02-05-15 09:03 PM
380 ... 7891011 ...
tools
  1. ddhowland's Avatar
    Posted via CB10
    10-12-14 09:24 PM
  2. TI_Master's Avatar
    An analysis of the OS files indicates that T-Mobile WiFi calling is intentionally disabled so far in 10.3.0 builds.

    I'm thinking that they may have to get some sort of approval before they enable it.

    It does however have the code internally to do it.

    I was able, with a bit of hackery, to turn it on on my STL100-3, and it works fine so far.

    It would be nice if they sought OS approval to turn it on, instead of just limiting it to the two models previously sold by TMO, but there is no telling who is the bottleneck for that.

    Unfortunately the hackery I speak of is only so far possible for the two hardware ID's that match what they sold. No love for other models, but my guess is that the code would work on any bb10 phone if enabled.

    Posted via CB10
    10-12-14 10:00 PM
  3. nathan62969's Avatar
    Whoa?! Battery drain!! Suggestions?

    Z10 stl-3. Upgraded from att 10.2.1. Autoloader and restore. It's been 24 hours. I could understand a drain with all the os settling in, ..but 3 hours left at 87% is extreme. Re PIM - I have 4 email accounts, 3 of which I deleted and re-added shortly after the install, with 90 days of retrieval, and I think they are fully settled. Any suggestions so I can stay with this 10.3.0.1419 (or another 10.3)? Please!

    10.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141012_195713.png

    Posted via CB10
    10-12-14 10:06 PM
  4. VIP30's Avatar
    Whoa?! Battery drain!! Suggestions?

    Z10 stl-3. Upgraded from att 10.2.1. Autoloader and restore. It's been 24 hours. I could understand a drain with all the os settling in, ..but 3 hours left at 87% is extreme. Re PIM - I have 4 email accounts, 3 of which I deleted and re-added shortly after the install, with 90 days of retrieval, and I think they are fully settled. Any suggestions so I can stay with this 10.3.0.1419 (or another 10.3)? Please!

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20141012_195713.png 
Views:	1776 
Size:	86.5 KB 
ID:	305599

    Posted via CB10
    Let .1418 settles in for a week & you're good...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 / 1850mAh
    10-12-14 10:15 PM
  5. nathan62969's Avatar
    Let .1418 settles in for a week & you're good...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 / 1850mAh
    Sure?! Although I have only upgraded to leaks 4 or 5 times on my z10, I've never experienced ANYTHING like this kind of discharging before. Although, this IS the first time on any 10.3, and so I'm not sure what to expect and would like to troubleshoot if possible as I can't function on 3+ hours per full charge...



    Posted via CB10
    Last edited by nathan62969; 10-12-14 at 10:32 PM.
    10-12-14 10:19 PM
  6. 2Peks1Bird's Avatar
    Guys, when I'm getting android notification, I hear two sounds, first is the "essential" tone, then an alarm-like tone.

    The second sound is like a quick "bip-bip-bip-bip! Bip-bip-bip-bip!"

    Anyone else getting this?

    Z10 STL100-2 / 10.3.0.1418
    10-12-14 10:51 PM
  7. Tando Linggar Bumi's Avatar
    is anybody having problem with the advance interaction? mine didn't work
    10-12-14 10:54 PM
  8. Jimberry Storm's Avatar
    yup me 2
    10-12-14 11:01 PM
  9. blackbird666's Avatar
    I first had 10.3.1.632 and then I tried to install 10.3.0.1418 using Sachesi and it was epic fail I had to use link to restore back to 10.2.1 and then I installed 10.3.0.1418 using sachesi and it works.

    Hope this helps!



    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-12-14 11:14 PM
  10. blackbird666's Avatar
    Let .1418 settles in for a week & you're good...

    ODIN 9520 / 5.0.0.1743 / 1850mAh
    Let it settle mate! This leak is sweet...

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-12-14 11:15 PM
  11. blackbird666's Avatar
    I'm currently facing a lag problem on my Z30. Only with the Android Runtime. In apps like Spotify, Netflix, random games etc, sometimes it stutters for a really small moment, but easy to notice. It's just not smooth all the time. Getting a bit frustrated from it. Nobody else got this problem? But apart from this problem the runtime is faster than on 10.2 (that had no stuttering, just slow).

    Posted via CB10
    I have this lag issue that's the only thing I can think that's bad with this leak!

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-12-14 11:16 PM
  12. suryoo's Avatar
    upgraded yesterday my Q5 SQR100-3 from 10.3.0.1052 to this built using autolader. nothing backed up and restored except synced contacts from icloud account and sms using sms backup.
    this built is for me:
    + smooth
    + signal OK
    + android apps works
    + bluetooth OK
    + wifi signal OK, better than 1052
    + browser as fast as usual
    + camera snappier than 1052

    so far so good.
    I will report about battery later then after a few days using this as my daily driver...


    Posted via CB10
    10-12-14 11:28 PM
  13. Gearheadaddy's Avatar
    I just loaded this on my z30 just now. Tired of the battery drain with 10.3.1 leak.

    Any feedback on this OS yet? How's the battery life and performance?

    Posted via CB10

    10.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141012_213403.png
    Wow, sorry to hear that you are having battery issues with 10.3.1...I have BETTER battery life with 10.3.1...

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    forestddd likes this.
    10-12-14 11:35 PM
  14. dtarar's Avatar
    2 words: device monitor.
    You should use it so that when you post something like this, you actually give some info that could be used to help.

    Like, what had the highest cpu usage and what had the highest battery usage. Between what hours was the cpu usage high etc.

    My battery is the best it's been on any os, hands down.

    People shouldn't be installing operating systems that aren't officially supported and not be ready and willing to accept new problems.

    Yes this os is official.. for the passport and could be assumed to work flawlessly on q devices as well (the Porsche device, basically a q10, and passport are the only devices officially running 10.3)

    10.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141013_100521.png
    Almost 40% in one night. (1am-10am). And yes I know the risk of installing leak, I just mentioned battery isn't that good for me.

    Running 10.3.0.1418 on Zed10
    10-13-14 12:12 AM
  15. nathan62969's Avatar
    Let it settle mate! This leak is sweet...

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    I really like it too -- but that doesn't mean something is not amiss, or that something cannot be done for my z10 to be on 10.3 without this rapid discharge -- has anyone experienced similar battery discharge on (this or another) 10.3 and, without doing anything, to see it remarkably stabilize?

    Posted via CB10
    10-13-14 12:13 AM
  16. gambit09's Avatar
    I read in OP about it and is being pasted here. Best calibration method worked for me is:
    1.Remove the Battery from your Blackberry
    2.Plug in original charger into your blackberry without the battery inserted, VIA PC. Do not connect it by the wall socket .
    3. Leave it there plugged in for 30 Mins.
    4.After, insert the battery without removing the charger
    5.Let the blackberry charge to 100%
    6.When the battery is fully charged. Remove the charger
    7.Let your Z10 drains to 0%(Discharge) ( Do intensive CPU usage tasks, Playing games, streaming videos etc.)
    >Repeat these step twice.
    The battery will subsequently receives it?s charging cycle.
    thanks
    10-13-14 12:40 AM
  17. jkjoms's Avatar
    after updating to 10.3.0.1154-1418 i'm facing a problem with the notification tones, they are too low compared to 10.2.1 is there any fix for this issue?
    10-13-14 12:43 AM
  18. julio1925's Avatar
    Just run the autoloader on my Zed10 STL-1. It works fine so far...

    Posted via CB10
    10-13-14 01:21 AM
  19. uaegangster111's Avatar
    The swipe to use the word is kinda slow in the calendar.

    Posted via CB10
    10-13-14 01:50 AM
  20. varunhmahesh's Avatar
    It's a Hardware issue... I too had the same problem, I have it to authorised Service Centre and they r looking into it... they say it will be replaced with an new Handset

    Posted via CB10
    10-13-14 02:17 AM
  21. uaegangster111's Avatar
    It's a Hardware issue... I too had the same problem, I have it to authorised Service Centre and they r looking into it... they say it will be replaced with an new Handset

    Posted via CB10
    The problem is only in the calendar. Everything else it's perfect

    Posted via CB10
    10-13-14 03:07 AM
  22. ib_Josiah's Avatar
    i have the same issue with z10 ...were u able yo find a fix ?
    10-13-14 03:42 AM
  23. ib_Josiah's Avatar
    any wifi issue ?
    10-13-14 03:43 AM
  24. enguroo's Avatar
    The radio in this build totally sucks for me.it drops constantly and signal strength is also poor.Did anyone try any other radio with this release.

    Posted via CB10
    10-13-14 03:51 AM
  25. ashisharma90's Avatar
    What about call screen on Z10?

    Posted via CB10
    10-13-14 04:01 AM
380 ... 7891011 ...

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-07-14, 10:19 AM
  2. Release date for other 10.3 for other BB10 Devices
    By mikepraba in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 10-26-14, 02:20 PM
  3. Anyone tried the 10.3.1418 on Q5?
    By greenpoise in forum BlackBerry Q5
    Replies: 18
    Last Post: 10-18-14, 03:26 PM
  4. A couple things I noticed in 10.3 leak (z10)
    By David Odio in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-14, 05:24 PM
  5. Leaked OS 10.3.0.1418
    By Rami Bachar in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-14, 02:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD