08-27-14 07:53 AM
104 ... 2345
tools
  1. LastSnake's Avatar
    Has anyone noticed that swiping to view the next picture is far less sensitive as well...also had my first bug today as the camara app didnt want to take a pic...restarted and fixed..
    Uhm yep, overall all The system is a bit less sensitive, but it's still ok

    Posted via CB10
    08-24-14 09:15 AM
  2. madh263362's Avatar
    i really love this os, i feel it it s a gift for all of us who have installed, i have installed on my sexy Z3, it s running flawlessly, really enjoying , installed using autoloader, two hard reset, that s all
    08-24-14 10:01 AM
  3. djdragon's Avatar
    I'm pretty sure this issue has already been fixed in a higher build
    Yea, for the Passport.
    This OS version isn't for other BlackBerry devices, I think people are forgetting this.

    Z10 10.2.1.3175 via CB10
    08-24-14 10:22 AM
  4. Dante Mustdie's Avatar
    It seems that I'm not experiencing this issue with Q5. Or is it the touchscreen keyboard?

    Posted via CB10
    08-24-14 10:25 AM
  5. Swave514's Avatar
    Has anyone noticed that swiping to view the next picture is far less sensitive as well...also had my first bug today as the camara app didnt want to take a pic...restarted and fixed..
    Yeah when I first loaded the os, swiping to the next picture was slow but after a few resets and letting the phone settle a bit, it seems to work a whole lot better

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    08-24-14 11:33 AM
  6. LastSnake's Avatar
    It seems that I'm not experiencing this issue with Q5. Or is it the touchscreen keyboard?

    Posted via CB10
    Yes, only touchscreen keyboard has this issue.

    Posted via CB10
    08-24-14 12:39 PM
  7. PowderJockey's Avatar
    I had the keyboard swiping problem with 10.3.0.296. It was really evident with the keys along the edges.(p,l,a, etc) Usually had the space key problem with that build. I got use to it being that way and made adjustments on the go, but this build seems to be much more. I was blaming it on my Ghost Armor cover as it is quite scratched. I was going to trry and remove or install a new one, but haven;t got around to it yet. Now seeing all of the complaints, I guess it is not the Ghost Armor. Still need to replace.
    08-24-14 12:52 PM
  8. bdt417's Avatar
    I installed the leak on my Z30 on Friday. the keyboard is working great for me. It would be great for people starting these new threads to explain what phone they are using and how they did the install of the leak. I have not found any lag in any of the keys, especially the space bar. The predictive words and swipe up actions are working well on this build as well. The phone took a while to settle, but i have used it all day today and have found that most of the glitches and lags that i noticed before are all gone now. You might need to do a security wipe and reload the OS, as this sometime will correct issues of a bad install. I have reloaded OS's in the past to correct issues that i could not fix with a simple work around.
    08-24-14 02:17 PM
  9. Swave514's Avatar
    I installed the leak on my Z30 on Friday. the keyboard is working great for me. It would be great for people starting these new threads to explain what phone they are using and how they did the install of the leak. I have not found any lag in any of the keys, especially the space bar. The predictive words and swipe up actions are working well on this build as well. The phone took a while to settle, but i have used it all day today and have found that most of the glitches and lags that i noticed before are all gone now. You might need to do a security wipe and reload the OS, as this sometime will correct issues of a bad install. I have reloaded OS's in the past to correct issues that i could not fix with a simple work around.
    Yeah my phone is having issues again even after doing the pop up fix, it's like it slows down sometimes but not all the time. I already did a wipe after I loaded the os the first time but I'm going to wipe again and reload the os and see if that helps at all. I'll report back here to tell you guys if it works.. hopefully it does

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    LastSnake likes this.
    08-24-14 03:57 PM
  10. LastSnake's Avatar
    I installed the leak on my Z30 on Friday. the keyboard is working great for me. It would be great for people starting these new threads to explain what phone they are using and how they did the install of the leak. I have not found any lag in any of the keys, especially the space bar. The predictive words and swipe up actions are working well on this build as well. The phone took a while to settle, but i have used it all day today and have found that most of the glitches and lags that i noticed before are all gone now. You might need to do a security wipe and reload the OS, as this sometime will correct issues of a bad install. I have reloaded OS's in the past to correct issues that i could not fix with a simple work around.
    Uhm z10, sic multiwipe first, autoloader, then security wipe and pop up trick. So It doesn't depend from installation. Anyway, seems to be better now, but still not as fast as 10.2 was.

    Posted via CB10
    Last edited by LastSnake; 08-24-14 at 09:28 PM.
    08-24-14 04:07 PM
  11. Bonsaibo's Avatar
    Yeah my phone is having issues again even after doing the pop up fix, it's like it slows down sometimes but not all the time. I already did a wipe after I loaded the os the first time but I'm going to wipe again and reload the os and see if that helps at all. I'll report back here to tell you guys if it works.. hopefully it does

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    The popup trick seems to work for a bit, but the lag and delayed swiping seem to come back.
    Swave514 likes this.
    08-24-14 04:10 PM
  12. zclash's Avatar
    I agree....especially the space bar....seems to have some kind of lag and the swipe up for words seems to be a hit or miss

    Posted via CB10
    This has been happening to me as well keyboard seems slower for some reason.. but yes the OS is solid for the most part

    Posted via CB10
    08-24-14 04:11 PM
  13. Swave514's Avatar
    Wait, what's a sic multiwipe?!

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    08-24-14 04:12 PM
  14. LastSnake's Avatar
    Wait, what's a sic multiwipe?!

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...loader-909209/

    It's a useful tool that FULLY cleans and wipes your phone before running the autoloader

    Posted via CB10
    Swave514 likes this.
    08-24-14 04:21 PM
  15. Swave514's Avatar
    And here I thought I was up to date with everything... thanks!!

    Blackberry Z10 | OS 10.3.0.1052
    LastSnake likes this.
    08-24-14 05:04 PM
  16. yeek's Avatar
    I experience the slowness at the beginning too. Not only on the keyboard but also on the Camera.

    However, after used it over the weekend, it has become to normal now. I guess it just needs time to settle down

    This OS works like a charm for me, the only issue I hate is keyboard delay, which it's not that fluid it was on 10.2. Is there a Way to fix it? Don't know...flashing keyboards from other leaks or from 10.2 itself. Has keyboard his own bar file? Or is it integrated in core OS?

    Posted via CB10
    LastSnake likes this.
    08-25-14 09:06 AM
  17. ashisharma90's Avatar
    How to install it.. please help

    Posted via CB10
    08-25-14 09:07 AM
  18. endoskeletal's Avatar
    I'm good here, only used autoloader, no wipes ( never saw their usefulness).. and no restore from backup the whole OS is 100% working and very smooth for me, even android apps.. and there's no lag when scrolling through active frames like 700 and 400.. I'm one happy camper

    Posted via CB10
    Same here. I love the lack of lag on active frames. It's definitely snappier to me, and this is my first run through a 10.3 build.




    Also when you're on landscape and you try to swipe up ".com" from the "." the keyboard doesn't register it.

    Posted via CB10
    I don't use landscape often, but it happens in portrait too. Not all of the time.

    Posted via CB10
    Seconding this on Portrait, but for me it happens all the time so far. I try to swipe up & it just hits "J" instead. I wind up needing to hit the period & then swipe up on "c" for "com"/"n" for "net."
    08-25-14 10:25 AM
  19. Hypnoboy's Avatar
    Has anyone here tried to reload the BAR file for the keyboard to see if that would refresh it?
    08-26-14 07:37 PM
  20. Robbenezer's Avatar
    Has anyone here tried to reload the BAR file for the keyboard to see if that would refresh it?
    I was thinking about it and was going to check it out but my keyboard seemed to settle and is working fine now.

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.0.1052)
    08-26-14 07:40 PM
  21. LastSnake's Avatar
    Has anyone here tried to reload the BAR file for the keyboard to see if that would refresh it?
    Looks like keyboard is integrated with core OS bar file.

    Posted via CB10
    08-26-14 09:55 PM
  22. Gray's Avatar
    I haven noticed the lag just yet. The. Again I haven't been using it much since it for loaded up. Even so I can deal with it for now.

    Posted via CB10
    08-26-14 10:18 PM
  23. Swave514's Avatar
    I was thinking about it and was going to check it out but my keyboard seemed to settle and is working fine now.

    Posted via my AzzazzinBerry (STL100-3/10.3.0.1052)
    What would the keyboard bar be called anyway? I downloaded the 10.3 bars but still couldnt find it even if I wanted to

    Posted via CB10
    08-26-14 10:44 PM
  24. Swave514's Avatar
    Looks like keyboard is integrated with core OS bar file.

    Posted via CB10
    Oh nvm...that blows

    Posted via CB10
    08-26-14 10:45 PM
  25. The Me's Avatar
    My space and enter key doesn't work have the time. Sometimes other keys don't respond well.

    Anyone else also have those problems?

    Posted via CB10
    08-26-14 10:48 PM
104 ... 2345

Similar Threads

  1. "My Verizon" App, anyone get it working on 10.3..0.1052 ?
    By scalemaster34 in forum Verizon Wireless
    Replies: 8
    Last Post: 08-27-14, 02:37 PM
  2. Auto loaders 10.3.0.1052
    By IndianTiwari in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 08-23-14, 02:09 PM
  3. 10.3 Offical
    By engindgn in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 7
    Last Post: 08-23-14, 09:24 AM
  4. 10.3.0.1052 wifi issues on z3
    By sriram5544 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-14, 07:51 AM
  5. Instagram not working properly in 10.3.0.1052
    By ip.amps in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-14, 05:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD