10-10-14 05:09 PM
1,675 ... 3334353637 ...
tools
  1. andre3030's Avatar
    Is the Android runtime an app baked in the OS? If that's the case, where can I find and re-install this again?

    Posted via CB10
    ddtrills likes this.
    05-11-14 02:53 PM
  2. arnavrs's Avatar
    Okay so I haven't noticed this before on the precious builds and I might be wrong...
    I installed the bars from this leak on 10.2.1 (STL-1) and noticed that YouTube now lets me sign in from the browser and also has the new UI.(the overflow menu on the top left with the three lines next to the YouTube).
    I'm not sure if I could sign in before but the UI is definitely new.
    05-11-14 02:53 PM
  3. Serge Simon's Avatar
    Attachment 269482

    This is what happens.

    Posted via CB10
    Processo terminado, given my 2-cent spanis means Process finished... I did not pay too much attention but i recall the 'Unplug USB' part. as soon as i did that, my Z10 simply rebooted and voila! OS 10.3.0.296
    05-11-14 02:53 PM
  4. JamieWilson01's Avatar
    Great battery life. Lol

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_205236.png

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296
    05-11-14 02:53 PM
  5. Lostboy5151's Avatar
    NOT TO BE RUDE... BUT JUST A SUGGESTION!

    Many of the same questions are being asked over and over again.
    I realize if you've come into the game this far on... there's a lot of pages left behind.
    But, in all fairness to the folks trying to help those with issues, do what most of us, that had NO problems, did.

    Start from page one and READ!
    You'll find that most of your issues have been answered already.

    You've gotta, at least "try" to do the work, before asking someone to do everything for you.

    If I can do it, I KNOW you can too.

    Just don't forget to breathe!
    Last edited by Lostboy5151; 05-11-14 at 05:22 PM.
    05-11-14 02:59 PM
  6. Pdinos3's Avatar
    And with CB10 if you exit. It will bring you back to where you left off. That easy

    Via CB10 Z30STA100-5/10.2.1.3175
    05-11-14 03:02 PM
  7. FranRamos's Avatar
    No Hub++ headless...anyone else having issues with this
    05-11-14 03:02 PM
  8. Serge Simon's Avatar
    when making a call via bbm the screen goes black (call goes through ) but unless you swipe up you wont see anything ,minor bug I guess.
    I noticed the same thing... but i did not manage to get trough with my call.. (the other persond did not answer) I will do some more tests.

    It seems everytime you call someone it just goes black or does nothing (it keeps the messages page) you must swipe up to have the call interface... other than that seems to work ok.
    Last edited by Serge Simon; 05-11-14 at 04:43 PM. Reason: second guessing :D after some tests
    mania626 likes this.
    05-11-14 03:03 PM
  9. jdelvalle56's Avatar
    I'm noticing that the flick on keyboard is not as responsive. I loaded fresh os with no restore. I've hard reset and it gets better for a short period of time before it rears its ugly head again. I so wanted this to be my daily driver but I might have to revert back to 10.2.1 as I need to crank out about 100 emails/day. If anyone knows of a work around please let me know. Thanks in advance!

    Posted via CB10
    05-11-14 03:04 PM
  10. Nharzhool's Avatar
    NOT TO BE RUDE... BUT JUST A SUGGESTION!

    Many of the same questions are being asked over and over again.
    I realize if you've come into the game this far on... there's a lot of pages left behind.
    But, in all fairness to the folks trying to get help those with issues, do what most of us, that had NO problems, did.

    Start from page one and READ!
    You'll find the most of your issues have been answered already.

    You've gotta, at least "try" to do the work, before asking someone to do everything for you.

    If I can do it, I KNOW you can too.

    Just don't forget to breathe!
    Fixed it for ya, mate.
    Serge Simon and Lostboy5151 like this.
    05-11-14 03:06 PM
  11. The Me's Avatar
    Camera in 140 was bad, this new placement and photos using the shutter button is amazing!

    Plus, you don't have to explain to anyone!
    Serge Simon likes this.
    05-11-14 03:08 PM
  12. RubenDM's Avatar
    hey guys , i think i have a idea they could try to implement into bb10 with the collor theme's...
    It's about a "Mood mode".
    I made a thread about it on how they should implement it.
    A lot of people where not that happy with the dark/light theme's so a theme based on the Mood of the person should be a nice addition..
    thread title is : what about a "mood mode"
    05-11-14 03:12 PM
  13. clie610's Avatar
    I also liked the .140 camera UI better.

    Posted via CB10
    True, but you can't sideload the 140 camera into 296, doesn't work
    05-11-14 03:14 PM
  14. Nharzhool's Avatar
    hey guys , i think i have a idea they could try to implement into bb10 with the collor theme's...
    It's about a "Mood mode".
    I made a thread about it on how they should implement it.
    A lot of people where not that happy with the dark/light theme's so a theme based on the Mood of the person should be a nice addition..
    thread title is : what about a "mood mode"
    Make sure that you put things like that in the Beta Zone.

    They actually have BB Employees monitor that.
    05-11-14 03:14 PM
  15. josh74's Avatar
    Great battery life. Lol

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140511_205236.png 
Views:	2388 
Size:	371.3 KB 
ID:	269588

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296
    How do you get the average battery life? Mine doesn't show it.
    05-11-14 03:29 PM
  16. Chuck Foltz's Avatar
    How do you get the average battery life? Mine doesn't show it.
    It shows after a recharge.

    Posted via CB10
    josh74 likes this.
    05-11-14 03:33 PM
  17. vecharo's Avatar
    Ability to merge folders. Nice!
    Note the dots in the lower left to denote the "folders"
    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_145834.png

    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_163322.png
    10.3.0.296 for Z10 - STL-2/3/4-img_20140511_163327.png

    Posted via CB10
    05-11-14 03:34 PM
  18. Chuck Foltz's Avatar
    I'm noticing that the flick on keyboard is not as responsive. I loaded fresh os with no restore. I've hard reset and it gets better for a short period of time before it rears its ugly head again. I so wanted this to be my daily driver but I might have to revert back to 10.2.1 as I need to crank out about 100 emails/day. If anyone knows of a work around please let me know. Thanks in advance!

    Posted via CB10
    I don't have any issues with flick. Mine works good with no lagging

    Posted via CB10
    05-11-14 03:35 PM
  19. GP540's Avatar
    Okay so this post exploded over night... is anyone having issues with intelligent assistant

    ?

    Tried reading through 10 pages in cb10 didn't see anything.

    In squircle we trust.
    Ruslan Botsyurko likes this.
    05-11-14 03:41 PM
  20. josh74's Avatar
    Lift to wake only seems to work when it wants too. On Hub++ main screen the 3 icons aren't lit up, makes it look like its not running but I have been getting all my notifications even after reboot. Evidently it is running, just not showing that it is. I have Hub++ taking care of all notifications, LED, Vibrate, and tones for everything.
    FranRamos likes this.
    05-11-14 03:41 PM
  21. anon721037's Avatar
    Since I don't have a working radio, this might be irrelevant, but batter life on this sucker is crazeeeee.
    Because you don't have a radio.

    Z30 best ever.
    Carjackd and bungaboy like this.
    05-11-14 03:42 PM
  22. TranSGeniK's Avatar
    Did the MMS picture quality has been improved with 10.3, like does it still compress the picture even if its size is under 250 kb or does it is now smartly handled?
    05-11-14 03:44 PM
  23. LP_Rigg's Avatar
    Well after an arduous restore (5 hours) from 3175 everything including all my android apps load quick and run smooth. BBM seems to be quite responsive as well. Only modification was loading Porsche Design clock which works as well.

    Posted via CrackBerry app
    Nharzhool likes this.
    05-11-14 03:45 PM
  24. JamieWilson01's Avatar
    How do you get the average battery life? Mine doesn't show it.
    It was just there when I swiped to the home screen.

    Via CB10 from Scotland using Z10STL100-2/10.3.0.296
    josh74 likes this.
    05-11-14 03:46 PM
  25. katiepea's Avatar
    Experiencing the same issue. No Android apps works either. Tried to delete the apps, but no luck to install them again either.

    Posted via CB10
    You're doing something wrong then. Are you installing the .apks directly on the device itself. As I've stated earlier, I've not had a single issue with the android runtime on this version. I have over 25 Android apps, all installed via snap on the device itself, running perfectly, fast too. I did not do any sort of restore.
    05-11-14 04:00 PM
1,675 ... 3334353637 ...

Similar Threads

  1. VZW Z30 on sale again for $99
    By EchoesFX in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 05-19-14, 09:44 PM
  2. No Hockey Night in Canada app for USA????
    By bakron1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 12
    Last Post: 05-11-14, 11:49 AM
  3. Universal emojis 10.3?
    By Acvdm in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-14, 09:55 PM
  4. Waiting area 10.3.0.296 about to leak
    By blackberrymike21 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-14, 08:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD