1. Daniel Irving's Avatar
    The last couple days at random intervals on my home wifi, my z10 sees my.home wifi as a "limited connection ", and then tries to connect to.it as a hotspot....

    Anyone else experience this?

    Posted via CB10
    02-17-14 09:33 PM
  2. grumpyaeroguy's Avatar
    What brand router, and how old is it?

    Posted via CB10
    02-17-14 10:41 PM
  3. Daniel Irving's Avatar
    It's 6 months old, I am on Telus Optik, here in Vancouver (Burnaby) .

    It's an ActionTec.

    The wifi issue only started a few days ago really...

    Posted Via CB10 Via My Z10
    stevovr likes this.
    02-17-14 10:43 PM
  4. smoothrunnings's Avatar
    The last couple days at random intervals on my home wifi, my z10 sees my.home wifi as a "limited connection ", and then tries to connect to.it as a hotspot....

    Anyone else experience this?

    Posted via CB10
    No issues here with my 10.2.1 OS and wifi. I use a Meraki at home and we have Ruckus wireless gear at work.

    Telus gear isn't the greatest.
    02-18-14 08:57 AM
  5. Alberto Marchinelli's Avatar
    I had the same issue with some router. Upgrade the firmware with the last realise and you should get it to work!

    Posted via CB10
    02-18-14 08:58 AM
  6. tareq salman's Avatar
    I had the same problem with my q10.
    I updated to 10.2.1.2141 then I removed the battery, sim & micro SD and things seem to be back to normal.
    Hope this helps :E>

    Posted via CB10
    02-18-14 09:24 AM
  7. vptsff's Avatar
    I got the same problem with my Z30
    It just happens couple of weeks recently.
    I think it must be a problem on 10.2.1
    02-20-14 04:11 AM
  8. Alberto Marchinelli's Avatar
    Maybe I should repeat my post. First of all, UPGRADE YOUR FIRMWARE ON YOUR ROUTER. It's the first thing you have to do. Then you can try battery remove and other things..

    Posted via CB10
    02-20-14 04:33 AM
  9. vptsff's Avatar
    It is impossible to do so.
    Mya Z30 comes with unremovable battery and I am using Hotspot Pro to have wifi for my Z30.
    It was very normal before!
    What a weird!

    Maybe I should repeat my post. First of all, UPGRADE YOUR FIRMWARE ON YOUR ROUTER. It's the first thing you have to do. Then you can try battery remove and other things..

    Posted via CB10
    02-20-14 05:41 AM
  10. Alberto Marchinelli's Avatar
    I don't get it.. did you upgrade your firmware?!


    Posted via CB10
    02-20-14 05:05 PM

Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: 02-20-14, 08:46 AM
  2. Z30 video recording issues
    By Technotronic in forum BlackBerry Z30
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-14, 03:18 PM
  3. Are you still waiting for your carrier to release BlackBerry 10.2.1?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-14, 09:42 PM
  4. 10.2.1 killed POP email accounts on MAP ..
    By SimCC in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-14, 08:47 PM
  5. Travel planning app Tripomatic launches on BlackBerry 10
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-17-14, 07:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD