1. BBlunatic's Avatar
    I tried installling the leak for the z30 autoloader from the forums by Darcy on my phone but the OS doesn't load on the computer to install it on my phone. Can anybody help with steps on how to do this ......I have installed a leak before but font know why it is not working

    Posted via CB10
    09-26-14 01:29 PM
  2. Qrackin's Avatar
    What specifically happens when you attempt to run the autoloader?
    Have you tried right clicking on the file and selecting "Run as Administrator"
    09-26-14 03:37 PM
  3. BBlunatic's Avatar
    No. I haven't tried run as an administrator, but when u click the autoloader file, the file opens for a brief period and then disappear. Usually when I open the file on my pc, you can see the file window and whether the device is connected and the progress of the install, but not this file....help!!!!

    Posted via CB10
    09-26-14 03:51 PM
  4. Pdinos3's Avatar
    Do you have BlackBerry Link open, or installed?

    Z30STA100-5/10.3.0.1154
    09-26-14 04:26 PM
  5. BBlunatic's Avatar
    No, I don't

    Posted via CB10
    09-26-14 04:48 PM
  6. BBlunatic's Avatar
    I have tried it on other PC's but still not working....i don't know if the file is corrupted

    Posted via CB10
    09-26-14 04:51 PM
  7. dpw09's Avatar
    No. I haven't tried run as an administrator, but when u click the autoloader file, the file opens for a brief period and then disappear. Usually when I open the file on my pc, you can see the file window and whether the device is connected and the progress of the install, but not this file....help!!!!

    Posted via CB10
    Launch cmd as Admin. Browse to file location and run file. This will spit out info without closing. Give us the results

    Z10STL100-3/10.3.0.1154
    09-26-14 04:52 PM
  8. Pdinos3's Avatar
    Have you used 7zip to unzip the file?

    Z30STA100-5/10.3.0.1154
    09-26-14 07:06 PM
  9. Pdinos3's Avatar
    When you connect to PC it should say to install link. Do it and that should help. It will install the necessary drivers

    Z30STA100-5/10.3.0.1154
    09-26-14 07:08 PM
  10. Thachoc1's Avatar
    Download it from a different location. Sounds like the file you downloaded could be corrupt.

    Posted via CB10
    kbz1960 likes this.
    09-26-14 11:39 PM
  11. Chalk2's Avatar
    You need the USB drivers and the only way to get them is to install BlackBerry Link AFAIK
    09-26-14 11:41 PM
  12. solunke's Avatar
    His drivers are missing ( install blackberry link) and he is not trying as admin.(exe run as admin)


    Posted via CB10
    09-27-14 02:21 AM
  13. kaizvn's Avatar
    it happened because you've no BB Link, doesn't have blackberry driver or your BB Link have problem.
    09-27-14 06:08 AM
  14. sawrubh's Avatar
    It says 'Error: Could not connect to BlackBerry Device Manager'. Btw I do have BlackBerry Link installed, there seems to be no BlackBerry Device Manager installed though.
    09-27-14 11:41 AM
  15. sawrubh's Avatar
    I fixed it. I started BlackBerry Link and kept it open (it has the BlackBerry Device Manager inbuilt which kept on running and the Autoloader was able to find it).
    kbz1960 likes this.
    09-27-14 12:11 PM

Similar Threads

  1. Z10 stl-100 10.3.0.1154 lagging all of a sudden
    By Miqdad Raza in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 10-08-14, 06:34 PM
  2. Can I sync my hotmail contacts on 9320 curve
    By SaurabhIb in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-02-14, 11:35 AM
  3. 10.3 update for india?
    By helalzone in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-26-14, 02:16 PM
  4. Z30 (STA100-6) 10.3.0.1154 FM and Bluetooth Not Working
    By cbcoza in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-14, 01:13 PM
  5. BlackBerry Q2 earnings: Convincing evidence the company is back on the road to success
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-14, 12:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD