09-03-14 09:46 PM
1,237 ... 2526272829 ...
tools
  1. James Blight's Avatar
    Baffled, I cannot find the File Manager bar in any of the collections of bar files I have. I dont understand why it is now missing when it was there before.

    How did you install the BAR? I installed via the Chrome plug-in and everything went fine including Docs to Go. You can sideload the File Manager too, the file is called sys.perimeterbrowser

    Posted via CB10
    06-24-14 05:52 PM
  2. francees's Avatar
    The BBM in this build is nice and all, BUT!!! 1. The music that is currently playing in the music player wont show on BBM and you cant upload any image on your BBM channels, if some one could upload the BBM 10.3.33.18 BAR it would be amazing *thank you all*

    Posted via CB10
    06-24-14 05:55 PM
  3. olaf_d's Avatar
    I stand corrected.
    Last edited by olaf_d; 06-24-14 at 06:00 PM. Reason: foot in mouth
    06-24-14 05:56 PM
  4. francees's Avatar
    Im an stl-1 users my HUB traige mode is gone plus panoramic mode in the camera, ive reinstall the OS and performed an security wipe but no luck

    Posted via CB10
    06-24-14 05:56 PM
  5. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Baffled, I cannot find the File Manager bar in any of the collections of bar files I have. I dont understand why it is now missing when it was there before.
    Here you go mate: sys.perimeterbrowser-11.30.0.5.bar

    Btw I don't know if anybody has issues with the File Manager, on my 100-2 Z10 it works just, I installed the 296 version, only the sys.perimeterbrowser, no other file.
    06-24-14 05:58 PM
  6. James Blight's Avatar
    thanks! I think I see what I did wrong...I am trying again from scratch...just wiping now.

    Here you go mate: sys.perimeterbrowser-11.30.0.5.bar

    Btw I don't know if anybody has issues with the File Manager, on my 100-2 Z10 it works just, I installed the 296 version, only the sys.perimeterbrowser, no other file.
    06-24-14 06:03 PM
  7. molson0's Avatar
    Im an stl-1 users my HUB traige mode is gone plus panoramic mode in the camera, ive reinstall the OS and performed an security wipe but no luck

    Posted via CB10
    My backup "settings" held the key to the triage in hub. It was certainly gone when I loaded this OS. I then loaded chat blend from .296 (which didn't have the reply to BBM via hub) but it did nothing.
    After restoring from a. 442 backup, triage was back and reply to BBM in hub option (available only in. 442) was back. *so it had nothing to do with my. 296 chat blend bar)

    *shrug*. Dunno, But I ain't messing with it.

    Posted via CB10
    06-24-14 06:03 PM
  8. francees's Avatar
    Perhaps my backup "settings" held the key to the triage in hub. It was certainly gone when I loaded this OS. I then loaded chat blend from .206 (which didn't have the reply to BBM via hub) but it did nothing.
    After restoring from a. 442 backup, triage was back and reply to BBM in hub option (available only in. 442) was back. *so it had nothing to do with my. 206 chat blend bar)

    *shrug*. Dunno, But I ain't messing with it.

    Posted via CB10
    Ohhh im really missing the HUB traige to lazy to wipe and reinstall now *i dont have any backups via BlackBerry link*

    Posted via CB10
    06-24-14 06:06 PM
  9. francees's Avatar
    Any one can upload the BBM 10.3.33.18 bar for me?

    Posted via CB10
    06-24-14 06:06 PM
  10. Ruslan Botsyurko's Avatar
    thanks! I think I see what I did wrong...I am trying again from scratch...just wiping now.
    Here's the link to the Chrome plugin that I use in case you still run into that error: BB10/PlayBook App Manager
    06-24-14 06:13 PM
  11. Ruslan Botsyurko's Avatar
    By the way did anybody find a way how to get Evernote back into Remember? I really miss this feature, the Evernote app is still laggy cause it loads the notes from the server, while Remember had them all stored in device memory + the UI is a lot better. I've tried to sideload sys.settings and sys.settings.accounts from the old 10.3.0.140 leak, but the option to add Evernote wasn't there anymore
    06-24-14 06:15 PM
  12. prithvi64's Avatar
    File Manager is also working for me. Surprisingly, call details and contacts were not restored. Luckily, I had taken backup through ContactX. Has anyone else faced this problem?
    Alarm has ranged today morning which was imported through restore while it is not visible in Clock and neither it is not allowing to add one.
    06-24-14 06:44 PM
  13. prithvi64's Avatar
    Has anyone successfully found working "Intelligent Search"? I did sideload from 296 and it is showing but not working.
    06-24-14 06:56 PM
  14. AndreyLepher's Avatar
    Everything working pretty neat here never used a Os SO smooth and Fast like this and it's not final version yet just played with a lot of android apps RUNS really really well and smooth loving it
    10.3.0.700 Developer OS Live-img_20140624_205716.png

    Posted via CB10
    Ruslan Botsyurko likes this.
    06-24-14 06:59 PM
  15. LP_Rigg's Avatar
    An observation with the 700 runtime on top of 296. I use Waze regularly for navigation, and on the earlier runtime it would shutdown when closing the active frame. I can confirm it continues to run in the background unless it is properly closed through the app. This is as much of a PSA as anything as it could be a battery killer. It chews up battery even when plugged in.

    Posted via CrackBerry App
    06-24-14 07:31 PM
  16. Peevish's Avatar
    I need assistance.

    My phone won't boot up, the thing will reach to 100% and nothing will happen. Now I can still load bars on to it, and I still get the red light, any idea what I can do?

    edit: even connects to link
    06-24-14 07:32 PM
  17. ealvnv's Avatar
    I need assistance.

    My phone won't boot up, the thing will reach to 100% and nothing will happen. Now I can still load bars on to it, and I still get the red light, any idea what I can do?

    edit: even connects to link
    Let it sit for a while it should come back again or try to hold the power button and volume down button, until it reboots at lease twice in a row without releasing neither button

    Posted via CB10
    06-24-14 07:42 PM
  18. molson0's Avatar
    I need assistance.

    My phone won't boot up, the thing will reach to 100% and nothing will happen. Now I can still load bars on to it, and I still get the red light, any idea what I can do?

    edit: even connects to link
    I would just try re loading it.

    Posted via CB10
    06-24-14 07:43 PM
  19. ealvnv's Avatar
    File Manager is also working for me.
    You mean works as in you can access Dropbox, Box or One Drive from it?

    Posted via CB10
    06-24-14 07:43 PM
  20. Peevish's Avatar
    Let it sit for a while it should come back again or try to hold the power button and volume down button, until it reboots at lease twice in a row without releasing neither button

    Posted via CB10
    Tried waiting, tried the other thing.

    it stopped working 2 hours into my shift when I went to swap the batteries, so I had a good 6.5 hours to **** around with it. Right now I'm backing it up so that if I have to reload the OS I don't lose much, but I would rather not have to go that route.
    06-24-14 07:44 PM
  21. Peevish's Avatar
    You mean works as in you can access Dropbox, Box or One Drive from it?

    Posted via CB10
    I could access onedrive from it before my issue.
    06-24-14 07:45 PM
  22. mu57afa's Avatar
    One more question, are you guys able to select the new wallpapers? Every time i go into settings and want to select it, it says picture not found.
    I keep getting this error too! can only change the lockscreen one or both, want a stock wallpaper for the homescreen
    06-24-14 07:46 PM
  23. ealvnv's Avatar
    I keep getting this error too! can only change the lockscreen one or both, want a stock wallpaper for the homescreen
    As a workaround you could download the stock wallpapers and do it from the pictures app

    Posted via CB10
    06-24-14 07:49 PM
  24. ealvnv's Avatar
    Tried waiting, tried the other thing.

    it stopped working 2 hours into my shift when I went to swap the batteries, so I had a good 6.5 hours to **** around with it. Right now I'm backing it up so that if I have to reload the OS I don't lose much, but I would rather not have to go that route.
    Well that's how I fixed mine when I got that issue at times, so maybe keep trying, tried a reboot using volume keys?

    Posted via CB10
    06-24-14 07:51 PM
  25. peeknflow's Avatar
    Here's to hoping for a proper leak soon!

    SDK looks great but there's still a lot of stitching together required to use daily and even then there's still bugs with other features not working at all.

    Posted via CB10
    06-24-14 08:00 PM
1,237 ... 2526272829 ...

Similar Threads

  1. BlackBerry OS 10.3 wallpapers
    By Bla1ze in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 42
    Last Post: 01-08-17, 08:19 AM
  2. 10.3.0.700 Screenshot Thread
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 146
    Last Post: 08-20-14, 12:07 AM
  3. Porsche Design P'9983 appears once again in OS 10.3.0.700
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-14, 05:55 AM
  4. BlackBerry OS 10.3 has twenty new wallpapers, download them now!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 08:58 PM
  5. The Amazon deal: A win-win for consumers AND developers?
    By webber27 in forum Homepage Article Submissions
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 08:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD