1. The Me's Avatar
    Can someone try running Soundhound and seeing if it makes the phone restart? It happened to me 3 times...

    At first, it worked well, then I did another tag and it crashed and restarted. Just black screened and restarted.

    Thanks!

    Posted via CB10
    12-21-13 12:24 AM
  2. Lendo's Avatar
    Perhaps you should post this in the thread about 10.2.1.1259 that's already started.
    12-21-13 12:50 AM
  3. ettorwe's Avatar
    Can someone try running Soundhound and seeing if it makes the phone restart? It happened to me 3 times...

    At first, it worked well, then I did another tag and it crashed and restarted. Just black screened and restarted.

    Thanks!

    Posted via CB10
    download android shazam
    12-21-13 04:52 AM
  4. The Me's Avatar
    I downloaded android Soundhound just to try and it also crashed the phone and restated. Will try with Shazam. After that, I thought it was the microphone implementation that would crash it.

    Posted via CB10
    12-21-13 08:13 AM
  5. gg bb's Avatar
    ..........
    12-21-13 01:04 PM
  6. kja123's Avatar
    Same problem here with soundhound and shazam: When I try to tag the second track the os crashes and reboots.

    Posted via CB10
    12-21-13 03:30 PM
  7. BB_Phoenix's Avatar
    Working fine for me. Just tried it with Bing Crosby and White Christmas.


    Posted via CB10
    12-21-13 03:34 PM
  8. kartguy's Avatar
    Same problem here with soundhound and shazam: When I try to tag the second track the os crashes and reboots.

    Posted via CB10
    Yep - same thing happens with my Z10, haven't tried soundhound though
    12-21-13 06:16 PM
  9. JCMM's Avatar
    same with my Q10 using both apps
    12-28-13 05:30 PM
  10. besnikg's Avatar
    I just tried soundhound and it worked fine, whereas shazam restarted my phone...

    OS 10.2.1.1259

    Posted via CB10
    12-28-13 09:15 PM
  11. M1dKn1ght's Avatar
    I had the same problem too, but then I upgraded to the new os, 10.2.1.1925, and its been working fine since.
    12-28-13 09:35 PM
  12. waverider88's Avatar
    Had the same problem with Soundhound, installed 1925 now it works fine.

    BlackBerry Z30 | 10.2.1.1925 | Posted via CB10
    12-28-13 11:43 PM
  13. DiegoV_G's Avatar
    Have the exact same problem. After the phone restarts, the mic is no longer working. I have to restart it by myself and then the mic works again. Very weird

    Posted via CB10
    12-29-13 01:03 AM

Similar Threads

  1. ASUS MeMo pad 8 and BBM help
    By nothingworks in forum BBM on Android
    Replies: 6
    Last Post: 12-31-15, 12:07 PM
  2. 10.2 arrived for me on ATT
    By northwests in forum BlackBerry Z10
    Replies: 99
    Last Post: 12-26-13, 11:55 PM
  3. STL100-3 10.2 update question
    By TioPepe78 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 12-21-13, 09:45 PM
  4. IG video works in 1259
    By vaioman in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-13, 12:38 AM
  5. How do you backup and restore contacts?
    By Rahul1234 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-13, 12:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD