05-27-15 10:41 PM
2,524 ... 5657585960 ...
tools
  1. mainely_linux's Avatar
    My clash of clans data didn't restore..... (((

    Posted via CB10
    I am finding that the case too, I would have done the non-destructive install but wanted to create an auto-loader for the community and ended up using it as well. I went back to 10.3.0.296 and am currently performing a non-destructive install which is apparently the solution to preserve your CoC data.
    Last edited by mainely_linux; 08-22-14 at 09:24 AM. Reason: Have since learned that when using the Autoloader you must restore the Blackberry Runtime to save progress. Thanks f0xG3
    08-22-14 09:20 AM
  2. SnapzGEG's Avatar
    Having a problem where the keyboard in BBM overlaps the text input box
    Attachment 292530
    Had this before, took a wipe / reinstall to fix. Not sure why it did it after BBM update but that cured it for me.
    08-22-14 09:23 AM
  3. west_minist's Avatar
    The autoloader will install the complete fully functional (out of the box experience) OS.
    Just trying. Its loading diff.
    08-22-14 09:31 AM
  4. thurask's Avatar
    Qc8974? So it means we now have a four-way compiled OS, Winchester/TI-OMAP (Z10 STL100-1), Qc8960 (everyone else and Classic?), Qc8930 (Z3) and Qc8974 (Passport and possibly future phones?)
    Three still, the Z3 uses the 8960 OS (even though it's a 8930 chip).

    Posted via CB10
    08-22-14 09:31 AM
  5. tinochiko's Avatar
    10.3.0.1052 for all  devices-1408714388853.jpg

    Check Out TechCraze
    08-22-14 09:34 AM
  6. santhoshmanikandan's Avatar
    Mega link for z10 stl001 is not working? Any other link?
    08-22-14 09:35 AM
  7. SirJes's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	1408714388853.jpg 
Views:	1796 
Size:	46.3 KB 
ID:	292537

    Check Out TechCraze
    Who has blend :| share.

    Posted via CB10
    Graheem likes this.
    08-22-14 09:37 AM
  8. lcgoldman's Avatar
    LOVE it!! Used autoloader for Z10 STL 100-3 from first page. And I did a restore.

    Snappiest OS Evah!!

    I haven't encountered any problems yet. I did have to enter all my account passwords again, and did have to sideload all my Android apps again. Only "issue" I saw on the restore is that my old SMS messages were in "body.txt" (though I could open them to see what the messages were... new SMS's are fine).

    Doing happy dance!
    08-22-14 09:37 AM
  9. shorski's Avatar
    Who has blend :| share.

    Posted via CB10
    I don't think that's recent. The convo in there says Jul 25. So I don't think anyone has it yet.
    I can't speak for those in the program though. They might have it.
    08-22-14 09:42 AM
  10. SpanishlicksFari's Avatar
    has anyone been having issues with Android apps like instagram... apps just randomly closes once it is opened?
    08-22-14 09:43 AM
  11. bharuch7282's Avatar
    if you use sachesi to update, you don't need a backup....woot
    how to install through sachi can anybody help i have z10 stl 3
    08-22-14 09:45 AM
  12. shorski's Avatar
    has anyone been having issues with Android apps like instagram... apps just randomly closes once it is opened?
    Yes. It works.
    http://forums.crackberry.com/blackbe...1052-a-954074/
    08-22-14 09:46 AM
  13. meatball66's Avatar
    I still cannot get the Autoloader to work on my Z10....
    Install starts but after counter goes to 100 installer goes out and it's so fast I cannot even see the error code...?

    Any suggestions what is going wrong? I have security wiped many times already.


    Posted via CB10 / Z30 10.2.1.2941
    I am having the exact same problem on my at&t Z10. Any clues anyone on this?
    08-22-14 09:46 AM
  14. xxsashixx's Avatar
    Mega link for z10 stl001 is not working? Any other link?
    http://crackberry.rocks/STL110.3.0.1502OS.7z
    08-22-14 09:46 AM
  15. niceup's Avatar
    I used a restore file.
    However, I did delete igrann and reinstall and it still doesn't show in the hub. Maybe another reboot will fix it!
    Did you get this fixed?
    I have the same problem..no Igrann in the hub

    Posted via CB10
    08-22-14 09:48 AM
  16. DLewis13's Avatar
    Page one in this thread. SirJes post #2, full instructions.
    May want to delete 4 dxtg files, most have Sachesi install error because of them.
    Other files can be deleted, check thread.

    how to install through sachi can anybody help i have z10 stl 3
    08-22-14 09:50 AM
  17. isaiahb's Avatar
    Oh wow!

    I just realized they finally fixed Word Substitution and it now works like it did on classic BBOS.

    Woohoo! That's been my biggest issue with BB10.
    08-22-14 09:51 AM
  18. Got2GetAway's Avatar
    Good to go on Z10 here. All apps are up and running. No lag, love the crisp new look.
    08-22-14 09:51 AM
  19. niceup's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	1408714388853.jpg 
Views:	1796 
Size:	46.3 KB 
ID:	292537

    Check Out TechCraze
    How did you get blend on your pc?

    Posted via CB10
    08-22-14 09:51 AM
  20. Colin Wu's Avatar
    Guys, i did not instal the radio file for my Z10 as i presume there is no radio on Z10 right ? Can someone confirm this ?
    The "radio" here is not the FM radio. They're talking about the radio for, you know, cell and wifi.
    08-22-14 09:53 AM
  21. moyah8's Avatar
    The "radio" here is not the FM radio. They're talking about the radio for, you know, cell and wifi.
    ^--------- That right there made my morning. LOL
    08-22-14 09:54 AM
  22. tinochiko's Avatar
    How did you get blend on your pc?

    Posted via CB10
    Not mine ask @kpo

    Check Out TechCraze
    08-22-14 09:56 AM
  23. mainely_linux's Avatar
    Who has blend :| share.

    Posted via CB10
    Exactly. This release isnt complete until we have blend. The OS clearly wants us to have it. It told me so when I plugged it into my workstation.
    Graheem likes this.
    08-22-14 09:59 AM
  24. BB_Phoenix's Avatar
    Downloaded Z30 autoloader from Mega using Chrome. Backed up phone on BB Link. Ran autoloader and then did Full Restore from BB Link. I did not wipe the phone prior or after. Then backed up 10.3.0.1052 to BB Link.

    Everything was successful. All apps that I had including Androids were there and running great. Had to reinstall Snap using Chrome. All emails accounts, contacts, calendar came back and synced.

    I can't find anything but positive about this leak. It's a great update with new features and looks awesome. I'm still discovering some of the new features.
    blackguy07 likes this.
    08-22-14 10:00 AM
  25. m3tr0n0m3's Avatar
    Updated nondestructively, but cannot run Android apps, even the Amazon appstore. The runtime green bar just shows up and then just stuck or the whole app just crashes. I wonder if factory restore would fix this or i need to install it using autoloader.
    Any suggestions?
    08-22-14 10:04 AM
2,524 ... 5657585960 ...

Similar Threads

  1. PayPal for BlackBerry
    By thessalonian in forum Business Users
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-14, 08:40 AM
  2. Brand new unlocked Z30 STA100-5 for T-Mobile LG G3
    By zorgond in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 13
    Last Post: 08-26-14, 08:29 PM
  3. Wifi direct & NFC in BlackBerry 10
    By Abd Elaziz El Hanbaly in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-14, 11:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD