10-10-14 06:09 PM
1,675 ... 3839404142 ...
tools
  1. 69goat's Avatar
    Did anyone find a solution to get rotation lock to show up in quick settings? I tied loading the .140 sys.settings bar but that didn't help.
    Any help would be appreciated.
    Try reset to default and edit it. Showed up for me on the bottom.

    Posted via CB10
    Mecca EL likes this.
    05-11-14 10:13 PM
  2. vecharo's Avatar
    Show us a screen cap of your quick settings options. Not the actual quick settings. If it's unchecked, it should still be there

    Via CB10 Runnin Z10STL100-3/10.3.0.296
    I also tried resetting the quick settings to default then checked and unchecked options but to no avail.

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_221308.png

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_221313.png

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_221325.png

    Posted via CB10
    Akshay Borkar likes this.
    05-11-14 10:18 PM
  3. positronio's Avatar
    I'm having a battery calibration problem, where 81% is my 100%...weird.

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_221819.png

    Posted via CB10
    Akshay Borkar likes this.
    05-11-14 10:20 PM
  4. Uzi's Avatar
    I also tried resetting the quick settings to default then checked and unchecked options but to no avail.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_221308.png 
Views:	2199 
Size:	77.0 KB 
ID:	269716

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_221313.png 
Views:	2195 
Size:	80.9 KB 
ID:	269717

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_221325.png 
Views:	2193 
Size:	121.7 KB 
ID:	269718

    Posted via CB10
    Seems you have to re run the autoloader again

    Posted via CB10
    05-11-14 10:24 PM
  5. anon(5906760)'s Avatar
    Is anyone else having it take a really long time to index their media card?

    Posted via CB10
    05-11-14 10:32 PM
  6. grevan88's Avatar
    ive been on a back up restore for the past hour and im at 9%...
    05-11-14 10:34 PM
  7. vinniesworld's Avatar
    Is anyone else having it take a really long time to index their media card?

    Posted via CB10
    Yeah your not the only one. Taking a while from Boot to be able to view Music, Pictures. 10.2.1 seems to view on the fly but 10.3 seems to index first, I am guessing this is because it will conserve battery further rather than accessing on the fly.
    I am guessing this is something they will improve IF they have not already as this is a pretty old release now.
    anon(5906760) likes this.
    05-11-14 10:39 PM
  8. LP_Rigg's Avatar
    I'm having a battery calibration problem, where 81% is my 100%...weird.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_221819.png 
Views:	3009 
Size:	99.9 KB 
ID:	269719

    Posted via CB10
    I will probably get chastised for this, but turn your device off and then pull your battery (assuming not Z30) and leave out for about 15 minutes. This happened to me on 3175 (Z10 stl 100-3) and it resolved my issue. Have not had an issue on this build - yet

    Posted via CrackBerry app
    positronio likes this.
    05-11-14 10:40 PM
  9. jj482's Avatar
    Anyone notice if the options to Delete on Handheld/Delete on Server is split up by e-mail account?
    05-11-14 10:42 PM
  10. zilla0617's Avatar
    Did anyone find a solution to get rotation lock to show up in quick settings? I tied loading the .140 sys.settings bar but that didn't help.
    Any help would be appreciated.
    I ran into this issue after switching to. 140 sys settings bar. I'm came to the conclusion that it's missing, I reverted back to the. 296 sys settings bar and the rotation lock appeared back in quick settings.

    Posted via Mugen Powered Z10
    05-11-14 10:46 PM
  11. ealvnv's Avatar
    I also tried resetting the quick settings to default

    Posted via CB10
    If you restored settings via Link that's where you issue might be
    05-11-14 10:46 PM
  12. marcosis's Avatar
    I'm at 35% after five hours.
    05-11-14 10:48 PM
  13. zilla0617's Avatar
    Is anyone else intermittently not receiving phone calls? I tried using the phone bar from. 140, made no difference. Sometimes if I power off the phone and/or remove battery and sim it will work temporarily. Any help is appreciated, thanks.

    Posted via Mugen Powered Z10
    05-11-14 10:54 PM
  14. horyel's Avatar
    If someone can indulge me, what is the new overflow type menu in the upper right hand corner of the hub with the check mark do? My apologies if it has been answered, but I have been at the morgue identifying bodies on the southside all evening

    Posted via CrackBerry app
    Did you mean this? Is for delete only as far as I know.


    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_215137.png

    Posted via CB10
    Akshay Borkar and LP_Rigg like this.
    05-11-14 10:55 PM
  15. 69goat's Avatar
    I didn't have rotation lock at first, buy restored defaults and then started rearranging and it it was on the bottom.
    I also used link to restore settings and app data

    Posted via CB10
    Attachment 269723
    05-11-14 10:55 PM
  16. jerryeight's Avatar
    I am really liking this 10.3 build. It runs very well on my -3 performance and boot up is decent for a non official release. One improvement over the previous 10.3 build is that the the Hub loads and is available a lot quicker after a clean boot. Android Runtime is still finicky on my phone, although I have also had the issue with the previous build. I did full backup and restore with the phone with both builds When I have time after Tuestday PST (Exams on tuesday ) I could try a clean flash, to test the runtime to see if its the OS having issues or something in my restore files messing up the Runtime.
    05-11-14 10:57 PM
  17. Foppa_21's Avatar
    Is there anything like a Shift key to select a quick range (choose top and bottom of range) to delete all, or is it still a one at a time selection?
    The "select more" featured works great for this. I've deleted over a hundred emails at one time this way.

    Posted via CB10
    05-11-14 10:57 PM
  18. Uzi's Avatar
    Hey guys,

    If I want to load this onto my Z30. What do I need to do?

    Posted via CB10
    Load the os but do not load the stl234 radio

    Run the bat file

    Posted via CB10
    05-11-14 10:58 PM
  19. Jon Ryder's Avatar
    I'm at 35% after five hours.
    Yes I'm getting extremely slow restores, and android apps that will not run, including ports like Skype, or install. Going to grab my music off the device as I don't have a recent manual copy and then I think another security wipe and just restore the settings in order to get my remember app data. If that doesn't work it's back to 120 or a 10.2 build as I have to much important data on remember.

    JR
    05-11-14 11:08 PM
  20. Nharzhool's Avatar
    If anybody comes across a 10.2.1 radio file that works with the Z30 on this OS then I can build an autoloader - or somebody can beat me to it. Lol
    05-11-14 11:08 PM
  21. bluepearls's Avatar
    I'm having a battery calibration problem, where 81% is my 100%...weird.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_221819.png 
Views:	3009 
Size:	99.9 KB 
ID:	269719

    Posted via CB10
    Give it few hours to settle down and maybe few reboots. Noticed the same thing too but after a while it became normal.

    Posted via CB10
    positronio likes this.
    05-11-14 11:08 PM
  22. bluepearls's Avatar
    I'm at 35% after five hours.
    I am at 56% after nearly 7 hours.

    Posted via CB10
    WWBlondieDo likes this.
    05-11-14 11:18 PM
  23. anon721037's Avatar
    Hey guys,

    If I want to load this onto my Z30. What do I need to do?

    Posted via CB10
    Just load it, but load a z30 radio after

    Z30 best ever.
    05-11-14 11:21 PM
  24. Supa_Fly1's Avatar
    updated toast notifications
    Attachment 269343
    Apparantly Toast notifications are not intelligent enough in 10.2.x; let's hope it is in 10.3! For example if I'm within the WhatsApp Application and I receive a new message it still shows up. I've already seen the same thing with BBM when idle
    05-11-14 11:23 PM
  25. Nharzhool's Avatar
    Just load it, but load a z30 radio after

    Z30 best ever.
    You know which radio works?
    05-11-14 11:23 PM
1,675 ... 3839404142 ...

Similar Threads

  1. VZW Z30 on sale again for $99
    By EchoesFX in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 05-19-14, 10:44 PM
  2. No Hockey Night in Canada app for USA????
    By bakron1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 12
    Last Post: 05-11-14, 12:49 PM
  3. Universal emojis 10.3?
    By Acvdm in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-14, 10:55 PM
  4. Waiting area 10.3.0.296 about to leak
    By blackberrymike21 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-14, 09:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD