhw100's Avatar
    The one in .442 was better IMO.
    But triage prolly wont work unless/untill you restore settings from a backup that was on .442.
    Ah, thanks. Is this the same answer for .296?
    06-26-14 01:07 PM
  21. qenylas's Avatar
    I have the autoloader downloaded already, do I need to download all apps too, and how will I load the Os into my phone....pls help

    Posted via CB10
    06-26-14 01:07 PM
  22. molson0's Avatar
    Ah, thanks. Is this the same answer for .296?
    To the best of my knowledge Yes.
    mhw100 likes this.
    06-26-14 01:10 PM
  23. deezy87's Avatar
    I've always wanted to know where the extra 10% cane from. Lol

    CB10 on the best. Z30
    The answer is locked behind a password, which is hidden in javascript....
    06-26-14 01:10 PM
  24. mbgiroux's Avatar
    I had the same issue. Installed Hub++ and set it up just for calls...
    06-26-14 01:11 PM
  25. mhw100's Avatar
    To the best of my knowledge Yes.
    I think I better leave it alone then given I don't have a backup of the settings. Thanks again.
    06-26-14 01:13 PM
1,237 ... 3637383940 ...

Similar Threads

  1. BlackBerry OS 10.3 wallpapers
    By Bla1ze in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 42
    Last Post: 01-08-17, 09:19 AM
  2. 10.3.0.700 Screenshot Thread
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 146
    Last Post: 08-20-14, 01:07 AM
  3. Porsche Design P'9983 appears once again in OS 10.3.0.700
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-14, 06:55 AM
  4. BlackBerry OS 10.3 has twenty new wallpapers, download them now!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 09:58 PM
  5. The Amazon deal: A win-win for consumers AND developers?
    By webber27 in forum Homepage Article Submissions
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 09:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD