1. kkcsivaram's Avatar
    Does anyone have problem in adding the suggested word above spacebar?

    It's strange but I need to swipe up 4 or 5 times to make the word to go in msg space....

    Also having problem with call logs and it hangs the screen during the end of call

    Also tip calculator input box is not aligned properly( can't see what we input)



    Any solutions?

    Posted via CB10 on my z10 stl100-2
    Last edited by kkcsivaram; 05-19-14 at 05:22 AM.
    05-19-14 04:46 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I haven't loaded the 442 bars yet, but I am having problems with the keyboard freezing for a few seconds at a time on straight 296. So yes, I can see how this is possible. I might have to load a bar file or two to try and correct my issue as well. But you say your keyboard won't let you flick? Hmmmmm
    05-19-14 06:46 AM
  3. smertz's Avatar
    Keyboard is a bit wonky, even flicking over letters sometimes doesn't work. I am not having the problem with the calls and call logs though. I did have that issue when I was in straight 442.

    Posted via CB10
    05-19-14 07:26 AM
  4. Chuck Foltz's Avatar
    Only thing in. 442 that does work for call log is the call details page since it hasn't been updated yet.

    Posted via CB10
    05-19-14 07:33 AM
  5. prithvi64's Avatar
    Occasionally, freezing and non selection of suggested words in key board is being experienced. No issues with Call logs & call details. There was some wave for .512 since last 2-3 days but seems now, no hope.
    05-19-14 07:38 AM
  6. kkcsivaram's Avatar
    Yes kind of jaydee... it's not allowing to select when swiping upwards from spacebar only... swiping over a letter works well...

    what about tip calculator?

    Posted via CB10 on my z10 10.3.0.442
    05-19-14 07:58 AM
  7. jaydee5799's Avatar
    No my tip calculator seems OK. Here's a ss:

    10.3.0.296 with. 442 bars keyboard and call logs problem in Z10-img_20140519_081619.png

    Sent from my sleek Z30 on VZW
    05-19-14 08:17 AM
  8. Wissam Karaky's Avatar
    Having the same issue with the keyboard. Opened a thread few days ago with no luck of fixing. Hopefully some bars can come up to fix the issue. Otherwise, no issues whatsoever in everything else.....
    05-19-14 09:59 AM
  9. kkcsivaram's Avatar
    I can't attach the picture,
    cb10 prob when adding attachment...

    The input box in my tip calculator is not aligned and the input number can't be seen...

    Posted via CB10
    05-19-14 01:48 PM
  10. Graheem's Avatar
    No my tip calculator seems OK. Here's a ss:

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140519_081619.png 
Views:	1135 
Size:	43.8 KB 
ID:	271900

    Sent from my sleek Z30 on VZW
    is this using calc from .296 or .442?
    05-22-14 02:31 AM
  11. Gearheadaddy's Avatar
    I can't attach the picture,
    cb10 prob when adding attachment...

    The input box in my tip calculator is not aligned and the input number can't be seen...

    Posted via CB10
    Give CB10 Permission to access files in 'settings>security and privacy> application permissions> allow access to files and folders. You can then attach and post pictures...

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    05-22-14 03:55 AM
  12. kkcsivaram's Avatar
    I think from. 296, also installed. 442 but no change...
    10.3.0.296 with. 442 bars keyboard and call logs problem in Z10-img_20140519_145021.png

    Posted via CB10
    05-22-14 09:12 PM
  13. kkcsivaram's Avatar
    Anybody having problem with video playback?

    Posted via CB10
    05-24-14 01:01 PM
  14. Gearheadaddy's Avatar
    Do a reset...STL100-1 hold power button down
    ...................STL100-2,3,4 hold vol up/vol down buttons...that fixed mine on 10.3.0.296/442...had same keyboard issues...gone now

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    05-25-14 05:09 AM
  15. Wissam Karaky's Avatar
    Do a reset...STL100-1 hold power button down
    ...................STL100-2,3,4 hold vol up/vol down buttons...that fixed mine on 10.3.0.296/442...had same keyboard issues...gone now

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    are you sure? can you please reconfirm? I will go back to 10.3 if this is confirmed...

    Thanks!
    05-25-14 10:32 AM
  16. kkcsivaram's Avatar
    Nope still having keyboard issues after reset on my Z10 stl100-2 device...

    Posted via CB10
    05-26-14 09:26 PM
  17. Ambitious_1's Avatar
    Anybody having problem with video playback?

    Posted via CB10
    In regards to? Not working entirely?
    I have found that the embedded video on playback doesn't go full screen automatically as does 10.2.x, is this what you mean? I have experienced this and would love a solution
    05-30-14 03:04 AM

Similar Threads

  1. Problem Adding iOS & Android BBM Contacts
    By baggangberry in forum General BBM Chat
    Replies: 7
    Last Post: 07-03-14, 11:21 PM
  2. Replies: 42
    Last Post: 05-26-14, 11:51 PM
  3. Mic Problem - Windy Sound Heard on Playback
    By Dazzman97 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 05-23-14, 06:02 PM
  4. Videos bar name in leaked OS
    By DrHamedz in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 05-19-14, 10:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD