12-06-14 01:31 AM
555 ... 1011121314 ...
tools
  1. flacrack's Avatar
    The install went easily for me. I have one issue that came up. My battery meter never passes 50%. I've charged it all day. I've rebooted twice to no avail. Maybe I'll redo the install. Otherwise, it's been ok.
    07-16-14 05:19 PM
  2. anon721037's Avatar
    plug it in and while its plugged in remove battery and put back in after a min,
    07-16-14 05:33 PM
  3. Fret Madden's Avatar
    Updated through Link, no wipe or restore. Running all day with no issues anywhere. Opened things up to see how they ran except for BBM and some GPS while driving. Also, TIL the Z10 can double as a small stove if running NavFree3 while sharing location through Glimpse.

    Z10STL100-4/10.2.1.3253 on Verizon.

    Just off standby:

    10.2.1.3253 for all devices-img_20140716_161225.png

    After using for a bit/under load:

    10.2.1.3253 for all devices-img_20140716_172609.png

    Posted via CB10
    07-16-14 06:28 PM
  4. Fret Madden's Avatar
    Took me a bit to post that last as I keep losing the BlackBerry symbol and therefore connection. Carrier connection stays solid. Not sure if OS is to blame or just random happenstance after loading it.

    Posted via CB10
    07-16-14 06:37 PM
  5. shorski's Avatar
    Loaded for a few hours but offloaded now

    BlackBerry z30 OS10.3.0.700
    07-16-14 06:39 PM
  6. anon721037's Avatar
    Loaded for a few hours but offloaded now

    BlackBerry z30 OS10.3.0.700
    why
    07-16-14 06:40 PM
  7. shorski's Avatar
    why
    Gotten used to 10.3 and it kinda feel weird going back to 10.2.1. This update is cool but I just couldn't cope with the looks, so I ran back to 10.3(it's stable for me at least).

    BlackBerry z30 OS10.3.0.700
    07-16-14 06:43 PM
  8. anon721037's Avatar
    Gotten used to 10.3 and it kinda feel weird going back to 10.2.1. This update is cool but I just couldn't cope with the looks, so I ran back to 10.3(it's stable for me at least).

    BlackBerry z30 OS10.3.0.700
    cool , i was just curious
    shorski likes this.
    07-16-14 06:48 PM
  9. shorski's Avatar
    cool , i was just curious
    Thanks

    BlackBerry z30 OS10.3.0.700
    anon721037 likes this.
    07-16-14 06:53 PM
  10. Foppa_21's Avatar
    The only issue I've noticed is that it takes my CB10 app over a minute to auto-login when I go to the forums. Can't see why this is OS related, but it never took this long before. It's always taken just seconds. Strange.

    Posted with my Z10 via CB10
    07-16-14 08:36 PM
  11. anon721037's Avatar
    The only issue I've noticed is that it takes my CB10 app over a minute to auto-login when I go to the forums. Can't see why this is OS related, but it never took this long before. It's always taken just seconds. Strange.

    Posted with my Z10 via CB10
    weird, mine is working good, try deleting and reinstall,
    07-16-14 08:38 PM
  12. Fret Madden's Avatar
    The only issue I've noticed is that it takes my CB10 app over a minute to auto-login when I go to the forums. Can't see why this is OS related, but it never took this long before. It's always taken just seconds. Strange.

    Posted with my Z10 via CB10
    Started having the same issue myself, but it started a few hours before I updated. So possibly the site, not the OS.
    07-16-14 08:53 PM
  13. howards's Avatar
    K thanks.

    But if i don't do a restore from backup won't I lose all my data/settings ?

    TIA (again)
    You would want to use something cloud based (Fire Chest Backup is heavily recommended) and restore your data via one of them. Your settings will be lost so you'll have to reset up everything including re-downloading your apps, etc.

    PITA but it can be worth it if you're the OCD type.

    Z30 / STA 100-3 / 10.2.1.2180
    07-16-14 09:01 PM
  14. tdyhedge's Avatar
    The only issue I've noticed is that it takes my CB10 app over a minute to auto-login when I go to the forums. Can't see why this is OS related, but it never took this long before. It's always taken just seconds. Strange.

    Posted with my Z10 via CB10
    I think it's the site. I've not updated yet..only the radio. My apps been having issues the past 2 days intermittently.

    Via my simply amazing ? Q10 10.2.1.3247
    07-16-14 09:29 PM
  15. Jerlexis's Avatar
    Unlocked AT&T Z10 I'm using on T-Mobile, here. I used Sachesi to install the Core OS and 3182 radio. My software release still says 10.2.1.2156, though my OS version did change to 10.2.1.3253. Is this a problem?
    07-16-14 09:30 PM
  16. tdyhedge's Avatar
    No. Not at all.


    Via my simply amazing ? Q10 10.2.1.3247
    07-16-14 09:33 PM
  17. wolfee48's Avatar
    That's looking pretty impressive. Has your Z10 been locked in a drawer fir the last 7 hours?
    Nope. 3 EAS accounts as well.

    Posted via my Z10STL100-4/10.2.1.3253
    07-16-14 09:33 PM
  18. underway99's Avatar
    Unlocked AT&T Z10 I'm using on T-Mobile, here. I used Sachesi to install the Core OS and 3182 radio. My software release still says 10.2.1.2156, though my OS version did change to 10.2.1.3253. Is this a problem?
    I thought I'd done something wrong when the version didn't immediately change. It took about an hour for my OS version to change after loading this OS.
    07-16-14 10:00 PM
  19. michjarv's Avatar
    Does anyone have another site to download from? I have attempted to download the Z30 link 3 times(on 2 different pc's) and get an error message when unzipping. Anyone else having issues with the Z30 link?
    07-16-14 10:30 PM
  20. pvphooman's Avatar
    Non-destructive upgrade...T-Mobile Wi-Fi calling works! I do not have an unlocked device.

    Z10STL100-3/10.2.1.3253 CB10
    07-16-14 10:32 PM
  21. darito30's Avatar
    Use 7Zip to unzip
    07-16-14 11:01 PM
  22. darito30's Avatar
    Does anyone have another site to download from? I have attempted to download the Z30 link 3 times(on 2 different pc's) and get an error message when unzipping. Anyone else having issues with the Z30 link?
    Use 7Zip to unzip
    michjarv likes this.
    07-16-14 11:02 PM
  23. lift's Avatar
    Started having the same issue myself, but it started a few hours before I updated. So possibly the site, not the OS.
    It's the crackberry site. Seems like the last 2-3 days it's been running very slow intermittently.
    07-16-14 11:05 PM
  24. mphillips828's Avatar
    Hey I want to go back to official OS (10.2.1), but I am on 10.3 leak currently and have a backup file I want to restore. Can 10.3 backups be restored on top of the 10.2.1? I really only care about my application backup!
    07-16-14 11:07 PM
  25. lift's Avatar
    The radio in this build seems to be pretty awesome.
    antikorr likes this.
    07-16-14 11:21 PM
555 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. Best Cases for the Z30?
    By texn884 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 33
    Last Post: 07-30-14, 05:05 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 07-15-14, 06:21 PM
  3. How to downgrade to 10.2.1.1055 ?
    By tasteofglory in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 07-15-14, 11:57 AM
  4. 10.3.0.296 file manager bar name?
    By tahabashir1991 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-14, 11:46 AM
  5. QNX releases update to QNX OS for Medical
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-14, 11:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD