10-12-14 02:37 PM
1,337 ... 1314151617 ...
tools
  1. todparsons's Avatar
    I'm not sure if this was brought up. But my instant notification for BBM doesn't work at all. It's enabled but no luck. Anybody else having the same issue?

    Toronto is the city that I rep, give respect.
    Working for me

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    08-22-14 03:03 PM
  2. zephyr613's Avatar
    Anyone having issues with BBM group chat discussions not showing. I can see em in the hub but can't reply, and when I go into the group from BBM, the chat's aren't there, everything else is tho.

    I had a similar situation, after loading the VZW autoloader, I went into BBM and had no chats or contacts - even though my subscribed channels all showed up AND I had the prior OS set to "save chats" for BBM - very odd...
    08-22-14 03:04 PM
  3. cottonakin's Avatar
    This leak apparently will not allow you to connect to a BES server.
    I'm connected to my BES 10 Server if that is what you mean, it's the latest version of BES and I had no problems activating it last night.
    zephyr613 and 1magine like this.
    08-22-14 03:08 PM
  4. timd28's Avatar
    I'm getting a warning at the top of my hub saying "Calls Isn't Responding" and a spot to tap for more info. When I tap on that it says Accounts for a heading and then says There was a problem opening your account. I have 2 email accounts synced and they are both sending and receiving mail normally so I'm not sure what the issue is. Any advice?
    08-22-14 03:23 PM
  5. S_herman's Avatar
    Haven't read through all 13 pages, but is anyone getting incoming calls going straight to voicemail with no ringing on the handset? Missed 3 calls yesterday shortly after installing using the STL100-3 autoloader. Couple of reboots and calls started ringing. Then this morning, two missed calls with voicemail alerts, no ring at all. Call profile is correct with LED + vibrate. Test call from office landline rings through as it should.

    Odd.
    Same Issue, but it seems to only be if the numbers in not in my contacts.
    08-22-14 03:24 PM
  6. webmn's Avatar
    So far so good with 10.3. Also, looks like the android Fitbit app will now connect to the fitbit. Working great for me so far.
    snapexp likes this.
    08-22-14 03:32 PM
  7. jaydee5799's Avatar
    Anyone noticed the calendar is fugly?all green lines and can't see my dots for activities? What gives?? Can I load an old calendar bar?

    Black is back, baby. Via my Z30
    08-22-14 03:40 PM
  8. Abby D0g's Avatar
    My device cannot find its SIM. Anybody else run into this?
    I had that on another os leak, do a security wipe worked for me

    Posted via CB10
    08-22-14 03:42 PM
  9. jaydee5799's Avatar
    So far so good with 10.3. Also, looks like the android Fitbit app will now connect to the fitbit. Working great for me so far.
    Fit bit worked with 296 as well. I am also happy it's still there!

    Black is back, baby. Via my Z30
    08-22-14 03:42 PM
  10. babehboi's Avatar
    Well there is this bug, if you have the setting in BBM turned on for keep action items present, it will block your view of the first few lines of the text you're sending.

    here running a STA100-5 - Z30...haven't looked at the Z10 to see if its reoccuring there as well...

    Other than that, did a non-destructive, and it feels much snappier than 10.2.2, and no noticeable lag using the keyboard with flicking actions.
    maxriptin likes this.
    08-22-14 03:48 PM
  11. Mr Mozi's Avatar
    It works fine for me(STL100-1 user)
    How about the battery indicator? is it fixed "finally"?
    08-22-14 03:52 PM
  12. sylvaing's Avatar
    Anyone having issues with BBM group chat discussions not showing. I can see em in the hub but can't reply, and when I go into the group from BBM, the chat's aren't there, everything else is tho.
    Nope, working fine for me.

    Posted via CB10
    08-22-14 03:57 PM
  13. LP_Rigg's Avatar
    24 hours in and the only thing not working, for me, that I have determined, is advanced interactions. May flash the core os once more and see. Everything else seems to be working - even the RFA to my two remote servers. And, intelligent assistant is working extremely well for me. May actually use it now.
    Z10 STL 100-3 AT&T updated using Sachesi non-destructive Core+Radio+Apps I wanted
    08-22-14 03:57 PM
  14. Qrackin's Avatar
    Has anyone had any success in hiding Icon names? I set things up and they are still visible... even after a reboot.
    10.3.0.1052 Finding, Fixes and Feedback-img_20140822_145825.png

    10.3.0.1052 Finding, Fixes and Feedback-img_20140822_145934.png

    Posted via CB10
    08-22-14 04:02 PM
  15. npunk42's Avatar
    Verizon visual voicemail (the plus version) doesn't work. You get an error saying the software doesn't support it and an option to convert to standard visual voicemail. I sense this may become a deal breaker at some point.
    Standard doesn't work either. I guess we just have to wait it out till someone who cares about it fixes it.

    On another note, Assistant scheduled an appointment for Saturday the 23rd, 1969. I don't know how that happened, I'm glad I caught it.
    08-22-14 04:03 PM
  16. tw820's Avatar
    Porsche clock still works!

    Posted via CB10
    How did u get the Porsche clock? I'm on Z10.

    Posted via CB10
    08-22-14 04:04 PM
  17. asifj's Avatar
    I just got BES activated on my Z30 with this OS.

    What do you want to know?

    Posted via CB10
    There ppl reporting that it's not activating on BES. Can you Please share the Mega link for the OS u used.

    Thanks

    Posted via CB10
    08-22-14 04:07 PM
  18. Niallac's Avatar
    Just getting to grips with the new UI and a few glitches in keyboard suggestions and...

    - BOOM-

    Someone has pointed out the equaliser in music...

    Never going back!

    Posted via CB10
    HotFix likes this.
    08-22-14 04:07 PM
  19. Qrackin's Avatar
    How did u get the Porsche clock? I'm on Z10.

    Posted via CB10
    Let me google that for you

    08-22-14 04:11 PM
  20. bbjdog's Avatar
    Does anyone have problems receiving calls? I can make out going calls but can not receive calls.
    That's the only problem so far with 10.3.0.1052!
    08-22-14 04:13 PM
  21. matt4pack's Avatar
    Has anyone had any success in hiding Icon names? I set things up and they are still visible... even after a reboot.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140822_145825.png 
Views:	2589 
Size:	260.2 KB 
ID:	292652

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140822_145934.png 
Views:	2583 
Size:	107.3 KB 
ID:	292651

    Posted via CB10
    That's for the icons in apps on the bottom menu bar. As you can see in your second screenshot there are no labels at the bottom under the icons.
    Q10Bold likes this.
    08-22-14 04:17 PM
  22. anon3969612's Avatar
    Same Issue, but it seems to only be if the numbers in not in my contacts.
    Exactly... known numbers ring through, unknown numbers go straight to voice mail with a 'missed call' notification popping up. Looks like we finally got our selective call blocking
    08-22-14 04:20 PM
  23. DLewis13's Avatar
    Fantabulous. Not only no fast dials at top when you hit phone icon, now my call log just emptied itself.
    On a roll here. Sheesh.
    08-22-14 04:25 PM
  24. Qrackin's Avatar
    That's for the icons in apps on the bottom menu bar. As you can see in your second screenshot there are no labels at the bottom under the icons.
    Thanks I never picked up on that, I guess that's because I was hoping to supress individual App icon names to clean up the screen clutter.
    08-22-14 04:28 PM
  25. anon3969612's Avatar
    Fantabulous. Not only no fast dials at top when you hit phone icon, now my call log just emptied itself.
    On a roll here. Sheesh.
    Pull down the top menu in the call log screen and hit the speed dial star, toggles the fast dial icons
    08-22-14 04:31 PM
1,337 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. Replies: 93
    Last Post: 09-09-14, 09:49 PM
  2. Clash of Clans restore on 10.3.0.1052
    By mtitiz34 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 23
    Last Post: 08-24-14, 08:06 PM
  3. Passport for documents, medical and technical schematic
    By johndsilva-bbpp in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 05:38 AM
  4. Gimme Black theme for the HUB on 10.3.0.1052
    By presean in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-14, 01:36 PM
  5. Trouble restoring 10.2.2.1531 onto 10.3.0.1052
    By tranquil45 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-14, 09:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD