02-05-15 09:03 PM
380 ... 56789 ...
tools
  1. FabianB's Avatar
    I'm currently facing a lag problem on my Z30. Only with the Android Runtime. In apps like Spotify, Netflix, random games etc, sometimes it stutters for a really small moment, but easy to notice. It's just not smooth all the time. Getting a bit frustrated from it. Nobody else got this problem? But apart from this problem the runtime is faster than on 10.2 (that had no stuttering, just slow).

    Posted via CB10
    10-12-14 07:26 AM
  2. shirkeashutosh21's Avatar
    its not exactly fixed but, yeah it doesnt occur as much.
    10-12-14 07:32 AM
  3. gambit09's Avatar
    Download 10.3.0.1418 . It works fine with my Passport . It will solve your battery issue .
    i'm already at .1418, this problem started when I installed leak .632, I reverted back to leak .1418 using sic wipe but it did not solve the problem
    10-12-14 08:47 AM
  4. gambit09's Avatar
    Shutdown phone then remove battery for 5 mins
    phone is off how can you do shutdown, if I remove the battery will that prevent recurrence?
    10-12-14 08:55 AM
  5. alaviss's Avatar
    Spotify don't heat my phone up anymore

    Z10 - 10.3 - STL 100-1
    10-12-14 09:11 AM
  6. andre3030's Avatar
    Seriously, is it possible to load flash?

    Classic or Passport?
    10-12-14 11:09 AM
  7. I will be back's Avatar
    It did work this time, so whoever installs this version, please do not reset Z30 before installing or just wait and let it connect to Wind Mobile
    10-12-14 11:25 AM
  8. Rasheed White's Avatar
    battery life was better on 632

    Posted via CB10
    10-12-14 11:28 AM
  9. yvpan1's Avatar
    Will clean install really make a difference? I think the autoloader itself means a "clean install" though..

    *** my PIM is still spiking even though not as bad as before on 10.2.1 but still it drains the battery once every 24 hrs. I have no idea what's causing this, I have:
    - 1 outlook.com email running on EAS
    - calendar using live
    - contacts using MS Live
    - 1 simple IMAP push email
    - 3 yahoo emails for work, all running on IMAP, synching every 15 mins
    - FB/TWTR/LInkedIn

    That's all i have.. perhaps anyone could help me to solve this problem?

    ** yeah definitely I need a Passport!

    Posted via CB10
    10-12-14 11:43 AM
  10. anon721037's Avatar
    Will clean install really make a difference? I think the autoloader itself means a "clean install" though..

    *** my PIM is still spiking even though not as bad as before on 10.2.1 but still it drains the battery once every 24 hrs. I have no idea what's causing this, I have:
    - 1 outlook.com email running on EAS
    - calendar using live
    - contacts using MS Live
    - 1 simple IMAP push email
    - 3 yahoo emails for work, all running on IMAP, synching every 15 mins
    - FB/TWTR/LInkedIn

    That's all i have.. perhaps anyone could help me to solve this problem?

    ** yeah definitely I need a Passport!

    Posted via CB10
    You should try a sic wipe then install this or 10.3.1 and set up like new, do not do a restore.

    Posted via CB10
    10-12-14 11:48 AM
  11. hennesseystealth's Avatar
    What os did you update from? 10.2.1? Or 10.3.0

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    10.3.0.1154. Also posted on the Sachesi thread and several others said they had the same issue. Not sure if it is a Sachesi 1.9.4 issue or 1154.
    10-12-14 11:56 AM
  12. XPirion's Avatar
    Is it possible to load the Flash plug-in somehow?
    Is it a bar file or embedded in the system files somehow?

    Classic or Passport?
    Flash is still there

    Posted via CB10
    10-12-14 11:58 AM
  13. JoseMercedes's Avatar
    10.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141012_132441.png
    This is not right.

    STL-1 10.3.0.908
    10-12-14 12:25 PM
  14. gquan14's Avatar
    Anyone experiencing Android apps not loading. I've restarted the phone after new OS load twice, still nothing. The apps either crash or shows a green loading bar that stops after 75%.
    10-12-14 12:38 PM
  15. Scooter68's Avatar
    Will clean install really make a difference? I think the autoloader itself means a "clean install" though..

    *** my PIM is still spiking even though not as bad as before on 10.2.1 but still it drains the battery once every 24 hrs. I have no idea what's causing this, I have:
    - 1 outlook.com email running on EAS
    - calendar using live
    - contacts using MS Live
    - 1 simple IMAP push email
    - 3 yahoo emails for work, all running on IMAP, synching every 15 mins
    - FB/TWTR/LInkedIn

    That's all i have.. perhaps anyone could help me to solve this problem?

    ** yeah definitely I need a Passport!

    Posted via CB10
    My PIM was brutal on 10.2.1 as well.

    Remove all accounts and re add them it totally fixed my PIM drain. All accounts were the same after just no drain.

    Hope that helps.

    Posted via CB10
    10-12-14 12:57 PM
  16. modbro's Avatar
    Loaded last night on my Z30/ATT and so far all has run great except for a few exceptions.
    1. BBM wouldn't open until I shut down Wifi, opened with cellular, closed and then reopened with Wifi on. All good now.
    2. Amazon app store won't open past the accept screen. Will side load later.
    3. Snap has disappeared. Will side load later.

    UI looks cleaner, more organized hub and overall system speed seems faster. Also battery. Life seems better. Will follow up in a few days once everything settles.

    Posted via CB10
    10-12-14 12:59 PM
  17. djsvet's Avatar
    Custom notification tones (mp3) are much lower than 10.2.1. Will have to boost them with editor.

    Posted via CB10
    10-12-14 01:23 PM
  18. willowbeast's Avatar
    I'm getting calls isn't responding. Not sure what to do. Reloaded both the radio and core os. No go. Might have to backup then wipe and reload the os and radio.

    Posted via CB10
    10-12-14 01:35 PM
  19. mitchy_mitch's Avatar
    Is the alarm clock fixed on the Q5 so you can actually hear it ring?

    Posted via CB10
    10-12-14 01:40 PM
  20. pvphooman's Avatar
    T-Mobile Wi-Fi Calling does not work. No icon on top near reception bar and app is grayed out on disabled.

    Z10STL100-3/10.3.0.1418 CB10
    Last edited by pvphooman; 10-12-14 at 10:18 PM.
    10-12-14 02:00 PM
  21. moosbb's Avatar
    After one day of use, very smooth and pretty good on my Q10.
    Loaded autoloader and no backup with link as usual (just my messages with an app)
    My only little issue is BBM didn't retrieve my chat history for individual contacts, it loaded just the BBM group ones.
    10-12-14 02:11 PM
  22. Geraldo Rocha's Avatar
    3% in 40 minutes?? how did u do that? mine goes like 10% in a minute

    STL100-210.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141012_173755.png
    10-12-14 03:48 PM
  23. just_luc's Avatar
    Anyone experiencing Android apps not loading. I've restarted the phone after new OS load twice, still nothing. The apps either crash or shows a green loading bar that stops after 75%.
    I've got the same issue after my non destructive load. About to try re-sideloading just the runtime bars, I don't expect it to work but it's worth a shot. After that it'll be off to run the autoloader.

    Posted via CB10
    10-12-14 03:57 PM
  24. just_luc's Avatar
    As suspected reloading the runtime didn't help. Seems like running the autoloader will be the only option.

    Posted via CB10
    10-12-14 04:37 PM
  25. Clanked's Avatar
    As suspected reloading the runtime didn't help. Seems like running the autoloader will be the only option.

    Posted via CB10
    I used the autoloader and my spotify isn't working properly it plays like 20 seconds of a song then the whole app seemingly reboots. I have a z30. Fwiw

    Posted via CB10
    10-12-14 04:44 PM
380 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-07-14, 10:19 AM
  2. Release date for other 10.3 for other BB10 Devices
    By mikepraba in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 10-26-14, 02:20 PM
  3. Anyone tried the 10.3.1418 on Q5?
    By greenpoise in forum BlackBerry Q5
    Replies: 18
    Last Post: 10-18-14, 03:26 PM
  4. A couple things I noticed in 10.3 leak (z10)
    By David Odio in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-14, 05:24 PM
  5. Leaked OS 10.3.0.1418
    By Rami Bachar in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-14, 02:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD