09-03-14 10:46 PM
1,237 ... 1920212223 ...
tools
  1. nicbryan's Avatar
    Apps i loaded from .296 and .442 that are working fine [on .700 hope this helps guys ATTACH=CONFIG]280136[/ATTACH]
    Attached Thumbnails 10.3.0.700 Developer OS Live-capture.jpg  
    dindin likes this.
    06-24-14 10:24 AM
  2. JexterTuazon's Avatar
    do you have bb link?
    06-24-14 10:24 AM
  3. alaviss's Avatar
    I downloaded and tried to install the autoloader, it says connect to boot room so I connect my Z10 but nothing happens.

    Any ideas? Do I need to re-download?

    Posted via the Android CrackBerry App!
    Connect your Z10 before running the autoload

    Make sure that BB Link is closed

    And make sure you have BlackBerry Link installed

    Posted via Z10 - STL 100-1 - 10.3.0.700
    06-24-14 10:25 AM
  4. FCSC's Avatar
    any suggestions on how to do this without the phone getting stuck on the boot screen?
    06-24-14 10:27 AM
  5. poomslike's Avatar
    Security wipe brings back instant previews?


    Posted via CB10
    I had it working after restart

    Posted via CB10
    06-24-14 10:28 AM
  6. deezy87's Avatar
    install the OS and then wipe and then sideload the 296 bars over the top.
    Not so bad.

    Go back to the beginning of the thread to find the links to the OS and page 7 or so for the link to the bars.
    Attempting this now....After loading the 296 bars, and resetting my device, I'd stay stuck at 100%.

    PS - thank god this isn't password protected and./or fake
    FCSC and jaydee5799 like this.
    06-24-14 10:30 AM
  7. tottenhamhotspurfan's Avatar
    Try rebooting your Z10 while it's plugged in and the autoloader says it's connecting.
    Thanks! It is going now, no idea what I did differently! I plugged it in the again and it started working.

    Posted via the Android CrackBerry App!
    06-24-14 10:30 AM
  8. MertDogandroid's Avatar
    Android apps not working.. Why? Still black screen and go back home 10.3.0.700 Developer OS Live-1p5anp.png
    06-24-14 10:31 AM
  9. FCSC's Avatar
    Attempting this now....After loading the 296 bars, and resetting my device, I'd stay stuck at 100%.

    PS - thank god this isn't password protected and./or fake
    please let me know if you figure this out, i've attempted that exact process a few times but with the same result as you! reloading my original 10.3 right now so I can head to work (granted a few hours late!)
    06-24-14 10:34 AM
  10. deezy87's Avatar
    please let me know if you figure this out, i've attempted that exact process a few times but with the same result as you! reloading my original 10.3 right now so I can head to work (granted a few hours late!)
    I'll let everyone know....just need a bazillion likes first LMFAO. If anything PIN message me or you can add me to BBM, whatever you want to do. 2AF77CC0
    06-24-14 10:40 AM
  11. nah.uhh's Avatar
    When trying to edit a video I'm getting an error: "video editing service unavailable"
    Fwiw I have side loaded the bars from 296 (including video editor)
    06-24-14 10:41 AM
  12. JexterTuazon's Avatar
    When trying to edit a video I'm getting an error: "video editing service unavailable"
    Fwiw I have side loaded the bars from 296 (including video editor)
    video editing wont work.
    06-24-14 10:43 AM
  13. Al moon's Avatar
    When trying to edit a video I'm getting an error: "video editing service unavailable"
    Fwiw I have side loaded the bars from 296 (including video editor)
    thems the breaks kid, still has plenty of bugs bbm is broke some things do some dont im not ready for it
    06-24-14 10:43 AM
  14. JexterTuazon's Avatar
    I'll let everyone know....just need a bazillion likes first LMFAO. If anything PIN message me or you can add me to BBM, whatever you want to do. 2AF77CC0
    dont sideload all the bar files in the op. reload the os, security wipe, then sideload these bar files10.3.0.700 Developer OS Live-10455347_765519966801914_516691131495194895_n.jpg
    SaraVibes and dindin like this.
    06-24-14 10:45 AM
  15. John Vieira's Avatar
    I may have just not noticed this on earlier builds, but has anyone noticed in BBM groups different users get different colours?

    10.3.0.700 Developer OS Live-img_20140624_102133.png
    06-24-14 10:45 AM
  16. thurask's Avatar
    I may have just not noticed this on earlier builds, but has anyone noticed in BBM groups different users get different colours?
    I'm getting the same thing on 10.2.1, just with the 10.2.1 design style.
    06-24-14 10:46 AM
  17. PowderJockey's Avatar
    Me as well. Eyes are watching.
    06-24-14 10:48 AM
  18. John Vieira's Avatar
    I'm getting the same thing on 10.2.1, just with the 10.2.1 design style.
    Do you mean with an earlier BBM build? Or with this build on 10.2.1?
    06-24-14 10:51 AM
  19. Supa_Fly1's Avatar
    All the STAs are the same.
    Support for carriers they're not prior to this thread so until you can post 100% post not going to take your word for it : all other BB10 devices are NIT the same.

    ? BlackBerry Z30 ? If it Don't Make Dollars, It don't Make Sense ?
    06-24-14 10:51 AM
  20. thurask's Avatar
    Support for carriers they're not prior to this thread so until you can post 100% post not going to take your word for it : all other BB10 devices are NIT the same.

    ? BlackBerry Z30 ? If it Don't Make Dollars, It don't Make Sense ?
    All the STAs go with the STAs, all the SQN/SQRs go with the SQN/SQRs, the Z3 is on its own and the Z10s are a mess. I'm 1048576% sure.

    Do you mean with an earlier BBM build? Or with this build on 10.2.1?
    The one in BB World is slightly older than the one in this OS.
    06-24-14 10:57 AM
  21. citystars41's Avatar
    Not sure how anyone else is loading this but I loaded .700 ran through the setup and then installed all the missing bar files in the mega link, rebooted and restored and ran into zero problems.

    Posted via CB10
    06-24-14 11:01 AM
  22. Al moon's Avatar
    Not sure how anyone else is loading this but I loaded .700 ran through the setup and then installed all the missing bar files in the mega link, rebooted and restored and ran into zero problems.

    Posted via CB10
    everything went fine for me as well still has bugs though bbm, video editing a host of other things
    06-24-14 11:06 AM
  23. FCSC's Avatar
    Not sure how anyone else is loading this but I loaded .700 ran through the setup and then installed all the missing bar files in the mega link, rebooted and restored and ran into zero problems.

    Posted via CB10
    did you sideload all the bar files at once? via google chrome or sachesi?
    06-24-14 11:06 AM
  24. Al moon's Avatar
    did you sideload all the bar files at once? via google chrome or sachesi?
    i used sachesi all went thru fine
    06-24-14 11:08 AM
  25. rajbir01's Avatar
    Clock and alarm works fine for me. Incoming calls no sound.

    Posted via CB10
    06-24-14 11:11 AM
1,237 ... 1920212223 ...

Similar Threads

  1. BlackBerry OS 10.3 wallpapers
    By Bla1ze in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 42
    Last Post: 01-08-17, 09:19 AM
  2. 10.3.0.700 Screenshot Thread
    By J_K_Resnick in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 146
    Last Post: 08-20-14, 01:07 AM
  3. Porsche Design P'9983 appears once again in OS 10.3.0.700
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-14, 06:55 AM
  4. BlackBerry OS 10.3 has twenty new wallpapers, download them now!
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 09:58 PM
  5. The Amazon deal: A win-win for consumers AND developers?
    By webber27 in forum Homepage Article Submissions
    Replies: 1
    Last Post: 06-23-14, 09:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD