09-22-14 11:34 AM
49 12
tools
  1. c-man's Avatar
    Can someone clarify this question for me,

    Does the Camera have the 720p at 60fps options? On the leak 10.3.0.1052

    Haven't seen the option in some photos so just wondering if it is there.. because I would use it every single time I take video

    Posted via BlackBerry Q5 SQR100-2
    10.3.0.1052 & Camera-img_20140826_162228.png
    Matty likes this.
    08-26-14 03:25 PM
  2. whatsever's Avatar
    I don't like the camera button. I like the old way better.
    08-26-14 03:26 PM
  3. c-man's Avatar
    I don't like the camera button. I like the old way better.
    same here. I was just searching to see if there is a setting to change it back, but no luck.
    08-26-14 03:31 PM
  4. satchit's Avatar
    I feel the same , the quality of the pictures were better in 10.2 . What can be done now ? Wait for another leak ?
    It is working for me. I did SIC wipe and restore from BB Link. But, I experience photo quality is quite dim compare to 10.2.1 & 10.2.2.
    08-27-14 10:20 AM
  5. PostMortem's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140826_162228.png 
Views:	978 
Size:	54.5 KB 
ID:	293754
    My camera works fine with auto focus and on 16:9. I used the Verizon Autoloader.

    I do NOT have panorama or 720 @ 60 frames.

    Posted via CB10
    08-27-14 10:47 AM
  6. Graheem's Avatar
    My camera works fine with auto focus and on 16:9. I used the Verizon Autoloader.

    I do NOT have panorama or 720 @ 60 frames.

    Posted via CB10
    Isn't Panorama only for still photos?
    sk8er_tor likes this.
    08-27-14 11:51 AM
  7. Hirisky's Avatar
    The problem I have with this OS and camera is that the camera becomes very laggy in normal mode. A reboot seems to resolve the issue. Switching between burst/ time shift mode or ratio solves the issue instantly. When I switch back to normal mode the camera is extremely laggy again.The camera focuses and pans fine. Weird. Never had this issue on previous OS-es.

    On my Awesome Z30 ? 10.2.1.3247
    08-27-14 12:06 PM
  8. garg2k7's Avatar
    Cannot take pic with clicking anywhere on screen have to use either button on screen or volume up/down key for click

    From Z10STL100-1/10.3.0.1052
    08-28-14 06:51 AM
  9. bb8900edit's Avatar
    So I've installed the 1130 Core OF thinking it would solve my camera issues and nothing. Installed the bar files from 1152 and it's the same. I think I'm going to replace the camera and see if that solves it or just get a Z30.

    Posted via CB10
    08-29-14 11:48 AM
  10. birthgirth's Avatar
    Make sure the lens is clean. I used to get fuzzy shots and didn't know of why. Then I wiped the smudge off my lens and it was just fine.

    Posted via CB10
    08-29-14 11:54 AM
  11. bb8900edit's Avatar
    Make sure the lens is clean. I used to get fuzzy shots and didn't know of why. Then I wiped the smudge off my lens and it was just fine.

    Posted via CB10
    It's the first thing I did and continue to do.
    08-29-14 06:37 PM
  12. DJ_C0's Avatar
    My camera works fine with auto focus and on 16:9. I used the Verizon Autoloader.

    I do NOT have panorama or 720 @ 60 frames.

    Posted via CB10
    You might have had restored a backup from a previous os. DONT DO THAT, you'll definitely lose those two features and bedtime mode etc.

    Posted via CB10
    08-29-14 06:46 PM
  13. bluetroll's Avatar
    My gf's z10 won't focus either.

    She's on the latest official OS 10.2.1

    I ordered a new camera. I'm thinking the auto focus motor is toast.

    I'll keep you guys posted on my results.

    Posted via CB10
    08-29-14 07:21 PM
  14. Gearheadaddy's Avatar
    Shut down phone...pull battery...wait a couple minutes...reinsert battery...wait at least 5 full minutes...don't touch phone for the whole 5 minutes...reopen camera...

    CrackBerry Genius on Verizon 10.3.0.1052
    08-30-14 02:19 AM
  15. wilkto's Avatar
    Two issues with my camera. 1) The video function will often refuse to start saying "the camera cannot be started", but I can take stills. I have to reboot to be able to use the video function. 2) a friend of mine has the camera timer whilst I do not. We both have the same phone and both used the same autoloader. STL100-1 10.3.0.1052. It's not a major issue but it is annoying.

    Posted via zedten
    08-30-14 02:39 AM
  16. bb8900edit's Avatar
    Shut down phone...pull battery...wait a couple minutes...reinsert battery...wait at least 5 full minutes...don't touch phone for the whole 5 minutes...reopen camera...

    CrackBerry Genius on Verizon 10.3.0.1052
    Camera Still doesn't focus

    Posted via CB10
    08-30-14 09:15 AM
  17. satchit's Avatar
    has someone installed the camera .bar file from 10.3.0.1130 ?
    Can someone post the link ?
    09-01-14 12:35 PM
  18. nwansukka's Avatar
    i got shaky hands to be able to operate this panorama mode lol. cant get the square to perfectly lined up
    09-01-14 01:05 PM
  19. Tony2255's Avatar
    My camera works 20% of the time the rest it either errors with cannot open camera or it doesn't focus. But I'm still in 10.3 and love it!!!!

    Posted via CB10
    09-01-14 01:07 PM
  20. speedbird1's Avatar
    Have you tried to simply clean the lens, my camera would hunt to focus sometimes and then I noticed a dirty lens, I also have found the camera from 1154 is very stable and doesn't have the "cannot start low memory " problem

    Posted via CB10
    09-01-14 03:37 PM
  21. bb8900edit's Avatar
    Have you tried to simply clean the lens, my camera would hunt to focus sometimes and then I noticed a dirty lens, I also have found the camera from 1154 is very stable and doesn't have the "cannot start low memory " problem

    Posted via CB10
    I cleaned the lens, restart and it still takes blurry photos. I bought a camera and will replace it and see if that's the problem.

    Posted via CB10
    09-04-14 07:58 PM
  22. RoseBud68's Avatar
    Cannot take pic with clicking anywhere on screen have to use either button on screen or volume up/down key for click

    From Z10STL100-1/10.3.0.1052
    Yes it been removed and has been mention on other threads, Now you have to use the button on the screen.
    09-04-14 09:20 PM
  23. bluetroll's Avatar
    Camera Still doesn't focus

    Posted via CB10
    it could be a defective camera module.

    z10 wouldn't focus, so i replaced the camera. it's now focusing again.
    09-05-14 06:07 PM
  24. bb8900edit's Avatar
    Mods I have now Resolved the problem. My camera module decided to go bad for no reason. Changed it and it is focusing and taking photos now

    Posted via CB10
    09-22-14 11:34 AM
49 12

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 09-03-14, 01:38 PM
  2. Blackberry ID isssue after installing 10.3
    By njbourne23 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-14, 10:02 AM
  3. Password Keeper glitch on Z10STL100-1/10.3.0.1052
    By keegan_carneiro in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-14, 05:47 PM
  4. 10.3.0.1130/SR1 0.3.0.725 Posted then REMOVED...
    By zephyr613 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 23
    Last Post: 08-25-14, 03:52 PM
  5. Problems with instagram on 10.3.0.1052???
    By AB1G0RK in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-14, 03:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD