10-12-14 02:37 PM
1,337 ... 678910 ...
tools
  1. jaydee5799's Avatar
    I don't have issues. My z30 is well recognised by both applications.
    You should probably reboot your phone and restart Link and Sachesi

    BlackBerry z30 OS10.3.0.1052
    Update Link!
    08-22-14 08:25 AM
  2. zilla0617's Avatar
    How to do a hard reset? Do I need to backup all my data and apps before doing that?

    Posted via CB10
    No, just hold down both volume up and down keys until the blackberry logo appears on bootup screen
    08-22-14 08:26 AM
  3. Kmilo kastano's Avatar
    I read that people had solved issues by performing a hard reset, it just wasn't needed in my case. Did you perform a hard reset?
    I did twice, now i decided to start "fresh" i just copied all the media to the sd card and i had almost no contacts so it was easy to get them back
    08-22-14 08:27 AM
  4. zilla0617's Avatar
    Q10

    Suddenly my mobile network turned off. I am not sure it was after exit from Bedside mode
    Check settings within the clock app to make sure wireless connections in bedside mode is "on"
    08-22-14 08:28 AM
  5. sylvaing's Avatar
    I'm having the same problem with BB Link, it doesn't recognize my Z10. Any ideas on how to fix?
    In settings, change from Auto to Windows. Sorry can't give you the exact menu name since my Z10 is in French.

    Posted via CB10
    08-22-14 08:28 AM
  6. 303jan's Avatar
    Check settings within the clock app to make sure wireless connections in bedside mode is "on"
    but I want to have every connection turned off when my phone is in bedside mode.
    08-22-14 08:36 AM
  7. bubbatannous2's Avatar
    I found this which is weird. Why is the OS saying it's version.675 when I downloaded it from the thread. Even the file name said it was the most recent build.

    Posted via CB10
    08-22-14 08:37 AM
  8. brookie229's Avatar
    I've noticed that Android apps close on me while I'm using them. Waze died on me 3 or 4 times consecutively while starting out on my trip before finally staying on (this whole thing was after a phone restart).

    Instagram shuts down on me every time I try to log in. Just totally closes. The only other apps I have open are 9gag and Crackberry. Restarted the phone and tried again... same outcome.

    Not sure if this Android runtime is just unstable or there's some sort of memory issue with this OS version. Both apps were downloaded via Snap... and both have worked on all previous OS's. =(

    I cannot open or install any android apps after using the autoloader and restore method for my STL-300 z10. I wonder if this has happened to anyone else. Sorry, I just woke up and have not had time to scan the hundreds of posts from yesterday and this morning. After updating yesterday, I let my phone settle in overnight and had done several reboots also but still the same problem. When I click on an android app I see a thin green line progressing across the screen for about 30 seconds or so then nothing happens until the screen reverts back to my desktop. Have tried deleting the app and then reinstalling using Snap but I cannot install using Snap either. I just get a continuous "processing circle" when I try to reinstall. I think I will try to find the android runtime files and install them using sachesi. If that fails then I will have to go back to 10.2.1.
    08-22-14 08:37 AM
  9. shorski's Avatar
    I found this which is weird. Why is the OS saying it's version.675 when I downloaded it from the thread. Even the file name said it was the most recent build.

    Posted via CB10
    OS is 10.3.0.1052
    Software version is 10.3.0.675
    Radio is 10.3.0.1053
    08-22-14 08:38 AM
  10. jchemma's Avatar
    I've noticed that when you do any type of swipe up gesture there seems to be a slight lag where you can't swipe up until the battery symbol haas changed back. Maybe it was there before but I hadn't noticed until this version.

    Posted via CB10
    08-22-14 08:38 AM
  11. zilla0617's Avatar
    but I want to have every connection turned off when my phone is in bedside mode.
    Ok, that's probably why your mobile network was off when you exited bedside mode...
    08-22-14 08:39 AM
  12. jonskids's Avatar
    Hmm... reboot did not fix that for me.
    I rebooted by holding down the volume keys (should I have called it a reset?).
    Posted via CB10
    08-22-14 08:41 AM
  13. brookie229's Avatar
    I don't know if anyone reported this issue, but I can't run Android apps. not even the preinstalled Amazon Store. All I get is a green bar that starts charging (loading) and gets stuck at around 85/90%.
    is anyone having the same issue?


    I have this same problem also-----did you get this fixed?

    PS: I've had this issue with almost every leak after 10.2.1

    Edit: after a while of loading the app crashes and closes
    08-22-14 08:43 AM
  14. bubbatannous2's Avatar
    Ahh, thank you. This is my first leak that I had the guts to load up so I'm really kind of a noob.

    Posted via CB10
    08-22-14 08:43 AM
  15. mrjmc99's Avatar
    Android performance is great, compatibility is better as well. There appears to be some level of headless Apk support, however it's weird. Some apps don't close at all, keep running in the background. Instead of hitting the x on the frame you might need to "exit" from the actual app, like sirius, music plays after closing, and torque would keep eating cpu, if you don't exit.
    Bank of America app didn't work on 700, works now.
    All in all much better than 10.2.1

    Z30STA100-3/10.3.0.1052
    08-22-14 08:47 AM
  16. tp2386's Avatar
    I'm loving 10.3! I personally have not run into any bugs except for the remote file access. I can't get it to work at all. Does it work with this build?
    08-22-14 08:47 AM
  17. danp2000's Avatar
    Also active frames are no longer listed by most recent. I keep going to touch the frame where it would have moved :/
    This is frustrating me as well.
    08-22-14 08:48 AM
  18. sylvaing's Avatar
    Android performance is great, compatibility is better as well. There appears to be some level of headless Apk support, however it's weird. Some apps don't close at all, keep running in the background. Instead of hitting the x on the frame you might need to "exit" from the actual app, like sirius, music plays after closing, and torque would keep eating cpu, if you don't exit.
    Bank of America app didn't work on 700, works now.
    All in all much better than 10.2.1

    Z30STA100-3/10.3.0.1052
    For Torque, if you delete de Idle notification, it will tell you the apps is running and ask you if you want to close it. Neat.

    Posted via CB10
    mrjmc99 likes this.
    08-22-14 08:49 AM
  19. brookie229's Avatar
    Yep I restored usong BBLink
    Last time I had this issue, i loaded an older version of the Android Runtime


    Yes, I remember doing this also ----what is the common factor for us when it comes to restoring via BBLink. I used the full restore. Did anyone restore, with the sd card removed from the device (I did this time)? I could never get an answer about this problem but it was fixed last time by reloading a previous version of the android runtime files (2 files, I believe). However this has already been tried and I was about to try it again, but it seems this will not work.
    08-22-14 08:50 AM
  20. isaiahb's Avatar
    Oh wow!

    I just realized they finally fixed Word Substitution and it now works like it did on classic BBOS.

    Woohoo! That's been my biggest issue with BB10.
    08-22-14 08:50 AM
  21. crucial bbq's Avatar
    Just had a random reboot with the phone just sitting on the desk.......

    Posted via CB10
    This has been happening with my Z10 since the first 10.3 leak. I was hoping .1052 fixed this issue.
    08-22-14 08:51 AM
  22. zilla0617's Avatar
    I'm loving 10.3! I personally have not run into any bugs except for the remote file access. I can't get it to work at all. Does it work with this build?
    RFA works for me...
    08-22-14 08:55 AM
  23. ubizmo's Avatar
    I installed on my Q10 via autoloader and did a full restore from 10.2.2. So far, my Android apps are loading faster and running fine. The pre-installed Amazon store works fine. The only obvious problem I'm seeing is the ringtone/notification volume issue.
    08-22-14 08:56 AM
  24. Cheffdoggy's Avatar
    Notice you can't swipe up to share or delete a picture in the camara app
    08-22-14 09:08 AM
  25. altaf.s's Avatar
    I'm loving 10.3! I personally have not run into any bugs except for the remote file access. I can't get it to work at all. Does it work with this build?
    Yes it works with all my setups - Windows as well as macbook
    08-22-14 09:09 AM
1,337 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Replies: 93
    Last Post: 09-09-14, 09:49 PM
  2. Clash of Clans restore on 10.3.0.1052
    By mtitiz34 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 23
    Last Post: 08-24-14, 08:06 PM
  3. Passport for documents, medical and technical schematic
    By johndsilva-bbpp in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 05:38 AM
  4. Gimme Black theme for the HUB on 10.3.0.1052
    By presean in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-14, 01:36 PM
  5. Trouble restoring 10.2.2.1531 onto 10.3.0.1052
    By tranquil45 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-14, 09:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD