10-10-14 06:09 PM
1,675 ... 3940414243 ...
tools
  1. anon721037's Avatar
    You know which radio works?
    It doesn't have to work it just has to be for the z30.
    You won't have phone or data

    Z30 best ever.
    05-11-14 11:26 PM
  2. WWBlondieDo's Avatar
    I can't wait to try this out. I have it loaded up on my STL/4 but this restore is taking the scenic route.
    I'm literally 6 hours into an Applications-only restore and am only at 68%. This is extreme, lol.
    LP_Rigg and marcosis like this.
    05-11-14 11:27 PM
  3. nasi goreng's Avatar
    hello
    I can not seem to restore my data, thank you for your help.
    I could not restore my backup either, always throw device not connected error, I did try sachesi too and no luck, I ended up installing 10.2.1.3175

    Posted via CB10 on my zed 10
    05-11-14 11:28 PM
  4. Nharzhool's Avatar
    It doesn't have to work it just has to be for the z30.
    You won't have phone or data

    Z30 best ever.
    I was curious as to whether there was a radio for the Z30 that works properly. Am gonna build a full Z30 autoloader with the radio if one works properly.
    anon721037 likes this.
    05-11-14 11:28 PM
  5. teostar's Avatar
    Anybody else has this issue with BBM keyboard when you turn off "show action bar with keyboard "?

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_215901.png



    Posted via CB10
    Akshay Borkar likes this.
    05-11-14 11:28 PM
  6. Nharzhool's Avatar
    Anybody else has this issue with BBM keyboard when you turn off "show action bar with keyboard "?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_215901.png 
Views:	2150 
Size:	58.2 KB 
ID:	269740



    Posted via CB10
    Yes, it has been documented quite a few times in this thread. It is a known issue.
    05-11-14 11:31 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    I was curious as to whether there was a radio for the Z30 that works properly. Am gonna build a full Z30 autoloader with the radio if one works properly.
    You have followed this whole thread. And I know you have. What makes you think a 10.2.1 radio all of the sudden started working with this OS. Don't you think the "master radio archiver" Thurask would let all of us know? He has a Z30 as well. We all wait. Hopefully the sdk comes soon. In the mean time I shall use my spare z10 as a daily driver

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    anon721037 and WWBlondieDo like this.
    05-11-14 11:34 PM
  8. anon721037's Avatar
    You have followed this whole thread. And I know you have. What makes you think a 10.2.1 radio all of the sudden started working with this OS. Don't you think the "master radio archiver" Thurask would let all of us know? He has a Z30 as well. We all wait. Hopefully the sdk comes soon. In the mean time I shall use my spare z10 as a daily driver

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    Well some of are not rich enough to have two phones.

    Z30 best ever.
    Pdinos3, Nharzhool and Carjackd like this.
    05-11-14 11:36 PM
  9. DarcyTallGuy's Avatar
    Did anyone find a solution to get rotation lock to show up in quick settings? I tied loading the .140 sys.settings bar but that didn't help.
    Any help would be appreciated.
    Only use 140 settings to set your notifications the way you want. Switch back to 296 settings after to get rotation lock back.

    Posted via CB10
    Mecca EL, LP_Rigg and jerryeight like this.
    05-11-14 11:37 PM
  10. Pdinos3's Avatar
    Only use 140 settings to set your notifications the way you want. Switch back to 296 settings after to get rotation lock back.

    Posted via CB10
    Darcy, how about the ability to silence alerts and still keep vibrate and LED on. Any solution?

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    05-11-14 11:39 PM
  11. torcheredsole56's Avatar
    Actually, on a Z30 if you have a 10.2 radio already loaded, you can just edit out (delete) the first line after cfp -u load (the line that had "radio" in it) in load.bat, save the file, and run load.bat. Just -wait- for at least 5-6 minutes after reboot for the OS to actually load and present the startup wizard. Just know you will only have wi-fi and it might take 2-3 tries for the wi-fi to actually connect (my experience) ymmv.

    Posted via CB10
    anon721037 likes this.
    05-11-14 11:39 PM
  12. Nharzhool's Avatar
    You have followed this whole thread. And I know you have. What makes you think a 10.2.1 radio all of the sudden started working with this OS. Don't you think the "master radio archiver" Thurask would let all of us know? He has a Z30 as well. We all wait. Hopefully the sdk comes soon. In the mean time I shall use my spare z10 as a daily driver

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    Because I'm pretty forgetful about some things. I know that I've followed the whole thread...at least I think I know I have...I'm pretty forgetful.

    That's also why I said "If anybody comes across one". Some insane person might accidentally load one from an early 10.2 and it might work...never know. Hence the open question.

    Also...I'm doing this all on a night shift at work where I'm paying attention to the IT estates of large clients so I often don't pay full attention to the cr*p I read/type in these threads. Because I'm a dumb-a*s.

    I really wasn't asking to be naggy. I don't have a Z30. Just wanted to try and help those that do.
    anon721037, Pdinos3 and Mecca EL like this.
    05-11-14 11:41 PM
  13. Nharzhool's Avatar
    I had to cancel mine at 35% after 5 hours because I kinda need it for work tomorrow and who knows when it would finish restoring. Sucks because I really want to play with it. I guess I could use my work phone tomorrow as my daily driver. I just don't feel like using an iPhone for a day. Haha
    Would have taken another 9 hours and 17 minutes if it went at that rate. Good call to cancel.

    Restores seem to be taking an unreasonably long time.

    Though, I've heard that 10.3 has proper selective restores so maybe just restore the important things...like contacts etc. and download the apps you want.


    EDIT: WTF? My post is before the post to which I'm responding...forums fail. :P
    Last edited by Nharzhool; 05-11-14 at 11:55 PM. Reason: Trapped in the Twilight Zone
    Pdinos3 likes this.
    05-11-14 11:50 PM
  14. marcosis's Avatar
    I'm literally 6 hours into an Applications-only restore and am only at 68%. This is extreme, lol.


    I had to cancel mine at 35% after 5 hours because I kinda need it for work tomorrow and who knows when it would finish restoring. Sucks because I really want to play with it. I guess I could use my work phone tomorrow as my daily driver. I just don't feel like using an iPhone for a day. Haha
    WWBlondieDo likes this.
    05-11-14 11:53 PM
  15. DarcyTallGuy's Avatar
    Darcy, how about the ability to silence alerts and still keep vibrate and LED on. Any solution?

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    No idea.

    There's still bugs so we just have to pick and choose which ones we want to live with.



    Posted via CB10
    Pdinos3 likes this.
    05-12-14 12:03 AM
  16. Ashish Sanghvi's Avatar
    Looking Stl 100-1 hybrids for 10.3. Any link?

    Posted via CB 10 using the awesome bb10 keyboard
    05-12-14 12:09 AM
  17. Pdinos3's Avatar
    No idea.

    There's still bugs so we just have to pick and choose which ones we want to live with.



    Posted via CB10
    Got it

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    05-12-14 12:16 AM
  18. Aanchal Sethi's Avatar
    I did a restore. Android apps from.BBW are not working too

    Posted Via CB10 Using Z10 Running On OS 10.2.1.2947
    I think you need to load the OS again. My android apps from BBW or otherwise are working quite fine.

    Posted via CB10
    05-12-14 12:22 AM
  19. rajbir01's Avatar
    Because I'm pretty forgetful about some things. I know that I've followed the whole thread...at least I think I know I have...I'm pretty forgetful.

    That's also why I said "If anybody comes across one". Some insane person might accidentally load one from an early 10.2 and it might work...never know. Hence the open question.

    Also...I'm doing this all on a night shift at work where I'm paying attention to the IT estates of large clients so I often don't pay full attention to the cr*p I read/type in these threads. Because I'm a dumb-a*s.

    I really wasn't asking to be naggy. I don't have a Z30. Just wanted to try and help those that do.
    As a Z30 owner I thank you for being considerate and trying to help us out

    Posted via CB10
    Nharzhool likes this.
    05-12-14 12:24 AM
  20. jerryeight's Avatar
    I think you need to load the OS again. My android apps from BBW or otherwise are working quite fine.

    Posted via CB10
    Did you do a restore from previous 10.3 leak? Also did you mess with different Android launchers apps in the past cause I suspect they may be interfering with the runtime.
    I reloaded both android bars from this 10.3, restarted and still have a long initialization phase and then crash.
    05-12-14 12:25 AM
  21. taluur's Avatar
    Does the popup toast appear when the wallpaper is changed?
    05-12-14 12:28 AM
  22. Shawn Fitzgerald's Avatar
    Downloaded it, can't get it to load...booo
    I'm used to the autoloaders for the leaks. Too noob to figure this out :\
    05-12-14 01:07 AM
  23. Aanchal Sethi's Avatar
    I don't know if this has already been posted. But I just found out that you can display only the sender and not the message on lock screen notifications.
    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140512_103736.png

    Posted via CB10
    05-12-14 01:16 AM
  24. Aanchal Sethi's Avatar
    Downloaded it, can't get it to load...booo
    I'm used to the autoloaders for the leaks. Too noob to figure this out :\
    Make sure you have link on your computer and click on the load.bat file.should work.

    Posted via CB10
    05-12-14 01:18 AM
  25. Anilu7's Avatar
    Done and set up! Now to explore the goodies. I notice that the initial setup is more reminiscent of the BBOS setup than I remember. Also lost all groups. I know others with 10.3.0.296 who got their groups back so hope I can as well.

    Update: they're slowly syncing - it looks like I've just lost one.
    05-12-14 01:21 AM
1,675 ... 3940414243 ...

Similar Threads

  1. VZW Z30 on sale again for $99
    By EchoesFX in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 05-19-14, 10:44 PM
  2. No Hockey Night in Canada app for USA????
    By bakron1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 12
    Last Post: 05-11-14, 12:49 PM
  3. Universal emojis 10.3?
    By Acvdm in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-14, 10:55 PM
  4. Waiting area 10.3.0.296 about to leak
    By blackberrymike21 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-14, 09:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD