10-10-14 05:09 PM
1,675 ... 3233343536 ...
tools
  1. yessuz's Avatar
    Still, Facebook opened from hub - Window title not visible (white font on white background)

    Posted via CB10
    05-11-14 02:02 PM
  2. webber27's Avatar
    Sorry if this has been answered in the previous 42 pages... does this OS have a panorama mode for the camera?

    Posted via CB10
    05-11-14 02:04 PM
  3. Pdinos3's Avatar
    Sorry if this has been answered in the previous 42 pages... does this OS have a panorama mode for the camera?

    Posted via CB10
    Yes

    Via CB10 Z30STA100-5/10.2.1.3175
    05-11-14 02:05 PM
  4. rai187's Avatar
    Did they fix the new emotions for BBM issue displaying incorrectly in the HUB?



    Posted via CB10
    05-11-14 02:08 PM
  5. webber27's Avatar
    Thanks guys! Does it work well?

    Posted via CB10
    05-11-14 02:09 PM
  6. AzzlanOfBB's Avatar
    Did they fix the new emotions for BBM issue displaying incorrectly in the HUB?



    Posted via CB10
    Nope

    Posted via CB10
    05-11-14 02:13 PM
  7. ofutur's Avatar
    The OS now supports HDR video. Is it available in the camera app yet?
    05-11-14 02:14 PM
  8. AzzlanOfBB's Avatar
    Thanks guys! Does it work well?

    Posted via CB10
    Works amazingly good

    Posted via CB10
    05-11-14 02:15 PM
  9. ptpete's Avatar
    Can you load this nondestructively via Sachesi on a Mac?
    05-11-14 02:17 PM
  10. MySOLE_2KEEP's Avatar
    What about the music player? Does that work with 10.2.1 also?

    Join Toronto Loves Kicks BBM Channel
    05-11-14 02:18 PM
  11. conite's Avatar
    Can you load this nondestructively via Sachesi on a Mac?
    No

    Posted via CB10
    05-11-14 02:19 PM
  12. conite's Avatar
    To answer the question, the music player does not work on 10.2.1.

    Only browser, calculator, and compass are fully functional.

    Z30STA100-5/10.2.1.3175
    05-11-14 02:19 PM
  13. Nharzhool's Avatar
    Can you load this nondestructively via Sachesi on a Mac?
    No, you can't.

    They are Signed OS files and not OS Bar files.

    It has to be destructive. We will most likely only see a non-destructive update after the SDK drops.

    EDIT: Trust me, I've spent hours messing around in Sachesi and Darcy's tools trying to get this to work...unfortunately it can't.
    Lawrie Sherratt and ptpete like this.
    05-11-14 02:20 PM
  14. chalx's Avatar
    Some new notification profiles? Some traces of option to add VIp contact which could override silent mode?

    Sent from my Lumia 925 Tapatalk
    05-11-14 02:24 PM
  15. WWBlondieDo's Avatar
    I have always been able to send and receive mms images on 10.3. Did you wipe at anytime when installing. I have found that if I wipe to run the installer for a second time after wiping to avoid that problem

    Posted via CB10
    I'll refrain from wiping this time and see if it works, thanks! :-)

    Just finished running the load.bat, so these are my observations so far:

    1) Boot-up seems faster than normal and the press to show percentage trick worked (it only worked past a certain percentage on 140, if I remember correctly)
    2) Start-up screen has the Next button, yes, BUT you can still swipe left to go to the next screen (I wish they still had something to indicate that you can do so, at least on the first screen, though - for those who wouldn't already know to do so)
    3) When the Hub is initially loading and you are on the Home/Active Frames screen, there is a little loading circle in the bottom left corner (above the Phone icon). This is helpful because you don't have to swipe left to see that the Hub's still loading - just wait til the circle disappears! Haven't noticed that in any other builds.
    4) LOVE that secondary action bar/option in the Hub. Pretty bada$$
    5) Wasn't sure how I would feel about the new icons but I really like them. I hope they keep the coloring of the Text Messages and Hub icons the same, though - I didn't like the change for those two showed by Clewley's preview but we'll see once we have the finished product! :-)


    Okay, about to restore and then we'll see how I feel... ;-)
    Last edited by WWBlondieDo; 05-11-14 at 02:31 PM. Reason: spelling is hard...
    05-11-14 02:26 PM
  16. w1ndex11's Avatar
    BUG: using the swipe up predict text on keyboard is pretty in responsive. It works yes.
    But if you do two swipes in a row the second one and so on will not work until you tap it.
    Same with swipe back to delete words. First one works others don't.
    (happens most of time, not every time)
    05-11-14 02:27 PM
  17. Nharzhool's Avatar
    I'll refrain from wiping this time and see if it works, thanks! :-)

    Just finished running the load.bat, so these are my observations so far:

    1) Boot-up seems faster than normal and the press to show percentage trick worked (it only worked past a certain percentage on 140, if I remember correctly)
    2) Start-up screen has the Next button, yes, BUT you can still swipe left to go to the next screen (I wish they still had something to indicate that you can do so, at least on the first screen, though - for those who wouldn't already know to do so)
    3) When the Hub is initially loading and you are on the Home/Active Frames screen, there is a little loading circle in the bottom left corner (above the Phone icon). This is helpful because you don't have to swipe left to see that the Hub's still loading - just waiting til the circle disappears! Haven't noticed that in any other builds.
    4) LOVE that secondary action bar/option in the Hub. Pretty bada$$
    5) Wasn't sure how I would feel about the new icons but I really like them. I hope they keep the coloring of the Text Messages and Hub icons the same, though - I didn't like the change for those two showed by Clewley's preview but we'll see once we have the finished product! :-)


    Okay, about to restore and then we'll see how I feel... ;-)
    That's pretty awesome that they kept that "Swipe to continue" in the OS setup...regardless of whether they point it out or not.

    Actually, my boot time with 10.2.1.3175 halved from previous builds. I can't believe how quick it is now!
    WWBlondieDo likes this.
    05-11-14 02:29 PM
  18. Lovendetta's Avatar
    Been having trouble sideloading... not through chrome or terminal on Mac or any tools on windows.. Any ideas?

    Posted via CB10
    05-11-14 02:30 PM
  19. DSS900's Avatar
    Right click the batch file and click edit. In the third line change CFP to cfp.exe and save the file. Run it again with link closed.

    Posted via CB10
    Thanks for this suggestion. Worked on first attempt. :-)

    Posted via CB10
    05-11-14 02:30 PM
  20. bluepearls's Avatar
    Folks who restored from backup, any changes in battery drop?

    Posted via CB10
    05-11-14 02:38 PM
  21. Peevish's Avatar
    I also liked the .140 camera UI better.

    Posted via CB10
    05-11-14 02:41 PM
  22. andre3030's Avatar
    Been having trouble sideloading... not through chrome or terminal on Mac or any tools on windows.. Any ideas?

    Posted via CB10
    Experiencing the same issue. No Android apps works either. Tried to delete the apps, but no luck to install them again either.

    Posted via CB10
    05-11-14 02:42 PM
  23. rajbir01's Avatar
    I also liked the .140 camera UI better.

    Posted via CB10
    Peeves, you running with no radio?

    Posted via CB10
    05-11-14 02:45 PM
  24. yessuz's Avatar
    I also liked the .140 camera UI better.

    Posted via CB10
    me too.
    it was better when you take photo on tapping screen and record via button
    05-11-14 02:49 PM
  25. chris8189's Avatar
    Good.
    That may well be, but irrelevant nonetheless, seeing as you don't have a working radio.

    Posted via Q10
    05-11-14 02:50 PM
1,675 ... 3233343536 ...

Similar Threads

  1. VZW Z30 on sale again for $99
    By EchoesFX in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 05-19-14, 09:44 PM
  2. No Hockey Night in Canada app for USA????
    By bakron1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 12
    Last Post: 05-11-14, 11:49 AM
  3. Universal emojis 10.3?
    By Acvdm in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 05-10-14, 09:55 PM
  4. Waiting area 10.3.0.296 about to leak
    By blackberrymike21 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-10-14, 08:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD