02-05-15 10:03 PM
380 ... 45678 ...
tools
  1. chopachain's Avatar
    STA6 No Bluetooth,FM radio and can't save pics from inside BBM. Tried loading bars from 10.3.1. No go. Going back to 10.3.1.
    10-12-14 02:58 AM
  2. katiepea's Avatar
    Can we just ban people who ask about blend working or complain that t-mobile wifi calling isn't working? Anyone asking this is clueless, multiple people have had this explained to them in other threads as to why they won't work and they respond like you're just trying to lie to them. It's gotten to the point where I assume if you're asking the see things that you're a bobblehead caricature spam bot.
    10-12-14 03:00 AM
  3. GedZju's Avatar
    OMG..laggy leak like always :/ why its not optimazed for Z30? Latest leak running without lag was 10.2.1.2228

    Posted via CB10
    10-12-14 03:29 AM
  4. dtarar's Avatar
    Well i thought it was a fix, someone told me and i read in few forums too. Anyways, i tried changing time zone/region and restarted few times now, still no luck. Guess i'm stuck with this problem now.
    10-12-14 03:30 AM
  5. dtarar's Avatar
    Yes i know i dont need to, as new OS will wipe everything off, still just to be on safe side. What i didn't knew was that it can cause problems
    Why did you do a sec wipe AFTER installing the leak? That will sometimes break something. No need to sec wipe after install.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.632
    10-12-14 03:34 AM
  6. nah.uhh's Avatar
    shutdown at 45%

    z10 stl1/.1418
    Shutdown phone then remove battery for 5 mins
    10-12-14 03:55 AM
  7. dtarar's Avatar
    Ok so I got my battery 30% down at night (8 hours standby) on 1418 whereas it used to take 5-10% on 1154. Didn't loaded any app other than whatsapp, iGrann and twitter. Not a good sign. Sigh.

    Running 10.3.0.1418 on Zed10
    10-12-14 04:01 AM
  8. nah.uhh's Avatar
    Well i thought it was a fix, someone told me and i read in few forums too. Anyways, i tried changing time zone/region and restarted few times now, still no luck. Guess i'm stuck with this problem now.
    Could be caused by your wipe.
    Run the autoloader again without wiping

    If/when I wipe, I run the autoloader first > wipe > run autoloader again.

    I can't remember what os is was but wiping seemed to remove some core applications (it's possible that they would have been reinstalled if the os was available ota)

    *Running the autoloader the first time isn't necessary, but the wipe is a lot faster if you do.

    *The autoloader doesn't wipe the device, just a quick format of your apps media and some settings - notice your learned words and password are still there.

    *Running the autoloader as the final step ensures that all of the core apps and os are installed together properly.
    10-12-14 04:03 AM
  9. MrGlenn's Avatar
    From the Hub>Compose, WhatsApp gets the same keyboard shortcut as SMS (S). A bit confusing how that one got through, is there any way to change those?

    BlackBerry Passport signed @ C0007CC89
    10-12-14 04:03 AM
  10. nah.uhh's Avatar
    Ok so I got my battery 30% down at night (8 hours standby) on 1418 whereas it used to take 5-10% on 1154. Didn't loaded any app other than whatsapp, iGrann and twitter. Not a good sign. Sigh.

    Running 10.3.0.1418 on Zed10
    2 words: device monitor.
    You should use it so that when you post something like this, you actually give some info that could be used to help.

    Like, what had the highest cpu usage and what had the highest battery usage. Between what hours was the cpu usage high etc.

    My battery is the best it's been on any os, hands down.

    People shouldn't be installing operating systems that aren't officially supported and not be ready and willing to accept new problems.

    Yes this os is official.. for the passport and could be assumed to work flawlessly on q devices as well (the Porsche device, basically a q10, and passport are the only devices officially running 10.3)
    10-12-14 04:13 AM
  11. katiepea's Avatar
    OMG..laggy leak like always :/ why its not optimazed for Z30? Latest leak running without lag was 10.2.1.2228

    Posted via CB10
    First of all why would you expect a 10.3.0 OS to be optimized for the z30? 10.3.0 is passport only. Secondly, I have had no issues with the 10.3 versions being laggy on my z30 so I can only assume you're doing something ridiculous like restoring.
    10-12-14 04:43 AM
  12. Strikkie's Avatar
    Reverted back unfortunately
    The 10.3 builds are giving me terrible battery life (3 hours) at my Z10.
    10-12-14 04:47 AM
  13. blackbird666's Avatar
    Batter life has been pretty good so far. 20+hours in and still have 48%left
    I haven't used my phone much but still it's pretty good compare to what I used to get with 10.3.1. Same or better than 10.2.1.

    Everything else seems to work well as well. No issues so far


    Attachment 305278

    Posted via CB10
    10.3.1.632 drinks battery juice like it has never tasted cool aid hahaha I had to downgrade to 10.3.0.1418 and I'm not regretting it...missing the custom led notifications though!



    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-12-14 05:46 AM
  14. blackbird666's Avatar
    OMG..laggy leak like always :/ why its not optimazed for Z30? Latest leak running without lag was 10.2.1.2228

    Posted via CB10
    Try to load the OS with a fresh install and do not restore device data! Might solve the issue...

    Z30STA100-2/10.3.0.1418 ?
    10-12-14 05:47 AM
  15. will308's Avatar
    OMG..laggy leak like always :/ why its not optimazed for Z30? Latest leak running without lag was 10.2.1.2228

    Posted via CB10
    because this is meant for the passport......................10.3.1 is the one that is optimized for the z30/z10
    10-12-14 06:07 AM
  16. Croberry1989's Avatar
    Does incoming call screen still looks screwed up cramped with black space below?? Can anyone post screenshot?

    Posted via CB10
    10-12-14 06:27 AM
  17. The Big Picture's Avatar
    I've read all the pages fo far. Seems to me that this OS doesn't have anything new over 10.3.0.1154 besides some fixes.

    Posted via CB10
    10-12-14 06:37 AM
  18. rramnel's Avatar
    On z30, autoloaded, no problems yet except I cannot launch Amazon app store. I get the disckaimer, accept terms, but it closes.
    Now, I was coming from 10.2 with Amazon side loaded. After 10.3 installed, I saw amazon was there prior to restoring my stuff from link. But didn't try launching until after restoring from link, so might have messed it up.

    Suggestions?


    Flicked out via Zed30
    I had the same problem, just go to Amazon.com and reinstall the AppStore APK. That fixes the issue.
    10-12-14 07:21 AM
  19. andre3030's Avatar
    Is it possible to load the Flash plug-in somehow?
    Is it a bar file or embedded in the system files somehow?

    Classic or Passport?
    10-12-14 07:32 AM
  20. chalx's Avatar
    Turn screen ON when new notification arrives now works on STL100-1
    Space bar still sometimes unresponsive

    Posted via CB10
    whitbags likes this.
    10-12-14 07:40 AM
  21. altaf.s's Avatar
    [QUOTE=Croberry1989;10961530]Does incoming call screen still looks screwed up cramped with black space below?? Can anyone post screenshot?

    Yeah it is the same as before, might change in future builds or on 10.3.1, Hope So.
    10-12-14 07:46 AM
  22. altaf.s's Avatar
    First of all why would you expect a 10.3.0 OS to be optimized for the z30? 10.3.0 is passport only. Secondly, I have had no issues with the 10.3 versions being laggy on my z30 so I can only assume you're doing something ridiculous like restoring.
    Try doing fresh Install by Autoloader and dont do any restore.
    10-12-14 07:49 AM
  23. altaf.s's Avatar
    I had the same problem, just go to Amazon.com and reinstall the AppStore APK. That fixes the issue.
    Never faced any issue on this app
    10-12-14 07:50 AM
  24. djsvet's Avatar
    7+ hrs of stand by - no running apps, all radios off:

    10.3.0.1418 Fixes & Findings Thread-img_20141012_064912.png

    8 hrs after the OS was clean installed, Q10.

    Posted via CB10
    blackbird666 likes this.
    10-12-14 07:53 AM
  25. jon4400's Avatar
    Maybe I should revert, everything in this build works flawlessly on my Z30 but the wifi connection is too jumpy !
    Might revert back to 1154 as it was more stable bug free.

    Posted via CB10
    10-12-14 08:23 AM
380 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 11-07-14, 11:19 AM
  2. Release date for other 10.3 for other BB10 Devices
    By mikepraba in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 10-26-14, 03:20 PM
  3. Anyone tried the 10.3.1418 on Q5?
    By greenpoise in forum BlackBerry Q5
    Replies: 18
    Last Post: 10-18-14, 04:26 PM
  4. A couple things I noticed in 10.3 leak (z10)
    By David Odio in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-14, 06:24 PM
  5. Leaked OS 10.3.0.1418
    By Rami Bachar in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-11-14, 03:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD