10-26-14 09:22 PM
585 ... 910111213 ...
tools
  1. jaydee5799's Avatar
    Yep that's what happens when you restore
    Didn't I ask you NOT to say that?
    Anyway...all i did not restore was the android runtime and its all back to normal.
    09-05-14 07:47 AM
  2. kaizvn's Avatar
    could someone please confirm for me that Debrick is a bundle of everything include app and RADIO also?
    Thanks !
    09-05-14 07:53 AM
  3. lawguyman's Avatar
    It's showing up as 1052 in Link also but with sr 738.

    Can someone else please check link and/Sachesi before I reinstall? Thanks!

    Posted via CB10
    I reinstalled and now it shows up correctly in Link and Sachesi.

    Posted via CB10
    09-05-14 07:57 AM
  4. lawguyman's Avatar
    could someone please confirm for me that Debrick is a bundle of everything include app and RADIO also?
    Thanks !
    It does not include the radio. Grab an autoloader from the other thread. That has everything.

    Posted via CB10
    kaizvn likes this.
    09-05-14 07:58 AM
  5. kaizvn's Avatar
    It does not include the radio. Grab an autoloader from the other thread. That has everything.

    Posted via CB10
    Thanks for confirm.
    It's seem hard for me. Last time I tried to load via sachesi from 10.2 => 10.3 but failed. Maybe it cannot find the radio then stuck at blackberry logo. Any problem with load OS, Radio from 10.2 => 10.3 via sachesi like me?
    09-05-14 08:00 AM
  6. theonecid's Avatar
    09-05-14 08:10 AM
  7. kaizvn's Avatar
    defuq?
    Blackberry want to put tones of leak over user's head?
    I'm really scare now .
    09-05-14 08:20 AM
  8. bakron1's Avatar
    Flashed the 1154 Core,App and Radio files on my z30 100-5 last night using Sachesi and my Mac and everything is functioning fine. I updated from 1130 Core, Radio, 1154 apps. So far,.i liking it.


    10.3.0.1154 - All Devices-img_20140905_091945.png

    Sent from my Lovely z30 on T Mobile USA (10.3.0.1154)
    09-05-14 08:23 AM
  9. willowbeast's Avatar
    Wish I could install this remotely. Files are downloaded at home but I'm at work. Although I have loaded all the app files on top of my 1130. So I'm not really missing much except the os version and newer radio.

    Posted via CB10
    09-05-14 08:24 AM
  10. adnan.jsr's Avatar
    Everyday is awesome...
    mainely_linux and timeride like this.
    09-05-14 08:35 AM
  11. 018125's Avatar
    Didn't I ask you NOT to say that?
    Anyway...all i did not restore was the android runtime and its all back to normal.
    Joking bro

    Posted via CB10
    jaydee5799 likes this.
    09-05-14 08:51 AM
  12. Fret Madden's Avatar
    Everyday is awesome...
    Argh. Everyday, everything - close enough to get "that" song stuck in my head again. Share my misery.

    Lendo, jaydee5799 and Azensun like this.
    09-05-14 08:59 AM
  13. shorski's Avatar
    Joking bro

    Posted via CB10
    Bro????
    She, man!
    imadorkx and jaydee5799 like this.
    09-05-14 09:01 AM
  14. Mozdony's Avatar
    I downloaded the Bitcasa autoloader file for my STL100-3 Z10 and tried to open it with WinZip. No dice. So, I moved to the Mega file and it opened fine. Weird! Used the autoloader to do a clean install and then did a Security Wipe to get rid of any leftovers from my previous 1052/1130/1154 hybrid install. Then I did a fresh install of my apps and data, in other words, no Link restore. The O.S. looked great. No detected problems so far. I decided to reinstall my 128 GB microSDXC to see if bugs were fixed on this build. The phone took quite a long time to scan the card, maybe 10 minutes, but did work. Looks like the ability to use the 128 GB card without problems may have been restored. I will report later if problems develop but, so far so good.
    Last edited by Mozdony; 09-05-14 at 09:39 AM.
    09-05-14 09:24 AM
  15. Fret Madden's Avatar
    Sigh. Based on others' success with doing a non-destructive, I decided to step away from using an autoloader and load with Sachesi.
    And either getting an hour's worth of sleep is showing, or my reading comprehension has gone to crap. I've got the core and radio loaded with no problems, but I can't get the debrick to load - gets to about 60% and then throws an error about an invalid signature. I've tried Sachesi 1.2.1, 1.5, and 1.6.1 with the same result each time. Other than probable PEBCAK, what else could it be?

    Installing on Z10 -4, with the following debrick giving me the invalid signature:

    http://cdn.fs.sl.blackberry.com/fs/q...-v7+signed.bar
    09-05-14 10:59 AM
  16. Norg's Avatar
    No. You will need just the Core os & radio file from this thread.
    Sideload those & your software & radio will be updated.

    For the updated apps, go to a thread named "bar files from 1154 passport os". And download the app bars from there.
    There's also a list of new apps in 1154 compared to 1052 in that thread. It's 51 files, if I remember correctly (excluding help files, etc).
    Sideload those 51 files & you're good to go.

    Posted via CB10 from my Q10SQN100-3/10.3.0.1154
    Hey there, are you aware of any cool improvements to the PassPort Apps ??

    Posted on CB10 via my Snappy Q5
    09-05-14 11:08 AM
  17. thurask's Avatar
    Sigh. Based on others' success with doing a non-destructive, I decided to step away from using an autoloader and load with Sachesi.
    And either getting an hour's worth of sleep is showing, or my reading comprehension has gone to crap. I've got the core and radio loaded with no problems, but I can't get the debrick to load - gets to about 60% and then throws an error about an invalid signature. I've tried Sachesi 1.2.1, 1.5, and 1.6.1 with the same result each time. Other than probable PEBCAK, what else could it be?

    Installing on Z10 -4, with the following debrick giving me the invalid signature:

    http://cdn.fs.sl.blackberry.com/fs/q...-v7+signed.bar
    Don't need to load the debrick if you've loaded the core already. Just get the apps out of the debrick (Sachesi/Darcy's Tools) and load them.
    Fret Madden likes this.
    09-05-14 11:29 AM
  18. horyel's Avatar
    I think there should be some sort of competency or reading comprehension test prior to downloading anything from the leaked os forum.
    EPIC!
    09-05-14 12:24 PM
  19. Ruslan Botsyurko's Avatar
    So, after a day of hardcore usage I decided I might switch back to the previous leak. Had a lunch with a lawyer today and was trying to show how BlackBErry is ideal for work and the sucker was lagging like hell - the Hub, mutitasking, quick search didn't work at all, coun't swipe to switch it on sometimes + lift to wake worketonly in 1/3rd of tries. Murphy is a mean mean guy, 1130 with 1154 BARs was working like a charm before
    09-05-14 12:26 PM
  20. jaydee5799's Avatar
    Joking bro

    Posted via CB10
    Hey....shouldn't you call me "sis"?
    Azensun likes this.
    09-05-14 01:00 PM
  21. VR6's Avatar
    Just to confirm you can't load these over 10.2.1 correct? Must be on 10.3?
    09-05-14 01:25 PM
  22. shorski's Avatar
    Sure you can. Better to do it in the autoloader way

    Posted via My Cute BlackBerry z30 on OS10.3.0.1154
    ljo01 likes this.
    09-05-14 01:35 PM
  23. just_luc's Avatar
    So, after a day of hardcore usage I decided I might switch back to the previous leak. Had a lunch with a lawyer today and was trying to show how BlackBErry is ideal for work and the sucker was lagging like hell - the Hub, mutitasking, quick search didn't work at all, coun't swipe to switch it on sometimes + lift to wake worketonly in 1/3rd of tries. Murphy is a mean mean guy, 1130 with 1154 BARs was working like a charm before
    I'm not experiencing any lag. Is it possible you have some file corruption or that your device is still syncing?

    I performed a non destructive so I'm good to go this time. But I usually find if I run an autoloader my device will lag for a good 3 days while my main inbox syncs.. granted I have 26,000 messages in my inbox and about 2k contacts.

    Posted via CB10
    09-05-14 01:36 PM
  24. gtxtac's Avatar
    Has anyone had problems with verizon z30 and not receiving all sms messages? I started having problem when I installed 10.3.0.1052 and did autoloader but also did restore this time and I still have the problem. Is there a fix this is probably about the worse bug I have had. I send out and it appears they don't reply but they do I just never receive it
    09-05-14 01:47 PM
  25. Arabianhorse's Avatar
    Anyone with Android app problems. Loaded 10.3.0.1154 on My verizon z30. I have no android apps working. 2 reboots. Any others with this problem- used autoloader

    STA-100-3 v 10.3.0.1154; Radio 1150
    09-05-14 01:48 PM
585 ... 910111213 ...

Similar Threads

  1. Clipboard Manager - Free for BlackBerry 10
    By BBDaMo in forum App Announcements
    Replies: 4
    Last Post: 09-06-14, 07:19 AM
  2. Access Blackberry 10 device on Windows computer
    By ahpitre in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 09-05-14, 05:45 PM
  3. When will the official Software Update for 10.3 be available
    By steven goldenboy in forum BlackBerry Z10
    Replies: 11
    Last Post: 09-05-14, 12:36 AM
  4. 10.3 Brower issues
    By aportaro13 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 09-04-14, 02:09 PM
  5. 10.3.0.1052 Brightness??
    By Kemir in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 09-04-14, 01:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD