05-27-15 09:41 PM
2,524 ... 7879808182 ...
tools
  1. andre3030's Avatar
    I'm trying to install the the Core OS with Sachesi on my MAC.
    I get this error :

    While sending: qc8960.factory_sfi-10.3.0.1052-nto+armle-v7+signed.bar
    Error: failure 533 File is not a zip file

    Any ideas?
    08-24-14 03:40 AM
  2. cvendra's Avatar
    I enable "Lift to Wake" but I don't see any changes. How's it works?
    Lay it down flat on the table for a while. Then pick-up the phone - it should wake up the display and show lock screen.
    08-24-14 03:43 AM
  3. cvendra's Avatar
    Hey guys just wanit to share this screen shot if any of you didnt know it..

    this option allows you to turn on and off your home page which some users dont like it.. if its on u will have a home page if its off u dont..


    Attachment 293008

    here 2 emxpls..

    Attachment 293009
    Attachment 293010

    Posted via CB10
    Would have loved it if the menu pages had some kind of translucent background with adjustable alpha. That way one could have a nice home page image which does not disturb the menu pages.
    08-24-14 03:47 AM
  4. Rafael Angeles's Avatar
    Android apps doesn't seem to work. I restored them but I didn't include BlackBerry runtime.

    Posted via My Awesome Passport | @angelesrobby
    08-24-14 03:58 AM
  5. tmuralli's Avatar
    The leak work well on my Q10 but the ring tone volume has gone down. The ringtone volume is set to maximum but the actual sound come out from the phone is only 50%. Speaker phone and video sound is as loud as before.

    Any help will be appreciated.
    08-24-14 04:38 AM
  6. superdiesel's Avatar
    VoIP I noticed this in my call screen!!! What is it and how does it work? how do i make it work?
    08-24-14 05:23 AM
  7. deekshan's Avatar
    The autoloader for stl001 is already out Z10STL100-1/10.3.0.1052 see

    Via awesome zeddicted 10.3
    08-24-14 05:27 AM
  8. Ashish Sanghvi's Avatar
    Camera app is sluggish. Changing modes takes a lot of time. Switching to video sometimes crashes the app.

    Posted via CB10
    08-24-14 06:01 AM
  9. deekshan's Avatar
    Camera app is sluggish. Changing modes takes a lot of time. Switching to video sometimes crashes the app.

    Posted via CB10
    It's an early leak brother, all these errors would be fixed in the next official update

    Via awesome zeddicted 10.3
    08-24-14 06:08 AM
  10. Prince Onos's Avatar
    My front cam not workin after installin the autoloader for Z30.

    Posted via CB10
    08-24-14 06:13 AM
  11. 018125's Avatar
    It's an early leak brother, all these errors would be fixed in the next official update

    Via awesome zeddicted 10.3
    Where did he say this wasn't a leak? He's allowed to provide feedback in the leak forum without being told "it's a leak".

    Posted via CB10
    08-24-14 06:28 AM
  12. kiran kapricorn's Avatar
    Hello...I am using z10 stl-001
    when I am clicking the. exe file it is just opening as a flash and closing without displaying the message connect to boot room

    Please help.. Any suggestions

    Posted via CB10
    08-24-14 06:33 AM
  13. James97's Avatar
    Been running for 3 days now, no issue's as of yet on my Q5. did a non destructive upgrade.. only problem i had with upgrading was the docs to go error thats all so far

    Posted via CB10
    08-24-14 06:34 AM
  14. azizma's Avatar
    Using the leak since Friday and looks awesome.

    Posted via CB10
    08-24-14 06:34 AM
  15. kbz1960's Avatar
    I installed again 10.3 for the second time but have radio issues.

    I like to install the radio from the first page for the Z30. I gone use Sanchesi but can I just drop
    the bar file in install like I normal do with bar files or must I beaware for something.
    You can do it that way n
    08-24-14 06:57 AM
  16. hannibalmoot's Avatar
    This thread has filled so fast, my info seems old now...

    For those having trouble with Sachesi as I did, try using the older 1.2.3 version (link in the sticky Sachesi thread). I had similar problems as others where I was able to get the OS installed but couldn't get the radio in or Sachesi wouldn't connect ao I went to the older version and everything was fine installing. (This was on my Z10 STL3, so not sure about my Q5 or Z30 yet)

    For those Win 8.1 people having problems, there is a post somewhere in here where a member posted some VR files to install to fix any problems. You'll have to search yourself since I've been up all night and can't see straight anymore.
    08-24-14 06:59 AM
  17. PD in T-DOT's Avatar
    No idea why that pops up on some phones. Didn't show up on mine.
    Link gets a 404, not found anyway. From what I've read, not downloadable.
    No idea either, but this opens every time I connect my device to my computer.

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    saint613 likes this.
    08-24-14 07:20 AM
  18. DLewis13's Avatar
    Really? Maybe I need to start over. Used Sachesi for non-destructive upgrade.
    May use SIC Multiwipe and do a super clean install.

    No idea either, but this opens every time I connect my device to my computer.

    STL100-3 | Rogers | 10.3.0.xxxx
    08-24-14 07:24 AM
  19. satchit's Avatar
    after almost 48 hrs after installing this os, I find the sensitivity poor, the hub does not respond well.

    Posted via CB10
    08-24-14 07:25 AM
  20. Strikkie's Avatar
    @ satchit
    I have that on one of my Z10's as well, the other is going strong and is quite responsive and the battery is nice (over 2 days, while the other one lasts 3 hours)
    I am SIC wiping my other one as we speak because of the poor performance, so off to trying again, and hopefully will get the better experience.

    EDIT: So far so good, after the sic my sec device is much more responsive on 10.3. Now lets see how it goes from here, take 3
    08-24-14 07:43 AM
  21. deekshan's Avatar
    Where did he say this wasn't a leak? He's allowed to provide feedback in the leak forum without being told "it's a leak".

    Posted via CB10
    Ya but a leak will give bugs all know that so what's the use of complaining if you know it's gonna be fixed with the official launch

    Via awesome zeddicted 10.3
    08-24-14 07:46 AM
  22. BB_Phoenix's Avatar
    Anyone notice Glimpse from BBM is gone? At least on mine.

    via CB10 on Z30 10.2.1.2234 (2160)
    08-24-14 07:51 AM
  23. tryfe's Avatar
    Anyone notice Glimpse from BBM is gone? At least on mine.

    via CB10 on Z30 10.2.1.2234 (2160)
    It's working fine in my end.

    Posted via CB10
    08-24-14 08:26 AM
  24. mnc76's Avatar
    Ya but a leak will give bugs all know that so what's the use of complaining if you know it's gonna be fixed with the official launch

    Via awesome zeddicted 10.3
    People are interested to know what works and what doesn't in the leak.

    One reason is so they can decide whether or not to install it. For example: someone who rarely used the camera could probably live with a 'slow loading camera' and decide to install the leak. Someone who uses the camera non-stop may reconsider installing it, or see if someone has found how to fix that issue before doing so.

    Posted via CB10
    kbz1960 and LP_Rigg like this.
    08-24-14 08:28 AM
  25. shorski's Avatar
    I don't see an icon for it, but it pops up when certain games are opened. Every time. It's annoying and I would love to get rid of it

    Posted via CB10
    It also popped up on mine but it only does that once just for setup.
    Anytime you install a new OS, it does that.

    BlackBerry z30 OS10.3.0.1052
    08-24-14 08:28 AM
2,524 ... 7879808182 ...

Similar Threads

  1. PayPal for BlackBerry
    By thessalonian in forum Business Users
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-14, 07:40 AM
  2. Brand new unlocked Z30 STA100-5 for T-Mobile LG G3
    By zorgond in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 13
    Last Post: 08-26-14, 07:29 PM
  3. Wifi direct & NFC in BlackBerry 10
    By Abd Elaziz El Hanbaly in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-14, 10:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD