12-27-14 07:28 AM
554 ... 1415161718 ...
tools
  1. Croberry1989's Avatar
    Is this what you are looking for? Seems to be a lot of space below the action buttons and slider, not sure if it's a new feature or flaw?
    Attachment 298236

    Posted via CB10
    Thx man. I thought it's just me. But I think it is a new feature and frankly it is more practical this way. Sadly it looks bad. Really bad.

    Posted via CB10
    09-16-14 02:23 PM
  2. bbzak's Avatar
    Broadcasting messages on BBM seems to be a bit erratic for me on this os version.

    Once all the contacts are selected, I just cant go into the textbox.

    Anybody having the same issue?
    09-16-14 02:55 PM
  3. 00_Agent's Avatar
    Thx man. I thought it's just me. But I think it is a new feature and frankly it is more practical this way. Sadly it looks bad. Really bad.

    Posted via CB10
    -___________- it's NOT a new feature just a 'Bug' or whatever. It will be fixed (that's if it isn't already )

    Posted via CB10
    09-16-14 03:06 PM
  4. 00_Agent's Avatar
    Broadcasting messages on BBM seems to be a bit erratic for me on this os version.

    Once all the contacts are selected, I just cant go into the textbox.

    Anybody having the same issue?
    It's a bug and it will be fixed in the older OS...

    Posted via CB10
    09-16-14 03:07 PM
  5. Croberry1989's Avatar
    -___________- it's NOT a new feature just a 'Bug' or whatever. It will be fixed (that's if it isn't already )

    Posted via CB10
    Well i hope it will be fixed. It's terrible. Is there someone who has not this problem with 1154??

    Posted via CB10
    09-16-14 03:40 PM
  6. Doggerz's Avatar
    I can say after using this build on a fresh install a d no sync to any accounts that the contacts app is just as screwed up as ever before. Splitting contacts, removing info from contacts, multiplying contacts.




    Z30STA100-5/10.3.0.1154 /T-Mobile USA
    09-16-14 07:44 PM
  7. mpokeras's Avatar
    10.3.0.1154 Findings, Fixes and Feedback-clipboard02.jpg
    this what I notice when trying to connect my Q10 with 1154 to a freshly formated pc.
    Initially recognized as a CD from win7 and a message was appeared into the screen of the Q10
    When I choose to install Blend it was downloading "something" and commence the installation of it plus BB link plus drivers.
    Not yet rebooted to see results, no any other program except BB link into the win7 list(control panel)
    Anybody seen this thing?
    09-16-14 07:59 PM
  8. ppeters914's Avatar
    I can say after using this build on a fresh install a d no sync to any accounts that the contacts app is just as screwed up as ever before. Splitting contacts, removing info from contacts, multiplying contacts.




    Z30STA100-5/10.3.0.1154 /T-Mobile USA
    I just had a scary thought....

    What if it's working as designed?!!!


    Posted via CB10
    Doggerz likes this.
    09-16-14 08:05 PM
  9. canadian nick's Avatar
    After a few hours on Z30STA100-5/10.3.0.1154

    Battery life is great as always
    Camera seems to have less lag
    OS is probably the fastest I've seen in any build
    The bubble while typing is amazing
    Android apps seem to work as good as ever
    I personally like the flat design
    Hub is better than ever

    There are a few things I am hoping they fix/adjust

    Unlock screen is less than pretty
    Contact app still has issues (two last names etc.)
    Icons could be a bit better looking
    Zebra theme.

    White flat ui, but overflow menus are still black. Quote hub but dark theme settings menu. I would like the option of dark or light but every where.

    I can't wait to see the final 10.3.1



    Posted via CB10
    Lawrie Sherratt likes this.
    09-16-14 09:42 PM
  10. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    One annoyance I found on the Q10 is when I start typing to do a search it saves my search text. Meaning if I do a search/action of Text bob then minutes later try to perform another search text bob is still there. I have to manually clear it then start my new search.

    Posted via CB10
    09-16-14 09:57 PM
  11. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    Don't know if this was already mentioned but (copied from an earlier post) After updating I'm noticing that my calendar appointment notifications are no longer scanning the invite for phone numbers. It use to find the numbers and ask if I wanted to call or "join now" if it was a Lync meeting. Anyone else experiencing this? I'm on Q10SQN100-2/10.3.0.1154



    Posted via CB10
    09-16-14 10:00 PM
  12. VIP30's Avatar
    CB10 not showing in Hub...

    STL100-1 / 10.3.0.1154
    09-17-14 12:49 AM
  13. jhanks64's Avatar
    I had to go back to 10.2.1 on my Z10, Q10 & Z30 too. Too many problems with contacts, calendar & some email issues with ActiveSync
    09-17-14 03:30 AM
  14. dpw09's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	Clipboard02.jpg 
Views:	1701 
Size:	69.9 KB 
ID:	298297
    this what I notice when trying to connect my Q10 with 1154 to a freshly formated pc.
    Initially recognized as a CD from win7 and a message was appeared into the screen of the Q10
    When I choose to install Blend it was downloading "something" and commence the installation of it plus BB link plus drivers.
    Not yet rebooted to see results, no any other program except BB link into the win7 list(control panel)
    Anybody seen this thing?
    The launcher for blend is there and ready. But on the back end the link to download software is redirecting to latest BlackBerry Link. This will change once Blend is released

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    mpokeras likes this.
    09-17-14 06:47 AM
  15. 3ldi5's Avatar
    After 12 days of using this leak, I think I can officially say that battery misreading issue on Z10 STL100-1 is gone. And I think this is by far the biggest benefit, all Z10 users got. 12 days with no recalibration, is something to celebrate. Maybe too early, but for now it's perfect. And then there is much better battery life too, judging by my experience with 10.2.1, maybe even the gain of 25-30% longer life.
    09-17-14 07:13 AM
  16. deekshan's Avatar
    After 12 days of using this leak, I think I can officially say that battery misreading issue on Z10 STL100-1 is gone. And I think this is by far the biggest benefit, all Z10 users got. 12 days with no recalibration, is something to celebrate. Maybe too early, but for now it's perfect. And then there is much better battery life too, judging by my experience with 10.2.1, maybe even the gain of 25-30% longer life.
    Yayyyy thanks for the information brother cheers

    Via awesome zeddicted 10.3
    09-17-14 08:04 AM
  17. deekshan's Avatar
    After 12 days of using this leak, I think I can officially say that battery misreading issue on Z10 STL100-1 is gone. And I think this is by far the biggest benefit, all Z10 users got. 12 days with no recalibration, is something to celebrate. Maybe too early, but for now it's perfect. And then there is much better battery life too, judging by my experience with 10.2.1, maybe even the gain of 25-30% longer life.

    10.3.0.1154 Findings, Fixes and Feedback-img_20140917_174311.png
    See this but :/

    Via awesome zeddicted 10.3
    09-17-14 08:13 AM
  18. 3ldi5's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140917_174311.png 
Views:	1647 
Size:	51.8 KB 
ID:	298368
    See this but :/
    Sorry to see this. I'm having a super experience in these two weeks. Maybe it will get worse in one moment, I don't know, can't be 100% sure. But for now it works with no issues.
    09-17-14 10:06 AM
  19. Marius Swanepoel's Avatar
    After 12 days of using this leak, I think I can officially say that battery misreading issue on Z10 STL100-1 is gone. And I think this is by far the biggest benefit, all Z10 users got. 12 days with no recalibration, is something to celebrate. Maybe too early, but for now it's perfect. And then there is much better battery life too, judging by my experience with 10.2.1, maybe even the gain of 25-30% longer life.
    Well for me it the other way around. Never had the battery meter misreading issue, Then installed beta OS and love it but then battery issue..Went back to official OS to try and fix the battery issue- no luck, now back on latest beta and still same battery misread issue. Now doing the whole recalibration thing.
    09-17-14 10:11 AM
  20. 3ldi5's Avatar
    Well for me it the other way around. Never had the battery meter misreading issue, Then installed beta OS and love it but then battery issue..Went back to official OS to try and fix the battery issue- no luck, now back on latest beta and still same battery misread issue. Now doing the whole recalibration thing.
    Well then I guess it's just coincidence that it fixed itself after I installed this leak. What's strange is that it's stable for 12 days already, and it never lasted that long without misreading on official 10.2.1.
    09-17-14 10:50 AM
  21. Clont Iulian's Avatar
    Anyone can give me the 1131 radio bar file for Z10 stl100-2? Many people says that is better than 1155

    Posted via CB10
    09-17-14 11:21 AM
  22. Leonardo Riccio's Avatar
    please i installed version 1154 and everything was going ok until i needed to sing in blackberry ID i put my email and password but it always says that i hate to check my internet connection i cant log i please help
    09-17-14 02:43 PM
  23. dpw09's Avatar
    please i installed version 1154 and everything was going ok until i needed to sing in blackberry ID i put my email and password but it always says that i hate to check my internet connection i cant log i please help
    Apparently bbid is down right now. It's not the OS

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    09-17-14 02:51 PM
  24. Kaacz's Avatar
    On my Z10 STL100-2 is all OK with this build.
    Contacts are sync perfect with company eXchange server... I don't use Google's sh*t services.. except YouTube and search

    Posted via CB10
    09-17-14 04:57 PM
  25. cottonakin's Avatar
    Everything is working perfectly on my Z30 except...I just stop getting texts. I reset the device and it works again, for a while. Has happened with each edition of 10.3. Have multi -wiped, used autoloaders, updated non destructively with Sachesi. I have tried all different methods that I know of and have read about. Always ends up the same....works perfect for a few days and then the random dropping of texts begin. WYH??? Any ideas??? BYW, when I roll back to 10.2 everything's OK again.
    I'm seeing this also.
    09-17-14 05:55 PM
554 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. Ghost Commander speed and security
    By sorinv in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-14, 06:19 PM
  2. Neglecting BlackBerry 10
    By Fasy 9 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-14, 04:09 AM
  3. Problem with charging and Call
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-14, 12:45 AM
  4. 10.3.0.1154 for stl100-1
    By garg2k7 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-14, 12:31 AM
  5. Disney Pixar Collection and Baby Boop stickers arrive in the BBM Shop
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-14, 11:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD