12-27-14 06:28 AM
554 ... 1718192021 ...
tools
  1. WWBlondieDo's Avatar
    Turns out my 4G connection problems were caused by Verizon suspending my line due to a stolen phone. The heck? Got them to unsuspend it and now the 1154 install works great... except after using the autoloader, apparently Blackberry Link won't recognize my device. I can't even connect to it with Google Chrome's Blackberry Playbook extension to install Snap. Help...? Are there are some drivers I'm supposed to install?
    Go to Settings > Storage and Access > USB Connection and change it from Auto detect to Connect to Mac or Windows

    If that doesn't work, try deleting/uninstalling Link, including deleting all the drivers, and then reinstall it all. (Google for specific instructions on how to delete the old BlackBerry drivers)

    VZW STL 100-4 currently running 10.3.0.1154
    09-23-14 10:22 PM
  2. voiceover's Avatar
    I downloaded 1154 using Sachesi yesterday but the last file -- the picture viewer -- hung up and didn't download. I installed it anyway and overall the OS works well but of course, I can't see my pictures. I downloaded it a second time and the same thing happened. I even downloaded 1052 to see if the picture viewer file would come across and the same thing happened again. Anyone else experience this? Is there a way to download just that file? I'm on a VZW STL 100-4. Update: the Sachesi version I used was 1.8.0 so I downloaded 1.9.0, then downloaded just the pictures viewer file to the 1.9.0 folder, used Sachesi 1.9.0 to install the pictures viewer file, and Voila! I can now see my pix.
    Last edited by voiceover; 09-24-14 at 01:53 AM.
    09-23-14 11:57 PM
  3. hoochie77's Avatar
    Hello,

    I have installed 10.3.0.1154 yesterday and I didn't have big problems. Just one issue during the calls there are audio cuts. Anyone else has this issue?

    Thanks
    09-24-14 07:38 AM
  4. nrns's Avatar
    Hi everyone, installed with autoloader because sachesi don't find the 10.3 files, only oficial 10.2.1.
    My phone stopped charging via charger, only in usb (don't know why, since both pass electricity). Touch screen worse than stock, restarting sometimes. Some apps are faster, hub is slow. I'm gonna try next leaked os.
    STL-100-1
    09-24-14 01:47 PM
  5. 1oo1's Avatar
    Hi everyone, installed with autoloader because sachesi don't find the 10.3 files, only oficial 10.2.1.
    My phone stopped charging via charger, only in usb (don't know why, since both pass electricity). Touch screen worse than stock, restarting sometimes. Some apps are faster, hub is slow. I'm gonna try next leaked os.
    STL-100-1
    Did you restore data?
    09-24-14 01:52 PM
  6. Doggerz's Avatar
    I have to keep my wifi off on this build. Getting more than just the old limited connection warning although that happens too. But also even at full strength signal there is intermittent connection. It works sometimes but is either very slow or not working at all. I just end up staying on mobile only because it's faster and more reliable. I tested wifi network and there isn't a problem with any other devices.

    Z30STA100-5/10.3.0.1154 /T-Mobile USA
    09-24-14 05:17 PM
  7. ddtrills's Avatar
    where can i download 10.3.0.1154 ?
    09-24-14 10:17 PM
  8. chern's Avatar
    where can i download 10.3.0.1154 ?
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...1154-a-956908/

    Posted via CB10
    09-24-14 10:23 PM
  9. Raj Pandey007's Avatar
    I get the same problem. Plays from file manager, bbm, whatsapp, but not from the video folder.


    Rocking my sexy white Z30 10.3.0.1052
    Apparently, I went to video->library clicked the videos and it started playing. U might want to give it a go.

    Posted via CB10
    09-25-14 02:21 AM
  10. makaiman's Avatar
    Oh my, are you ever so RIGHT. Since day 1, contacts app is the weakest link. Very troubling, very sad...

    Posted via CB10
    09-25-14 02:23 AM
  11. hoochie77's Avatar
    Hello,

    Is it possible to downgrade only the radio to the 10.3.0.1052 to see if the problem is fixed? How can I do it?

    Thanks
    09-25-14 02:46 AM
  12. wankus's Avatar
    Can anyone with stl100-1 check if spotify offline works fine with this leak?
    I've got some stuttering on 10.2.1 so maybe a 10.3 is a remedy for 100-1.

    Thanks

    Posted via CB10
    09-25-14 03:59 AM
  13. theegoldenone's Avatar
    Can you now view Emojis that you get via SMS? I don't care about sending them, I just want to be able to see them in the texts I receive.

    Posted via CB10
    09-25-14 08:13 AM
  14. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    Can you now view Emojis that you get via SMS? I don't care about sending them, I just want to be able to see them in the texts I receive.

    Posted via CB10
    Yes, finally I never knew what anyone was sending me and replying back with "what does that mean" wasn't looking too hot lol

    Posted via CB10
    09-25-14 11:37 AM
  15. joewoo's Avatar
    I can't believe all these issues I'm reading about... mine works perfectly fine.... no wifi issues... calls are fine... texts work... videos play great.... camera is fine too
    09-25-14 03:11 PM
  16. theegoldenone's Avatar
    I can't believe all these issues I'm reading about... mine works perfectly fine.... no wifi issues... calls are fine... texts work... videos play great.... camera is fine too
    What carrier are you on? Which phone do you have? Did you change radios?

    Posted via CB10
    09-25-14 03:13 PM
  17. joewoo's Avatar
    What carrier are you on? Which phone do you have? Did you change radios?

    Posted via CB10
    At&t
    Q10
    No
    09-25-14 04:54 PM
  18. 3ldi5's Avatar
    I already wrote a quick tear-down of this leak earlier in this thread, but seeing all those complaints, I have to repeat again that on my phone this leak works perfectly fine. It's a daily driver for me, since the first day this leak showed up. Literally everything is working as it should, and whatsmore, the battery misreading issue from 10.2.1 is gone for me. I can not see myself going back to 10.2.1 now, even in wildest dreams...
    I will just repeat that I did a simple, clean autoloader install. No backups/restores of any kind. Too bad that many others are having all kind of issues, and I still find it hard to believe how different experience it could be from phone to phone.
    09-25-14 05:54 PM
  19. joewoo's Avatar
    I have a really big feeling that it's people trying to restore information, like old texts, that causes problems...

    I also do the autoloader only...
    09-25-14 06:03 PM
  20. kberube911's Avatar
    I already wrote a quick tear-down of this leak earlier in this thread, but seeing all those complaints, I have to repeat again that on my phone this leak works perfectly fine. It's a daily driver for me, since the first day this leak showed up. Literally everything is working as it should, and whatsmore, the battery misreading issue from 10.2.1 is gone for me. I can not see myself going back to 10.2.1 now, even in wildest dreams...
    I will just repeat that I did a simple, clean autoloader install. No backups/restores of any kind. Too bad that many others are having all kind of issues, and I still find it hard to believe how different experience it could be from phone to phone.
    I agree almost completely. It was perfect for me and I miss it so much. Just comes down to Verizon radio issues. Once resolved I'm back in a heartbeat. 10.3 is a fantastic OS. I didn't have any other issues. Also miss being able to take pics while taking video. Worked really well

    Posted via CB10
    09-25-14 07:29 PM
  21. nrns's Avatar
    Did you restore data?
    no, fresh install, factory reset before install.
    Last edited by nrns; 09-25-14 at 08:11 PM. Reason: quote
    09-25-14 08:08 PM
  22. Doggerz's Avatar
    I did autoloader. Never use link to restore anything.
    My only problem with this build is wifi. But maybe it's just me.

    And the contacts app but that doesn't really count because it has always sucked and it doesn't look like that is changing anytime soon.

    Z30STA100-5/10.3.0.1154 /T-Mobile USA
    09-25-14 10:12 PM
  23. Sai Nadh's Avatar
    Hey, can anybody please temme how do I get 10.3 update in my z3? :3

    Posted via CB10
    09-25-14 10:26 PM
  24. hoochie77's Avatar
    Hello,

    Finally I have reload the Radio .bar file with Sachesi and now it seems to work perfect.
    09-26-14 03:08 AM
  25. alaviss's Avatar
    Hey, can anybody please temme how do I get 10.3 update in my z3? :3

    Posted via CB10
    Wait until your carrier roll out official update, lol. If u can't wait, read stickies please.

    Z10 - 10.3 - STL 100-1
    09-26-14 06:57 AM
554 ... 1718192021 ...

Similar Threads

  1. Ghost Commander speed and security
    By sorinv in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-14, 05:19 PM
  2. Neglecting BlackBerry 10
    By Fasy 9 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-14, 03:09 AM
  3. Problem with charging and Call
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-14, 11:45 PM
  4. 10.3.0.1154 for stl100-1
    By garg2k7 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-14, 11:31 PM
  5. Disney Pixar Collection and Baby Boop stickers arrive in the BBM Shop
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-14, 10:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD