12-23-13 04:09 AM
48 12
tools
  1. Gearheadaddy's Avatar
    No black theme on contact after restore :-)

    Posted from my flawless BlackBerry Z10
    Black theme on contacts in different place...very top of settings in contact app

    Posted via CB10
    12-21-13 12:48 AM
  2. guygardner73's Avatar
    Q10SQN100-5/10.2.1.1259

    The word edit bubble thingy, got stuck, and then never happened again. Guess it was a one-time thing lol

    Posted via CB10
    That happens to me occasionally on 1055. The only cure I've found is to press and hold the shift key, it seems to get it moving again.

    Z10STL100-2/10.2.1.1055 O2 UK
    12-21-13 01:01 AM
  3. freedomx20a's Avatar
    i did a full restore and everything is better then before with no problems found yet
    12-21-13 01:11 AM
  4. npunk42's Avatar
    Bluetooth not working in Mireo Don't Panic.
    12-21-13 01:26 AM
  5. fred1266's Avatar
    Nice

    Posted via CB10
    12-21-13 03:48 AM
  6. mopar_fxr's Avatar
    Black theme on contacts in different place...very top of settings in contact app

    Posted via CB10
    my 10 I pulled a restore just cause it isn't my dd anymore, and my dark themes are not there either, but fine on 30 with fresh. both from 1055 and the restore was from the 1055, so same os branch, which is one thing a few of us thought before, but seems to not matter. Thought was backup and restore from different branch was part of issue. No wipe on either of mine either. I will be reloading the 10 later after work to see what happens again.
    12-21-13 08:50 AM
  7. speedbird1's Avatar
    loaded this last night on my z10 Verizon stl-4, security wipe first and I noticed the APN and advanced MMs settings are missing, and I can no longer add or change my voicemail number or add a pin, only on visual voice just like the 1055 leak titled "bug free".....this was all available on the original 1055 leak.....but amazingly I can now use my PAID google play apps downloaded from snap.....and accounts problem seems to be fixed .....
    12-21-13 09:01 AM
  8. 2Peks1Bird's Avatar

    The word edit bubble thingy, got stuck, and then never happened again. Guess it was a one-time thing lol

    Posted via CB10
    Had that issue a couple of times in. 1055

    Yaaaarr! You're a pirate because of 10.2.1.1055!
    12-21-13 09:10 AM
  9. kramirurium's Avatar
    LOaded 1259 last night. BBM and Channels not working now. Error Message "BBM lost its connection. Please wait while server attempts to reconnect". Any pointers?
    12-21-13 01:32 PM
  10. pili4's Avatar
    STA100-3 full restore. Only issue is toggles to filter contacts shown won't stick. Black theme in contacts working fine.

    From my oh so pretty Z30!
    12-21-13 01:37 PM
  11. bdt417's Avatar
    Z-30 STA100-5 on Rogers Canada.
    Upgraded from 1055.
    Backup, security wipe then installed OS 1259.
    Did NOT restore.
    Added email accounts, Facebook, Twitter, LinkedIn accounts.
    Contacts calendar synced through my Gmail account.
    My only issue so far that I have found was the crackle or cutting out of sound when using. My bluetooth speaker.
    Tried to add previous sys.airtunes fix for 1055, but didn't work. Installed the sys.airtunes bar from the 1259 OS.
    I have since done a couple hard resets, as I have loaded allot of apps and contacts.
    My bluetooth sound problem seems to have corrected itself.

    Posted via CB10
    12-21-13 02:00 PM
  12. jimk345's Avatar
    Auto loaded from 10.2.0
    1803. No security wipe. Full restore. Only issue I could find was the wallpaper issue as had been reported. I'm on Verizon.

    Posted via CB10
    12-21-13 09:24 PM
  13. Nharzhool's Avatar
    STL100-1, 10.2.1.1055 to 10.2.1.1259 with full restore.

    Had an issue where my phone would vibrate when I moved my hand over the proximity sensor and any android app would launch my banking app.

    Turns out I had Proximity Actions installed and configured before I deleted it before upgrading my OS. Reinstalled it and saw that the configs were still in there. Disabled all the settings and removed the app...Android runtime working properly now.

    Only other bugs are the built-in wallpapers not working and can't leave a BBM Channel.
    12-22-13 07:27 PM
  14. jrcdpm's Avatar
    Verizon Z30 loaded and restored--could not load APK files. Re-loaded, security wipe, no restore and everything is working fine.
    12-22-13 07:31 PM
  15. jaydee5799's Avatar
    No wipe and RESTORE on my VZW STL4 device.
    No issues except the dark theme not sticking on contacts.
    MMS works :happy dance:
    12-22-13 08:42 PM
  16. dkreeg's Avatar
    ATT STL100-3 ....coming from 1055, no security wipe before or after install and no restore. Everything working fine, including dark theme for contacts.

    Posted via CB10
    12-22-13 08:53 PM
  17. mopar_fxr's Avatar
    And I am not ignoring anyone. Just watching and taking my own notes
    Thanks again for the info everyone.


    Posted via CB10
    montberry likes this.
    12-22-13 08:59 PM
  18. torcheredsole56's Avatar
    Wiped before load, no restore. Vzw 100-4. Wallpapers issue like all others. Mms working even after loading apks. Don't subscribe to vvm so I don't know on that. Other than having to delete and reinstall one app (neutron) after first install, no other major issues. Contacts still seem buggy. But dark themes work and stick on contacts, calendar

    Posted via CB10
    12-22-13 09:06 PM
  19. mopar_fxr's Avatar
    Contacts are "buggy" how? I haven't noticed much on my end as of yet and I keep seeing this mentioned.

    Posted via CB10
    12-22-13 09:10 PM
  20. croman's Avatar
    No black theme on contact after restore :-)

    Posted from my flawless BlackBerry Z10
    Weird. I did a full restore (app data, settings, media) and still have dark theme in my contacts..

    Posted via my Z30STA100-5/10.2.1.1259
    12-22-13 10:33 PM
  21. Packolypse's Avatar
    Wiped and restore and contacts for me has been buggy. Setting the sort order and new linked accounts after restore don't hold after a reboot. Haven't had a chance to try without a restore yet. Maybe someone could speak up to see if they are having the same issues without doing a restore.

    Posted via CB10
    12-22-13 10:47 PM
  22. mopar_fxr's Avatar
    Wiped and restore and contacts for me has been buggy. Setting the sort order and new linked accounts after restore don't hold after a reboot. Haven't had a chance to try without a restore yet. Maybe someone could speak up to see if they are having the same issues without doing a restore.

    Posted via CB10
    I haven't had linking issues with mine. I don't wipe either. I have gone through 3 reboots today and just checked a few of my linked accts and they are still good.

    Posted via CB10
    12-22-13 11:23 PM
  23. SK122387's Avatar
    My Q10's proximity sensor isn't working on this OS, but was in 1055.

    My Z10's works though.

    Do you think if I backup my Z10 and restore it to my Q10 (both on 1259), that it would get the proximity sensor working during calls again?

    Posted via CB10
    12-23-13 04:09 AM
48 12

Similar Threads

  1. Adidas miCoach working on Q10 (10.2.1.1055 or higher)
    By kfroese in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 40
    Last Post: 06-09-15, 10:24 PM
  2. BerryOutsider Presents: 10.2.1.1259 for STL-1
    By BerryOutsider in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 108
    Last Post: 01-11-14, 02:35 PM
  3. What Are Some 10.2.1.1259 bugs
    By QWKSNKE in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 183
    Last Post: 12-26-13, 06:07 PM
  4. Blackberry virgin looking to pop my cherry with the q10
    By zxicemanxz in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 5
    Last Post: 12-23-13, 10:52 AM
  5. VINE works on leaked 10.2.1.1259
    By apodkos in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 12-20-13, 09:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD