02-24-14 09:48 PM
732 ... 678910 ...
tools
  1. QWKSNKE's Avatar
    Please include device model in your post

    Posted via CB10. 10.2.1.1925 with 1259 camera/clock
    12-27-13 08:53 AM
  2. jonassabatini's Avatar
    Wow so this is weird but my contacts fixed them self oddly enough.

    However android apps are still laggy compared to converting to bar files back in 10.2

    If they can get the battery drain and the android side working marvelous this will be the best OS hands down ever created.

    Posted via CB10
    12-27-13 08:58 AM
  3. inspector6's Avatar
    Blaq, the twitter client, has lost its ability to view a pic directly from the app. When the thumb nail pic is pressed the pic is opened in a separate page but with the default flower pic showing and not the linked image. Not a biggie as one can open the hyper link in the web browser, but it would be nice to have it the way it was.
    12-27-13 09:07 AM
  4. kaizvn's Avatar
    I do hope that the battery life improves to that of 1055 (where I would get 28 hours in-between charge). At the moment I'm averaging about 6-8 hours in-between charges.

    Attachment 233329

    I know it's early days still, so the device is still doing a lot (indexing, etc), so it's understandable.

    I'll continue to monitor.

    Posted via CB10 on my Q10SQN100-3/10.2.1.1925
    with my experience, after 2 or 3 days you should do a restart, the battery will be improved a lot .
    the .1925 come too quick, after the earlier just in 2 or 3 days, so I couldn't confirm the battery life of this leak lol.
    12-27-13 09:13 AM
  5. mainely_linux's Avatar
    I still have a volume issue that occurred in some of the earlier builds. It generally occurs after I run an android apk, but not all the time. The main volume goes down to an almost inaudible notification level even when the slider is all the way up. The only way to reset the sound system is to shut off the phone and power it back on. Not a deal breaker by any stretch, but the only real moderate bug I have found. Q10SQN100-5
    12-27-13 09:27 AM
  6. Sanjoov's Avatar
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20131227_210012.png

    Accessing Google Drive through Cloud Print installed with Snap.

    Posted via CB10
    jaapplas likes this.
    12-27-13 09:32 AM
  7. inspector6's Avatar
    A little bug... When sending a calender event to the daughter on BBM, after it's sent when viewing BBM it says the conversation has been deleted. But from the hub the conversation can be viewed and closing and re-opening BBM shows the conversation again.
    12-27-13 09:38 AM
  8. Gearheadaddy's Avatar
    Our white Verizon Z10 STL100-4 will not download TWC App from Snap. It stalls at a few kb. Black Verizon STL100-4 loaded it just fine. It may be a Time Warner issue, not sure. We will try again later.

    Posted via CB10
    12-27-13 09:38 AM
  9. middux's Avatar
    Tuesday night my Z30 froze and a reboot didn't work, it stalled at 100%. I rebooted a couple times with no avail. I proceeded to reload the OS and things were good from there. Yesterday. I rebooted and it froze at 100% again, I left it for a couple minutes and it eventually made it to the SIM unlock screen.

    Anyone else experienced this? I know a reload may not have been necessary because I was impatient...but now I know better.

    Z30STA100-2/10.2.1.1925

    Posted via CB10
    Yes, I have the ssame issue each time I reboot. I leave it there and after 3-4 minutes it works. The nice thing is that when it starts, HUb is ready and nothing else to wait, as before

    MIddux
    12-27-13 09:43 AM
  10. schiri's Avatar
    Z30, volume up doesn't work only volume down. No idea what's up.

    Ditto on my Z10.

    Posted via CB10
    12-27-13 10:02 AM
  11. whatsever's Avatar
    It take 5 minutes to boot.

    Posted via CB10
    12-27-13 10:08 AM
  12. djdragon's Avatar
    Anyone with Car BT issues try this fix.

    Go into your Saved BT device and long press the device not connecting.

    Then select Device Details and make sure the Hands free setting is turned on, as per the image attached.

    Good luck.

    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20131227_090553.png

    Z10 10.2.1.1925 via CB10
    Gearheadaddy likes this.
    12-27-13 10:09 AM
  13. keith1000's Avatar
    thread stater should collect all bugs information and put it in page one.

    Posted via CB10
    Oh wow I should lol. Ok, how do I copy and paste this whole thread into one post ha ha

    Go crazy

    I just put a title on my first issue.

    Keith

    Posted via CB10
    12-27-13 10:16 AM
  14. moyah8's Avatar
    with my experience, after 2 or 3 days you should do a restart, the battery will be improved a lot .
    the .1925 come too quick, after the earlier just in 2 or 3 days, so I couldn't confirm the battery life of this leak lol.
    Thanks for that advice. I have rebooted quite a few times (as a test as to the speed of the HUB).

    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20131227_171941.png

    There a slight improvement, as I recently got a full 24 hours.

    As for 1055 battery life, that was great... you are correct, I can't comment on the one before this.. I too installed this 1925 too close to compare. LOL

    Posted via CB10 on my Q10SQN100-3/10.2.1.1925
    12-27-13 10:23 AM
  15. masterscarhead1's Avatar
    Whatsapp keeps asking for password... Apart from that, so far soooo good..
    From what I could understand from my testing, it seems that BB is going to implement Whatsapp directly into the system like fb and twitter, but it hasn't gone live yet. However, accounts is still asking for password because of this.
    I checked my whatsapp when it asked for password, and I could still send and receive messages
    12-27-13 10:29 AM
  16. manuelw79's Avatar
    I use a Q10 sqn100-3 with 10.2.1.1055 leak and I sync my contacts with Microsoft Exchange by Active Sync. I had the same issue twice. You cannot disconnect the links. My solution: delete the contact which is connected withe the 100+-connections (in your Blackberry) and within my MS Outlook (PC) put the contact back after sync no problem anymore. I don't know if that's is possible with Gmail?

    It's a very strange bug.
    Thanks for that one, I will try that next time. But the contacts are fine on Gmail...
    12-27-13 10:34 AM
  17. wout000's Avatar
    Whatsapp keeps asking for password... Apart from that, so far soooo good..
    A simple reinstall of WhatsApp seems to be working for most with this "bug". I myself have only had it happen once it 3 days.

    From what I could understand from my testing, it seems that BB is going to implement Whatsapp directly into the system like fb and twitter, but it hasn't gone live yet. However, accounts is still asking for password because of this.
    I checked my whatsapp when it asked for password, and I could still send and receive messages
    So BBRY will be integrating WhatsApp, a direct competitor to BBM in the system? What have you been smoking?
    WhatsApp is already pretty integrated, as it's been sort of running headless since day one it was available on BB10 but that's it. This is merely a small bug that will be worked out when they release the OS to carriers.
    12-27-13 10:35 AM
  18. Irish Blues's Avatar
    Occasionally, an app won't close - as in, you tap the 'X' and it won't close out. Swipe left / swipe right brings you back and then you can close out.

    On SD cards and re-formatting: before I loaded .1925, I had used about 3.5 GB of a 32GB SD card; after loading, the phone said I had no memory left on the card - and after deleting everything on it (copied back to the laptop for safe keeping), it still said 26.7GB of the card were used. Going through Windows Explorer, there was nothing visible and nothing hidden. At that point, I re-formatted the SD card and it went back to normal.

    STL 100-4
    12-27-13 10:46 AM
  19. shorski's Avatar
    Occasionally, an app won't close - as in, you tap the 'X' and it won't close out. Swipe left / swipe right brings you back and then you can close out.

    On SD cards and re-formatting: before I loaded .1925, I had used about 3.5 GB of a 32GB SD card; after loading, the phone said I had no memory left on the card - and after deleting everything on it (copied back to the laptop for safe keeping), it still said 26.7GB of the card were used. Going through Windows Explorer, there was nothing visible and nothing hidden. At that point, I re-formatted the SD card and it went back to normal.

    STL 100-4
    Like it was said in berryleaks tutorial on loading a leaked os, u should always remove ur memory card to avoid issues.
    Guess u didn't do that before. Good thing u reformatted and it's back to normal.

    Posted via CB with Z10 STL100-1 on 10.2.1.1925
    12-27-13 10:59 AM
  20. LuayS's Avatar
    I'm on 10.2.1.1055 wondering if this is worth the upgrade. I do see some bugs in 1055:

    Blue tooth track/artist name disappear when BT Connection to Honda Civic is done.
    Music player if auto-launched won't allow me to view now playing, select track by artst etc must restart player.
    Facebook msgs in hub sometimes won't open (need to view in fb app)

    I don't want to lose my apps/settings tho..
    12-27-13 11:00 AM
  21. shorski's Avatar
    I'm on 10.2.1.1055 wondering if this is worth the upgrade. I do see some bugs in 1055:

    Blue tooth track/artist name disappear when BT Connection to Honda Civic is done.
    Music player if auto-launched won't allow me to view now playing, select track by artst etc must restart player.
    Facebook msgs in hub sometimes won't open (need to view in fb app)

    I don't want to lose my apps/settings tho..
    The new leak is better than. 1055 so go ahead and load it up.
    However, for ur apps and settings, u can do a restore but I don't advice that. Some people did but didn't have issues while some encountered many problems for restoring. So I will advice to read through the thread of the leak and get informed better.

    Posted via CB with Z10 STL100-1 on 10.2.1.1925
    12-27-13 11:04 AM
  22. james-007's Avatar
    I'm on the bes on domino. when I delete single email bb prompts to where I want to delete from. With mutilpe email selection prompt is missing during delete.
    12-27-13 11:11 AM
  23. shorski's Avatar
    Op, Thanks for editing the thread title. This suits it more.

    Posted via CB with Z10 STL100-1 on 10.2.1.1925
    12-27-13 11:16 AM
  24. pkcable's Avatar
    I did not realize we had an existing thread so I have combined the 2 threads. Again lets keep it to problem solving ONLY no chit chat!

    Thanks
    12-27-13 11:17 AM
  25. KenV54's Avatar
    1. On your phone open your browser and open escreen://
    2. Open this site on another tab or on another device: eScreen Keygen
    3. Enter the information: PIN, OS Ver (app ver) and Uptime EXACTLY as it is shown on escreen into the keygen form
    4. 2 finger swipe up from the bottom to open the keyboard (Z phones only)
    5. Type the code in all lower case. You won't see anything as you type.

    If you did everything right, the escreen should open. From there you can turn off LTE.

    The usual warning applies. You can brick your phone messing about in here. Don't blame me if you end up buying a new phone because you killed yours.
    I'm into the escreen and am trying to fix the MMS sending bug (I can receive MMS but can't send MMS--I get a "General Error")

    Probably it can't be fixed via the escreen, but there are two parameters that look plausible.

    One option is to reset the APN to default (it says to "Press" to do it). The APN is currently set at "Phone" which is correct for AT&T. The usual screens for MMS and MMSC are no longer present in the regular text settings advanced screen. I wonder how risky it is to fool around with that setting.

    The other is under Dx Screen, 3GPP Radio, GCF, SMS settings for circuit or Packet switching only or preferred, similar to the regular settings screen.

    Any thoughts on this?
    12-27-13 11:28 AM
732 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. Can't get Porsche Design Clock to work in OS 10.2.1.1925
    By bonesdahated1 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 24
    Last Post: 02-19-14, 12:13 AM
  2. Any news on official 10.2.1 release?
    By Acvdm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 01-14-14, 11:49 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-29-13, 11:12 AM
  4. UK Post Christmas sale - Pick up a BlackBerry 9720 for only 99.95
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 03:20 AM
  5. Have you got the skills to beat Stunt Pilot HD for BlackBerry 10?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 02:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD