05-27-15 09:41 PM
2,524 ... 5152535455 ...
tools
  1. UNAVISION's Avatar
    Is working

    Posted via CB10
    08-22-14 03:32 AM
  2. phannhannghia's Avatar
    https://mega.co.nz/#!kp4UzbAT!rv5hPB...-TV6CSnoDYDmhk

    Newer file bar for App compare between 10.3.0.1052 and 10.2.2.1532
    08-22-14 03:35 AM
  3. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Even more good news After a reboot both video editor and Story maker work just fine

    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_103302.png

    Posted via CB10
    Graheem likes this.
    08-22-14 03:35 AM
  4. horyel's Avatar
    Forgive me if it's a stupid question: when I loaded the new OS, and rebooted, why there was no "Panorama" function in Camera setting menu?? Any help would be appreciated!!
    Attachment 292427

    Posted via CB10
    Fresh install or upgrade? Also if you restored settings some apps or function won't work or won't appear.

    Posted via CB10
    08-22-14 03:38 AM
  5. shorski's Avatar
    Forgive me if it's a stupid question: when I loaded the new OS, and rebooted, why there was no "Panorama" function in Camera setting menu?? Any help would be appreciated!!
    Attachment 292427

    Posted via CB10
    I have the panorama on mine. I installed and set up afresh without restoring anything.
    08-22-14 03:41 AM
  6. Egod101's Avatar
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_043107.png

    Don't even have to open message to reply!

    Posted via CB10
    08-22-14 03:41 AM
  7. Theilio's Avatar
    I am trying to install with autoloader on my Z10. All starts fine but after 12 seconds the installer just closes! It is going to fast to read what happened.
    I had this before with an earlier version but not sure anymore what was the issue... Please advise thanks!
    08-22-14 03:45 AM
  8. horyel's Avatar
    I am trying to install with autoloader on my Z10. All starts fine but after 12 seconds the installer just closes! It is going to fast to read what happened.
    I had this before with an earlier version but not sure anymore what was the issue... Please advise thanks!
    Try first wiping the phone with SIC Multiwipe and then run the autoloader.

    Posted via CB10
    08-22-14 03:52 AM
  9. Theilio's Avatar
    Thanks but I done the Security Wipe now twice. I am not sure what is the "SIC Multiwipe" though...?
    08-22-14 03:53 AM
  10. horyel's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140822_043107.png 
Views:	1578 
Size:	48.9 KB 
ID:	292433

    Don't even have to open message to reply!

    Posted via CB10
    And for emails the option is to archive the message:


    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_035245.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_035343.png

    Posted via CB10
    08-22-14 03:54 AM
  11. StutterStep's Avatar
    I can confirm I have successfully restored a 10.2.1 back up after using the autoloader for 10.3.0.1052. Works well!
    08-22-14 04:00 AM
  12. Ruslan Botsyurko's Avatar
    And for emails the option is to archive the message:
    You can actually set up what the two buttons will be in Hub settings, I prefer the flag option. But so far I didn't get why the triage shows up for a few seconds after you go back from a message. At least it doesn't get stuck like in the previous leaks

    Posted via CB10
    08-22-14 04:01 AM
  13. pedrogari's Avatar
    I have one question not sure it was asked before,
    If I made full backup on 10.2.1 and after that install autoloader 10.3 (I don't know how to use and install it with non-destructive method), can I restore my data from 10.2.1 and will it work (andorid player in my biggest concern)

    thanks in advance
    08-22-14 04:02 AM
  14. Ruslan Botsyurko's Avatar
    I have one question not sure it was asked before,
    If I made full backup on 10.2.1 and after that install autoloader 10.3 (I don't know how to use and install it with non-destructive method), can I restore my data from 10.2.1 and will it work (andorid player in my biggest concern)

    thanks in advance
    It's been already mentioned by someone in this thread, that a restore from 10.2.1 works just fine. Not sure what exactly you mean by the Android Player, if you want to restore Android data, I think you have to manually install the apps first, and then restore from backup, at least that's what other users were recommending, I never tried it personally

    Posted via CB10
    Graheem likes this.
    08-22-14 04:18 AM
  15. AL8x B's Avatar
    Merci les gars.
    Sachesi Rules !
    08-22-14 04:18 AM
  16. mttomas's Avatar
    ok. installed on Q5, Z3 and Z10.
    Q5 has a camera with timer and panorama function
    Z3 doesnt have this options
    Z10 has the timer and panorama function.

    any ideas?
    08-22-14 04:22 AM
  17. xxsashixx's Avatar
    Mirrors for the autoloaders.
    lol thanks again man

    On another note, holy crap, I sleep for a couple hours and so many pages!
    08-22-14 04:22 AM
  18. UnlimitedEra's Avatar
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_004817.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_004904.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_004936.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_120914.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_121004.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122501.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122512.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122712.png
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140822_122712.png 
Views:	948 
Size:	61.5 KB 
ID:	292458
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122738.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122807.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122835.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122904.png

    Via CB10 using Z10STL100-2/10.3.0.1052
    Alvin Loh and Ealaionta like this.
    08-22-14 04:30 AM
  19. Machsta14's Avatar
    Is anyone finding that there contacts won't sync, load, or even appear?
    08-22-14 04:30 AM
  20. UnlimitedEra's Avatar
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122915.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_122952.png
    That's all. Plus a new boot screen.

    Via CB10 using Z10STL100-2/10.3.0.1052
    08-22-14 04:31 AM
  21. RAYHER's Avatar
    Hello. Wifi lost in bar out of night mode icon. Although it seems that wifi still running. If reboot again but again night mode and lose icon. Rebooted and reinstalled in STL-1. It remains the same. Does anyone else?
    08-22-14 04:31 AM
  22. UnlimitedEra's Avatar
    Is anyone finding that there contacts won't sync, load, or even appear?
    I restored my contacts using max contact manager and it worked fine.

    Via CB10 using Z10STL100-2/10.3.0.1052
    08-22-14 04:32 AM
  23. Lakku Naveen's Avatar
    I am using z10 stl-1-100 indian....mobile..can I download the which type is 10.3.....can u plz tell me wat I doo.......?

    Posted via CB10
    08-22-14 04:33 AM
  24. ralphbu's Avatar
    Simple



    Specific to your needs you can delete even more, like twitter app, facebook app, foursquare app, linkedin app, adobe reader app, blend (since it's useless at the moment), maps,... just don't delete something you're not supposed to or you will experience errors!
    Did you use Sachesi to delete those unwanted files?
    08-22-14 04:34 AM
  25. UnlimitedEra's Avatar
    Blackberry Guardian now scans android apks before installing.

    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_123353.png
    10.3.0.1052 for all  devices-img_20140822_123402.png

    Via CB10 using Z10STL100-2/10.3.0.1052
    08-22-14 04:34 AM
2,524 ... 5152535455 ...

Similar Threads

  1. PayPal for BlackBerry
    By thessalonian in forum Business Users
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-14, 07:40 AM
  2. Brand new unlocked Z30 STA100-5 for T-Mobile LG G3
    By zorgond in forum Buy, Sell, Trade - Sold / Archived
    Replies: 13
    Last Post: 08-26-14, 07:29 PM
  3. Wifi direct & NFC in BlackBerry 10
    By Abd Elaziz El Hanbaly in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-14, 10:15 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD