02-24-14 09:48 PM
732 ... 2526272829 ...
tools
  1. aldebaran12's Avatar
    Upgraded last night to 10.2.1.1925 and the phone is dead!!! Everything else seems to work.

    HELP!
    01-22-14 12:42 PM
  2. jrohland's Avatar
    Upgraded last night to 10.2.1.1925 and the phone is dead!!! Everything else seems to work.

    HELP!
    This is a well documented problem. The radio module for the Q10 leak is missing or wrong. Just install the 1926 radio and your phone should work.
    01-22-14 12:47 PM
  3. aldebaran12's Avatar
    This is a well documented problem. The radio module for the Q10 leak is missing or wrong. Just install the 1926 radio and your phone should work.
    That was an easy fix, THANK YOU!
    01-22-14 01:16 PM
  4. Hannes Herrmann1's Avatar
    Recently noticed on my Q5 with 1926 radio and 1925 os:

    When you are in a call and battery drops to "0" it is still some energy left.
    Now the phone disabled my screen and the proximity sensor while being in call.
    Just with the "shut down now" beep it reenables the display and ends the call.

    Did not have this on my android or windows phone phones i like that detail!
    01-22-14 02:01 PM
  5. Henri-Philippe Verschoore's Avatar
    Z10STL100-2/10.2.1.1925
    Exchange account contact details


    Strange thing happened. In contacts I see several linked contacts to a contact but they have nothing to do With That particular contact.

    But those contact details are not visible in the main contact.

    Rebooted but still same

    Dome bug or what?

    Posted via CB10
    01-22-14 05:12 PM
  6. Jeroen Vos's Avatar
    I tried booting without the sim and it was definitely faster. How do I resolve this, how is the sim supposed to be seated? Thanks for the assistance!


    I was not born with a hunger to be free, it was only when I discovered that my freedom had been taken from me that I began to hunger for it.?4life Z10STL100-1/10.2.1.1925
    Trick is to remove the sim password. Seems to be causing an issue on some devices. Reboot time will be back to normal after you do so. Had the same annoyance on mine. Caused by this leak cause I haven't experienced it before.

    Posted via CB10
    01-23-14 11:34 AM
  7. Vector-SS's Avatar
    I was really enjoying this leak until it started acting up out of no where.

    Basically this Z10 is my second phone so it's always turned on but I rarely use it. I only download a lot of Android apps. I've had this leak installed for a while and it was perfect. Now, whenever I access any section of the Hub (Gmail, texts, etc) I get a blank screen as if it's fully empty. It's extremely odd as nothing shows, just a plain white screen.

    Only solution I've found was a restart but the problem surfaces against after a whole. Anyone else facing this issue?

    Posted via CB10...
    01-23-14 12:23 PM
  8. Telly Tell's Avatar
    BBM will not restore for me. In past leaks I have had no problem, this one says that my email is invalid (even though in settings it says that the correct email is what I am using to sign into Blackberry ID) and then when I retry it says that there is a server error and it closes the app
    01-23-14 12:32 PM
  9. extisis's Avatar
    BBM will not restore for me. In past leaks I have had no problem, this one says that my email is invalid (even though in settings it says that the correct email is what I am using to sign into Blackberry ID) and then when I retry it says that there is a server error and it closes the app
    you have the latest BBM channels installed? i had that problem when channels was on beta (once i installed a leak) and the solution if i remember correctly was to download BBM from the beta zone app.
    01-23-14 01:58 PM
  10. extisis's Avatar
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140124_031802.png

    Just wanted to look at my permissions and see this... wth? Anyone see this, ever?

    Z10 STL100-3 using CB10 on 10.2.1
    01-24-14 02:22 AM
  11. RobP5's Avatar
    Had an interesting occurrence on a flight the other day. Had my Q10 (running 1925 with the 1926 radio) in Airplane mode and when I took it out a couple of hours later noticed that the battery had declined a fair bit and that the Location Services icon was on. When I checked the device monitor I found that Location Services was the culprit in the battery drain. Anyone have any idea what might have been causing this to happen?
    01-24-14 03:45 AM
  12. Karabo26's Avatar
    Trick is to remove the sim password. Seems to be causing an issue on some devices. Reboot time will be back to normal after you do so. Had the same annoyance on mine. Caused by this leak cause I haven't experienced it before.

    Posted via CB10
    Thank you very much my friend. Removed the sim pin and the boot time has definitely improved, I'm just not comfortable with the idea of no sim pin. I hope they iron this out with the official release!

    I was not born with a hunger to be free, it was only when I discovered that my freedom had been taken from me that I began to hunger for it.?4life Z10STL100-1/10.2.1.1925
    01-24-14 07:40 AM
  13. extisis's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140124_031802.png 
Views:	2912 
Size:	34.3 KB 
ID:	241235

    still having probs not being able to see the app permissions... am i the only one on the globe experiencing this?
    01-24-14 04:38 PM
  14. jrohland's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140124_031802.png 
Views:	2912 
Size:	34.3 KB 
ID:	241235

    still having probs not being able to see the app permissions... am i the only one on the globe experiencing this?
    I've not seen anyone with this issue. First, open BlackBerry World, swipe down, open Settings, General and Refresh BlackBerry World. See it your app manifest got populated. If that didn't help, close all apps, open Settings, App Manager, Device Monitor, Storage. See if your apps are listed there. If not, it may be time to wipe and start again. If the apps are listed, maybe remove something unimportant. Do a hard reset--hold the top button until you get a solid red LED then release and your phone should restart. Then reinstall what you removed.

    After you've done all that and the problem still exists, ask some more people for ideas because I'm all out.
    01-25-14 09:15 AM
  15. mzeyrek's Avatar
    Corporate Email / do not Show filed messages not working. Anyone also facing same issue or is it a known bug ? I switched to ON and OFF several times Show filed messages but no luck.
    01-25-14 09:31 AM
  16. abramadhi's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140124_031802.png 
Views:	2912 
Size:	34.3 KB 
ID:	241235

    still having probs not being able to see the app permissions... am i the only one on the globe experiencing this?
    Do you a lot of Android apps installed? If yes, try uninstall some and see if the problem still exist. There's a thread about this problem and the culprit is because too many android apps installed.

    Posted via CB10
    01-25-14 11:18 AM
  17. extisis's Avatar
    I've not seen anyone with this issue. First, open BlackBerry World, swipe down, open Settings, General and Refresh BlackBerry World. See it your app manifest got populated. If that didn't help, close all apps, open Settings, App Manager, Device Monitor, Storage. See if your apps are listed there. If not, it may be time to wipe and start again. If the apps are listed, maybe remove something unimportant. Do a hard reset--hold the top button until you get a solid red LED then release and your phone should restart. Then reinstall what you removed.

    After you've done all that and the problem still exists, ask some more people for ideas because I'm all out.
    Do you a lot of Android apps installed? If yes, try uninstall some and see if the problem still exist. There's a thread about this problem and the culprit is because too many android apps installed.

    Posted via CB10
    thanks for the suggestions guy, but i tried everything you said and i still can't see my app permissions. and it's true, i do have a lot of android apps installed and i deleted several of them and to no avail. but now that lots of people are using 10.2.1 i imagine i'm not the only one with tons of android apps, but i have yet to see someone with this problem. will do a re-load of the OS and see if it changes.
    01-25-14 12:29 PM
  18. TommyTD's Avatar
    Hi all,

    I have discovered the following bugs after installing the latest leak 10.2.1 + latest radio version on my device:

    * the subject of my appointments are not mentionned anymore on my homescreen although they are selected as "private"

    * when going into the details of one of my contactpersons and I want to scroll down the device automatically puts me on top where you can see the image of your contactperson

    I hope this will al be resolved with the next official update.

    Anyone having these problems too?

    Cheers,
    Tommy

    Posted via CB10
    01-25-14 12:48 PM
  19. bluejae's Avatar
    So I installed the 1926 radio hoping that it would fix the blue tooth connectivity issue with mercedes but it hasn't... even after pairing it up correctly, it will not automatically pair the next time... the only way is to remove it from the phone and car and start pairing all over again...

    Posted via CB10
    01-25-14 08:55 PM
  20. dpw09's Avatar
    Corporate Email / do not Show filed messages not working. Anyone also facing same issue or is it a known bug ? I switched to ON and OFF several times Show filed messages but no luck.
    Mine works for BES. Marking mass filed messages as read however does not... yet it never has.

    Sent via CB10 on my ? Z10STL100-3/10.2.1.1925
    01-26-14 06:21 AM
  21. dpw09's Avatar
    Hi all,

    I have discovered the following bugs after installing the latest leak 10.2.1 + latest radio version on my device:

    * the subject of my appointments are not mentionned anymore on my homescreen although they are selected as "private"

    * when going into the details of one of my contactpersons and I want to scroll down the device automatically puts me on top where you can see the image of your contactperson

    I hope this will al be resolved with the next official update.

    Anyone having these problems too?

    Cheers,
    Tommy

    Posted via CB10
    I have neither issue. BES,gmail or Outlook calendar/contacts.
    When scrolling down in a contact the picture remains at the top. It just shrinks a little when going down. When I go back to top it goes to normal size. This looks to be a by design feature.
    If editing a contact it scrolls down and image scrolls off page.

    Sent via CB10 on my ? Z10STL100-3/10.2.1.1925
    01-26-14 06:27 AM
  22. dpw09's Avatar
    So I installed the 1926 radio hoping that it would fix the blue tooth connectivity issue with mercedes but it hasn't... even after pairing it up correctly, it will not automatically pair the next time... the only way is to remove it from the phone and car and start pairing all over again...

    Posted via CB10
    The radio file is mobile radio. Does not affect bluetooth,wifi,or GPS. Only mobile(connection to provider cell tower)

    Sent via CB10 on my ? Z10STL100-3/10.2.1.1925
    01-26-14 06:29 AM
  23. toobs623's Avatar
    The radio file is mobile radio. Does not affect bluetooth,wifi,or GPS. Only mobile(connection to provider cell tower)

    Sent via CB10 on my ? Z10STL100-3/10.2.1.1925
    I'm pretty sure that the radio file does indeed control all radios including wifi and bluetooth.

    Posted via CB10
    01-26-14 01:25 PM
  24. Nicoaznar's Avatar
    I,m having a very annoying issue.

    My MS exchange account (not sync via BES). Keeps doings un synchronization.


    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140126_115526.png

    First with this picture above, then asks for the device password again (to synchronize)

    The versions are below.


    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140126_180551.png

    Thanks
    Nicolas

    Posted via CB10
    01-26-14 02:18 PM
  25. uaegangster111's Avatar
    There is a problem with the HUB when it comes to text messages they show up in the main HUB but in the text messages section in HUB they don't show up
    10.2.1.1925 Findings & Fixes *ONLY*-img_20140127_002206.png

    Posted via CB10
    01-26-14 02:22 PM
732 ... 2526272829 ...

Similar Threads

  1. Can't get Porsche Design Clock to work in OS 10.2.1.1925
    By bonesdahated1 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 24
    Last Post: 02-19-14, 12:13 AM
  2. Any news on official 10.2.1 release?
    By Acvdm in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 01-14-14, 11:49 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-29-13, 11:12 AM
  4. UK Post Christmas sale - Pick up a BlackBerry 9720 for only 99.95
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 03:20 AM
  5. Have you got the skills to beat Stunt Pilot HD for BlackBerry 10?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-27-13, 02:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD