10-12-14 02:37 PM
1,337 ... 34567 ...
tools
  1. banbeit's Avatar
    didn't show the contact from Gmail!
    It's very important.
    How to fix it?
    08-22-14 06:37 AM
  2. Q10Bold's Avatar
    Instant search bug Q10:
    The search app keep searching previous words.

    If I write for example 'cb' to open this app the search app(now called assistance) goeas to active frame. Then, when I am searching for another app, example twitter I start writing 'tw' and there is cbtw in the search app.
    Never happened in 10.2.1
    Now I have to close everytime the searchapp to start from a new search

    Posted via CB10
    08-22-14 06:42 AM
  3. ikalinin's Avatar
    Does anyone else experience a really slow camera? Sometimes it doesn't start immediately, then when you move it around , its really really laggy....

    Posted with my awesome ? Z30
    Akshay Borkar and loiselle.m like this.
    08-22-14 06:42 AM
  4. uk0311's Avatar
    can not add yahoo mail !!!
    but gmail and hotmail no problem
    08-22-14 06:43 AM
  5. kadthekid's Avatar
    I have a problem in flicking up words too. STL100-1
    08-22-14 06:44 AM
  6. todparsons's Avatar
    I can't type as fast with this keyboard not sure if it's because the look changed or because it's to slow for me but I guess I'll get used to it. Also tapping the top bar to access drop down menu is now a mission in itself as they seem to have changed where you tap it to come down

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    08-22-14 06:46 AM
  7. shadowfiend's Avatar
    It works fine for me however the picture generated is very very small(probably to adjust the whole image on the display)
    Where u can find the picture taken with panorama? If its the same place as other pictures then my panorama mode not working. I tried hard reset and still no results.

    Posted via CB10
    08-22-14 06:51 AM
  8. dikku11's Avatar
    Where u can find the picture taken with panorama? If its the same place as other pictures then my panorama mode not working. I tried hard reset and still no results.

    Posted via CB10
    It's in the same place.

    Posted via CB10
    08-22-14 06:55 AM
  9. dikku11's Avatar
    didn't show the contact from Gmail!
    It's very important.
    How to fix it?
    Go to accounts, Gmail then check if contact sync is on or off


    Posted via CB10
    08-22-14 06:57 AM
  10. Packolypse's Avatar
    Has anyone else experienced this. When scrolling to the end of list in the music application the last element remains behind action bar. It only happens in the music application, other parts of the OS seems to show the last element above the bar.
    10.3.0.1052 Finding, Fixes and Feedback-img_20140822_074841.png
    08-22-14 06:58 AM
  11. shorski's Avatar
    can not add yahoo mail !!!
    but gmail and hotmail no problem
    I have two yahoomails up and running with no problem
    08-22-14 07:00 AM
  12. todparsons's Avatar
    Yeah think we all have this at least we can play it still though

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    08-22-14 07:00 AM
  13. dikku11's Avatar
    Has anyone else experienced this. When scrolling to the end of list in the music application the last element remains behind action bar. It only happens in the music application, other parts of the OS seems to show the last element above the bar.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140822_074841.png 
Views:	4429 
Size:	256.4 KB 
ID:	292518
    Same here

    Posted via CB10
    08-22-14 07:01 AM
  14. Hphv's Avatar
    really nice update!

    they should add possibility to copy an email so you can add as attachment to other email.

    That is about the only thing I think they should add to make it a complete mobile work environment.
    the-elf likes this.
    08-22-14 07:01 AM
  15. todparsons's Avatar
    Also active frames are no longer listed by most recent. I keep going to touch the frame where it would have moved :/

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    rflan7 likes this.
    08-22-14 07:02 AM
  16. mrjmc99's Avatar
    can not add yahoo mail !!!
    but gmail and hotmail no problem
    Time to get off the dinosaur email. BlackBerry has spoken

    Z30STA100-3/10.3.0.1052
    AL8x B likes this.
    08-22-14 07:03 AM
  17. erezzun's Avatar
    So annoying that sometime I must press spacebar twice because of lag

    Posted via CB10
    08-22-14 07:04 AM
  18. ThatGuyCarl's Avatar
    I'm using a z10 STL100-2, I can't create/delete contacts in 10.3 but I can restore from a backup using BB Link, anyone know how to fix this?

    Also, I've tested apps such as Tumblr (from the pre-installed Amazon store), Facebook, Whatsapp and they all run fine, although the apps from the amazon store tend to run a little slower than the ones from the BB store. There's no flickering, everything looks and works fine for me except the contacts.
    Last edited by ThatGuyCarl; 08-22-14 at 07:21 AM.
    08-22-14 07:05 AM
  19. todparsons's Avatar
    Also apps run faster including snapchat which is only android app I've tested so far

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    08-22-14 07:05 AM
  20. nwansukka's Avatar
    I use a TTC Bus schedule app(name: bus arrivals for ttc), seems its not formatted properly anymore coz i cant see the times at the far right. you can tell some of the text is cut off.
    08-22-14 07:10 AM
  21. jonskids's Avatar
    Instant search bug Q10:
    The search app keep searching previous words.

    If I write for example 'cb' to open this app the search app(now called assistance) goeas to active frame. Then, when I am searching for another app, example twitter I start writing 'tw' and there is cbtw in the search app.
    Never happened in 10.2.1
    Now I have to close everytime the searchapp to start from a new search

    Posted via CB10
    I had that - a reboot has resolved.
    08-22-14 07:10 AM
  22. wolexf's Avatar
    I dont have issues flicking and I have Z10 STL 1.

    I just downloaded 25 apps from BB world no issues.

    I am guessing some of the issues will be coming from the non destructive update some of you did.

    I did same yesterday and my phone went ballistic on me, HUB not working very slow booting time etc. today i just used SIC wipe and reinstalled using autoloader.
    mania626 likes this.
    08-22-14 07:10 AM
  23. shadowfiend's Avatar
    Anyone who runs at os 10.3.0.1052 has problem with blackberry link or sachesi? Both of them cant recognise my z10. I did install the new driver but cant download BlackBerry blend. Any solution?

    Posted via CB10
    08-22-14 07:15 AM
  24. sylvaing's Avatar
    Can anobody confirm or deny this?

    Posted via CB10
    Denying it. I'm connected to my BES server at work and have not encountered any issue.

    Posted via CB10
    Dodger52 likes this.
    08-22-14 07:17 AM
  25. ubizmo's Avatar
    Do you have problem with ringtones playing too quiet?. I mean, on 10.2.1.xxxx I had it set at ~ 65-70% - now I needed to raise it to almost 90-95%.
    Yes, and this was a problem on leaked .296 and dev .700 as well. Methinks it's not a bug but the ringtone and notification volume is calibrated differently for the Passport hardware. I notice that if I play a ringtone file through the music player it's plenty loud enough, but that same file chosen as a ringtone is quiet. I'm not fond of this, but it looks like I'll be putting up with it until 10.3.1, if my guess is correct.
    marknmel likes this.
    08-22-14 07:21 AM
1,337 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Replies: 93
    Last Post: 09-09-14, 09:49 PM
  2. Clash of Clans restore on 10.3.0.1052
    By mtitiz34 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 23
    Last Post: 08-24-14, 08:06 PM
  3. Passport for documents, medical and technical schematic
    By johndsilva-bbpp in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 05:38 AM
  4. Gimme Black theme for the HUB on 10.3.0.1052
    By presean in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-14, 01:36 PM
  5. Trouble restoring 10.2.2.1531 onto 10.3.0.1052
    By tranquil45 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-14, 09:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD