10-12-14 03:37 PM
1,337 ... 1112131415 ...
tools
  1. FCSC's Avatar
    When you've an alarm setup, and it goes on,
    the screen does NOT light up.
    So, you can not see dismiss/snooze buttons


    Also, I posted this in another thread, here it is for everyone's convenience:
    Type and go isn't broken. It's just requires you to put in the number instead of the letter, ie 123 instead of wer

    Posted via CB10
    08-22-14 02:15 PM
  2. chrysaurora's Avatar
    Type and go isn't broken. It's just requires you to put in the number instead of the letter, ie 123 instead of wer

    Posted via CB10
    Yes and that's broken from how it used to work on all BlackBerry devices so far (including BB7 devices!). No reason to change the original behavior. It used to be smart enough to match your wer to actual # and display that as an option.
    08-22-14 02:17 PM
  3. bluelights's Avatar
    didn't show the contact from Gmail!
    It's very important.
    How to fix it?
    Turn off wifi and reboot phone, let contacts sync over 3G or 4G, happened to me with exchange account but all fine.

    Posted via CB10
    08-22-14 02:18 PM
  4. ashisharma90's Avatar
    Same process, use the autoloader of the os you want to downgrade to.
    note: using an autoloader means you are losing ALL your data on your phone! So be sure to have a backup
    Boss is it possible through BlackBerry link?

    BlackBerry Z10 stl100-1
    08-22-14 02:18 PM
  5. sickyute's Avatar
    Can't save reminders with voice assistant

    Posted via CB10 running on Z10STL100-1/10.3.0.1052
    08-22-14 02:24 PM
  6. ronfc's Avatar
    Also active frames are no longer listed by most recent. I keep going to touch the frame where it would have moved :/

    Posted with my z10 running 10.3.0.1052
    Lots of people requested the ability to pin Active Frames so they're not constantly moving. So it's their's vs your's.

    Cave, cave, moderator videt
    08-22-14 02:25 PM
  7. QWKSNKE's Avatar
    My device cannot find its SIM. Anybody else run into this?
    08-22-14 02:25 PM
  8. FCSC's Avatar
    Yes and that's broken from how it used to work on all BlackBerry devices so far (including BB7 devices!). No reason to change the original behavior. It used to be smart enough to match your wer to actual # and display that as an option.
    Agree to disagree, different =/= broken. We don't know if there is a reason it's different now, we didn't develop type and go or the intelligence assistant.

    Posted via CB10
    08-22-14 02:26 PM
  9. Xclbrican's Avatar
    Anyone getting the space bar not registering touches sometimes? Never had this issue on previous leaks.

    Posted via CB10
    08-22-14 02:39 PM
  10. mania626's Avatar
    I dont have issues flicking and I have Z10 STL 1.

    I just downloaded 25 apps from BB world no issues.

    I am guessing some of the issues will be coming from the non destructive update some of you did.

    I did same yesterday and my phone went ballistic on me, HUB not working very slow booting time etc. today i just used SIC wipe and reinstalled using autoloader.
    This ^ and also restoring system settings

    Posted via CB10
    08-22-14 02:42 PM
  11. youngguy7's Avatar
    Is it me or is the calendar not very clear? Seems to be hard to see which days have meetings at a glance.


    10.3.0.1052 Finding, Fixes and Feedback-img_20140822_184957.png

    Posted via CB10
    08-22-14 02:46 PM
  12. wolfee48's Avatar
    I had a frozen start screen after loading via Sachesi. Ran autoloader with no restore and OS is running fantastic. No hiccups or lags.

    Cannot wait for Blend to be available.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1052
    Mozdony likes this.
    08-22-14 02:48 PM
  13. DOCTOREVIL8's Avatar
    I had a frozen start screen after loading via Sachesi. Ran autoloader with no restore and OS is running fantastic. No hiccups or lags.

    Cannot wait for Blend to be available.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1052
    Same experience with installation. Wifi seems to disconnect more frequently than I would like. Bluetooth lost connection once during my morning drive to the office.

    Posted via CB10
    08-22-14 02:50 PM
  14. tayl0rd's Avatar
    I don't know if anyone reported this issue, but I can't run Android apps. not even the preinstalled Amazon Store. All I get is a green bar that starts charging (loading) and gets stuck at around 85/90%.
    is anyone having the same issue?

    PS: I've had this issue with almost every leak after 10.2.1

    Edit: after a while of loading the app crashes and closes
    Has anyone else had issues getting Android Runtime to load after loading this leak? I did restore so I am thinking that is the cause. I have let my phone sit overnight and still has the issue. I also tried rebooting and reloading the Android bars. I am thinking the next step is going to reload the OS without restore or a selective restore but was hoping someone may have another suggestion.
    You both are going to have to rerun the autoloader. After you reload the OS, when you do your restore, select Custom restore and deselect "BlackBerry Runtime" and all will be well.

    what about putting contacts and calendar back on as use phone for business so they are critical. is there a way of restoring just those two options? and photos?
    Yes. Do a Custom restore and deselect Application Data.

    Restoring from backup killed my android runtime as well. It starts but stops loading at about 80-90% and eventually quits. I tried reloading the 2 android bars and restarting but that didn't fix it.

    Any suggestions other then starting over and not doing a full restore?
    Nope. See my first reply above.

    Soo--if anyone is interested it appears that BBLink still sucks when it comes to restoring data to a new O.S. All my problems with running android apps have been fixed now BUT I had to reload 10.3 then do a SELECTIVE restore from BBLink using ONLY "device settings and local contacts/calender data". Restoring the "Application Data" was my big problem--...
    No it wasn't. Your big problem was restoring the BlackBerry Runtime. Restoring Application Data is perfectly fine. There is no issue with BB Link and probably never has been. Since day one, all the problems people have been complaining about with Link have all boiled down to user error, AKA operator headspace. Pretty much all the problems stem from one of either using an old version of Link with a new OS, not paying attention to what they're clicking, not following directions, or not rebooting their PC after installing Link. Another huge factor that they seem to overlook is when making a huge OS jump (10.1 - 10.2, 10.2 - 10.3) where many core apps/functions have changed and they try to do a "non-destructive" upgrade via Sachesi (and excellent tool, btw), it doesn't do any conversion when installing bars. It simply hammers them in, hence why we invariably see hundreds of posts from people complaining that "this and that" don't work anymore. Doing a proper restore or an OTA upgrade actually converts the old apps to function with the new OS, if I'm not mistaken. The exception (and it's a big one) is that a restore of the Android runtime doesn't convert. The obvious reason being that it's an older version of Android and a new version would need to be downloaded and installed. For a brief time late last year/early this year, you could download the BlackBerry Runtime (Android) from BlackBerry World, but not anymore.
    Foppa_21, warreng and brookie229 like this.
    08-22-14 02:53 PM
  15. Mozdony's Avatar
    I had a frozen start screen after loading via Sachesi. Ran autoloader with no restore and OS is running fantastic. No hiccups or lags.

    Cannot wait for Blend to be available.

    I had the very same experience. Ran the autoloader with no restore and got the best results.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1052
    08-22-14 02:53 PM
  16. molson0's Avatar
    Just this....


    10.3.0.1052 Finding, Fixes and Feedback-img_20140822_145305.png

    Posted via CB10
    FCSC, zephyr613, saxxman and 1 others like this.
    08-22-14 02:53 PM
  17. dikku11's Avatar
    In " Advanced Interaction " : Lift to wake and Flip to mute works fine.

    Flip to save power does not work ...i don know why ?!

    Posted via Blackberry Z30, 10.3.0.1052
    Advanced interactions works fine. However flip to save power has properties of flip to wake as I flip it screen goes out however flipping again screen wakes(flip to wake is not activated)

    Posted via CB10
    08-22-14 02:57 PM
  18. SK122387's Avatar
    I have my Location Services set to On, but Traffic Data Collection and Location-based Ads set to Off, but the little Locations Services indicator seems to be appearing randomly in the top bar.

    I usually get this when I'm using Maps or something, but haven't ever experienced it going on and off for no reason. Anyone else having this problem?
    08-22-14 02:57 PM
  19. Nevlam's Avatar
    I'm on BES - Tried to enable sync all folders and it doesn't stay on after I click save and go back to the previous page.
    08-22-14 02:58 PM
  20. anon3969612's Avatar
    Haven't read through all 13 pages, but is anyone getting incoming calls going straight to voicemail with no ringing on the handset? Missed 3 calls yesterday shortly after installing using the STL100-3 autoloader. Couple of reboots and calls started ringing. Then this morning, two missed calls with voicemail alerts, no ring at all. Call profile is correct with LED + vibrate. Test call from office landline rings through as it should.

    Odd.
    08-22-14 02:58 PM
  21. LP_Rigg's Avatar
    Anyone getting the space bar not registering touches sometimes? Never had this issue on previous leaks.

    Posted via CB10
    It was unresponsive at first, but after almost 24 hours it has settled down and works fine now.
    zephyr613 and SK122387 like this.
    08-22-14 02:59 PM
  22. aha's Avatar
    The "picture sets as wallpaper" pop up message is still there when an app switches wallpapers in the background.

    Posted via CB10 with Z30STA100-5/10.2.1.3175
    ubizmo likes this.
    08-22-14 03:01 PM
  23. James97's Avatar
    not sure if this has been mentioned, contacts when being phoned the contact name doesnt come up so basicly rings like its not saved in the phone?

    Posted via CB10
    08-22-14 03:02 PM
  24. QWKSNKE's Avatar
    My device cannot find its SIM. Anybody else run into this?
    nevermind. restore and reboot fixed
    08-22-14 03:06 PM
  25. Hphv's Avatar
    I'm having the same problem with BB Link, it doesn't recognize my Z10. Any ideas on how to fix?
    uninstall bb device manager and install driver from bb drive you will find in your explorer when phone is connected
    Frehley likes this.
    08-22-14 03:08 PM
1,337 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. Replies: 93
    Last Post: 09-09-14, 10:49 PM
  2. Clash of Clans restore on 10.3.0.1052
    By mtitiz34 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 23
    Last Post: 08-24-14, 09:06 PM
  3. Passport for documents, medical and technical schematic
    By johndsilva-bbpp in forum BlackBerry Passport
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 06:38 AM
  4. Gimme Black theme for the HUB on 10.3.0.1052
    By presean in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-14, 02:36 PM
  5. Trouble restoring 10.2.2.1531 onto 10.3.0.1052
    By tranquil45 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-14, 10:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD