02-24-14 10:48 PM
732 ... 2627282930
tools
  1. tmf06's Avatar
    I,m having a very annoying issue.

    My MS exchange account (not sync via BES). Keeps doings un synchronization.


    Attachment 241930

    First with this picture above, then asks for the device password again (to synchronize)

    The versions are below.


    Attachment 241931

    Thanks
    Nicolas

    Posted via CB10
    I don't get the first error, but I do need to enter my device password twice. If you use Exchange Activesync, this is a known issue with 10.2.1. After any restart you need to enter your lockscreen password twice. If you enter it right away, you won't have to re-sync your accounts. There are a couple of threads on this. Here is one...

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...-issue-887352/
    01-26-14 03:58 PM
  2. Nicoaznar's Avatar
    Thank you. I'm following that one now. The difference I have is that I don't have to reboot to experience the problem.

    Thanks again
    Nicolas

    Posted via CB10
    01-26-14 08:12 PM
  3. JLagoon's Avatar
    I am running the 1925 leak on Z30. The camera geo tag functionality does not work. The location service is on, and it works with the map apps. I also turn on the geo tag settings on for the camera. However the pictures do not have any geo tag data. To check, I view the info / properties of the pictures in Windows and Mac.

    Does anyone have the same problem?

    Thank you
    01-26-14 09:56 PM
  4. tmf06's Avatar
    Thank you. I'm following that one now. The difference I have is that I don't have to reboot to experience the problem.

    Thanks again
    Nicolas

    Posted via CB10
    that would be much more frustrating. I assume you tried deleting and recreating the exchange account.
    01-26-14 10:25 PM
  5. HaberNik's Avatar
    Good to have this thread up.
    One bug I have noticed today is that I cannot opt out from a BBM channel anymore and I don't get updates. It keeps giving me message as on the pix below:
    Attachment 233290
    Anyone have this. I think someone once mentioned it in the leak thread but I just can't seem to trace it.

    Z10 STL100-1/10.2.1.1925
    I'm on a Z30 stl100-5 with 1925 and I have the same issue.

    Tapped and flicked from my BlackBerry Z30!
    01-27-14 12:53 AM
  6. ettorwe's Avatar
    there is no research on the server through a google apps account. Has anyone the same issue?
    Outlook.com account is ok.
    Bug or google's issue?
    anybody?
    01-27-14 01:57 PM
  7. cscott44's Avatar
    Installed 1926 radio over 1925 software. Battery drain has been excessive. Can anyone help me with this. Checked App monitor and Display appears to be the culprit. What should I change or do to stop this. Have done battery pull several times
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140127_165625.png

    Posted via CB10
    01-27-14 08:03 PM
  8. tmf06's Avatar
    Installed 1926 radio over 1925 software. Battery drain has been excessive. Can anyone help me with this. Checked App monitor and Display appears to be the culprit. What should I change or do to stop this. Have done battery pull several times
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140127_165625.png 
Views:	2990 
Size:	85.7 KB 
ID:	242271

    Posted via CB10
    My battery life started out bad with 1926, but has improved recently. That said, it looks like Verizon is rolling out with 1899 radio - probably a reason.

    Posted via CB10
    01-27-14 09:29 PM
  9. cscott44's Avatar
    I'm have the leaked OS and had the1899 radio initially with good battery life. Just large PIM usage with that one and thought I would try this one. I'll see if it settles down after awhile, since there doesn't appear there is anything I can do. If no improvement, I'll go back to 1899.

    Posted via CB10
    01-27-14 10:07 PM
  10. RobP5's Avatar
    Installed 1926 radio over 1925 software. Battery drain has been excessive. Can anyone help me with this. Checked App monitor and Display appears to be the culprit. What should I change or do to stop this. Have done battery pull several times
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140127_165625.png 
Views:	2990 
Size:	85.7 KB 
ID:	242271

    Posted via CB10
    Did you do the overnight battery pull? Once I did that, my battery life returned to pre-leak levels (24hrs+ on Q10).
    01-28-14 06:08 AM
  11. cscott44's Avatar
    No I haven't tried that yet. I left the battery out for approximately an hour then replaced it. Today, still with battery drain and "display" still appears to be using most charge. It is up tob121% now.I will try it tonight and keep my fingers crossed that everything settles downs.
    Last edited by cscott44; 01-28-14 at 08:27 PM. Reason: Wanted to provide more info.
    01-28-14 08:24 PM
  12. peter0328's Avatar
    Can anyone check if it is now possible to format a 64GB microSDXC within the phone?

    When the OS was leaked it would hang on downloading driver. I'm interested to see if the server is now online and exFAT is supported or if it is still broken.

    Posted via CB10
    01-29-14 11:36 PM
  13. gonka95's Avatar
    Hey! I was wondering how to get the HDMI to work with my Q10. I hook up the cable and nothing happens. I can't seem to find any information on it anywhere. I wanted to watch some movies on a bigger screen or Netflix when I'm out(I have unlimited data). My laptop is and HP running Windows 8.

    Thanks for anyone's help!
    01-30-14 01:00 AM
  14. cscott44's Avatar
    I wanted to report back that the problem with my battery cleared itself up. Here is what it looks like now. Everyone was right about giving the OS some time to settle down.
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140130_084545.png

    Posted via CB10
    01-30-14 11:49 AM
  15. macexplorer's Avatar
    most of my self installed android apks cant access files in microsd properly.
    for eg., most music players dont play mp3 files stored in the external sdcard.

    anyone know if this can be solved?
    01-30-14 01:27 PM
  16. niksua12's Avatar
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140131_123923.png does anyone have this problem after the 10.2.1 update no network coverage If so please help with a fix I have tried everything....

    Posted via CB10
    01-31-14 11:36 AM
  17. anon(3072139)'s Avatar
    Wow, you are the first I have seen to have that problem with the official release.
    Try what worked for those who had the problem with the leaked version:
    At the top of this thread, you will find the flash radio only file. Download and execute it. Please report back if it worked.

    Posted via CBQ10
    01-31-14 12:10 PM
  18. niksua12's Avatar
    i cant seem to find the flash radio file can you please provide me with the link?
    01-31-14 01:20 PM
  19. jrohland's Avatar
    01-31-14 02:04 PM
  20. go1ndr's Avatar
    Has anyone experienced the "double-typing" issue on their Q10's since doing the upgrade? It's happening on mine but started with the update that was previous to 1925/1926. I know that there are 2 threads for sure on it, maybe more, but most think its a hardware problem. That said, I have seen a few that say it happened with the updates and that it was a software problem. If so, anyone know of a fix for it. It is very annoying. Example in case you are familiar (happened on the 7.0 series phones as well years ago), for instance say you are typing the word "word", it may come out like "woooorrd" instead. Or you type "for" and it comes out like "fooor".
    Very tough when you are typing a password I would think. Anyway, post any info you have please and thanks!
    01-31-14 04:41 PM
  21. Vector-SS's Avatar
    Has anyone experienced the "double-typing" issue on their Q10's since doing the upgrade? It's happening on mine but started with the update that was previous to 1925/1926. I know that there are 2 threads for sure on it, maybe more, but most think its a hardware problem. That said, I have seen a few that say it happened with the updates and that it was a software problem. If so, anyone know of a fix for it. It is very annoying. Example in case you are familiar (happened on the 7.0 series phones as well years ago), for instance say you are typing the word "word", it may come out like "woooorrd" instead. Or you type "for" and it comes out like "fooor".
    Very tough when you are typing a password I would think. Anyway, post any info you have please and thanks!
    Still facing the same problem after the update. My phone will be going in under warranty this week. They will try restoring the OS first then replacing the keyboard.

    Posted via CB10
    02-01-14 09:38 AM
  22. TruoG's Avatar
    Apn bottom unable to edit.
    02-01-14 11:16 AM
  23. nicing89's Avatar
    Anyone having issue photos on sd card not showing on android apps?

    Posted via CB10
    02-01-14 11:19 AM
  24. tmf06's Avatar
    Anyone having issue photos on sd card not showing on android apps?

    Posted via CB10
    I use the brother iPrint & scan app and it is able to access photos on the SD card.

    Posted via CB10
    02-01-14 12:01 PM
  25. go1ndr's Avatar
    Still facing the same problem after the update. My phone will be going in under warranty this week. They will try restoring the OS first then replacing the keyboard.

    Posted via CB10
    Keep us posted!


    Posted via CB10
    02-01-14 06:34 PM
732 ... 2627282930

Similar Threads

  1. Can't get Porsche Design Clock to work in OS 10.2.1.1925
    By bonesdahated1 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 24
    Last Post: 02-19-14, 01:13 AM
  2. Any news on official 10.2.1 release?
    By Acvdm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 01-15-14, 12:49 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-29-13, 12:12 PM
  4. UK Post Christmas sale - Pick up a BlackBerry 9720 for only 99.95
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 04:20 AM
  5. Have you got the skills to beat Stunt Pilot HD for BlackBerry 10?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 03:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD