1. zaid-z10's Avatar
    Z10stl100-1/10.2.1.1829
    12-20-13 09:16 AM
  2. Essoo's Avatar
    Posted via CB10
    12-20-13 09:31 AM
  3. SirJes's Avatar
    It's already being posted in the main thread, no need for this really, and I thought u had 1829 y u want this? Lolllll

    Posted via CB10
    LP_Rigg likes this.
    12-20-13 09:32 AM
  4. Comatose11's Avatar
    Zaboomafoo
    12-20-13 09:33 AM
  5. zaid-z10's Avatar
    It's already being posted in the main thread, no need for this really, and I thought u had 1829 y u want this? Lolllll

    Posted via CB10
    To share it, not only to me, to the community

    Z10STL100-1/10.2.1.1829
    12-20-13 09:43 AM
  6. shupor's Avatar
    To share it, not only to me, to the community

    Z10STL100-1/10.2.1.1829

    That plus the main leak thread is already several pages long. Easier to spot this way
    12-21-13 04:29 PM
  7. butterbean1983's Avatar
    1055 had a separate thread for bugs, so I see no reason 1259 shouldn't. However, no actual bugs have been posted here yet.

    Posted with CB10 via Q10 running 10.2.1.1259
    dawnjc79 likes this.
    12-21-13 05:17 PM
  8. sdgandhi's Avatar
    Hi on my Q5 I don't get the black theme in settings nor am able to get black theme work in contacts app.

    Also in contacts app I have local contacts + BBM + BBM Video + FB. Even if i deselect all BBM + BBM Video + FB, after restarting the app these contacts re appear.

    I couldn't change stock wall paper but after reboot was able to change wall paper from SD Card.

    I have android apps like True caller, Dictionary.com, Google Maps. I installed Blackmart android app installer and it shows latest versions of all these app but after I update these apps don't work.

    Also when I open Music App its showing scanning media card for long time..... Radio playing though.

    Kindly help for black theme & contact settings & above problems.
    anon5814103 likes this.
    12-21-13 06:36 PM
  9. Packolypse's Avatar
    I have the wallpaper issue and I'm experiencing an issue where my contact list settings are not saved when the phone reboots. An example is sort and show by last name, first name. Also accounts linked after restore don't stay linked after reboot. I did the load/restore from a stl100-3 running 10.2.0.1803

    Posted via CB10
    12-21-13 09:12 PM
  10. JoBudden's Avatar
    How but just dropping that 1829

    Posted via CB10
    12-21-13 09:23 PM
  11. EchuOkan1's Avatar
    Dark theme switch turns of after activating the theme and closing the app.

    Posted from my Z10 using CB10.
    12-21-13 09:27 PM
  12. 1magine's Avatar
    Playlists in music app not working.
    12-21-13 10:31 PM
  13. dawnjc79's Avatar
    1055 had a separate thread for bugs, so I see no reason 1259 shouldn't. However, no actual bugs have been posted here yet.

    Posted with CB10 via Q10 running 10.2.1.1259
    the OP for the1055 thread compiled all bug reports in the first post and kept updating it, providing solutions (if any) for each one. That was extremely useful,

    Posted via CB10
    12-21-13 10:35 PM
  14. aha's Avatar
    Playlists in music app not working.
    Same here. But I recreated another playlist and it worked.
    12-21-13 10:44 PM
  15. Stupified's Avatar
    Hi on my Q5 I don't get the black theme in settings nor am able to get black theme work in contacts app.

    Also in contacts app I have local contacts + BBM + BBM Video + FB. Even if i deselect all BBM + BBM Video + FB, after restarting the app these contacts re appear.
    Both of those issues have to do with your restore.....dont restore the settings portion of your back up in link and both of those things will work properly

    Posted via CB10
    12-21-13 10:54 PM
  16. vanthol's Avatar
    Browser stuck and slow in open Web address http://www.khmer-note.com/

    Please help



    Posted via CB10
    12-21-13 11:51 PM
  17. bmoney1229's Avatar
    Volume buttons don't work for music player but work fine for everything else. While on music player, I can't turn music volume up, down, pause, or skip, rewind songs. Yes, I have checked the "main volume" settings. Even toggled on and off to see if that helped

    Posted via CB10
    12-22-13 03:46 AM
  18. sheed24's Avatar
    Anyone experience lower signal strength on this build ?

    Posted via CB10
    12-22-13 03:49 AM
  19. chrisbaeta97's Avatar
    I have a Q5 and running 10.1 but can't get 10.2 tried for. Months but won't work it says 10.2 is 995mb so I proceed but then it says it wants 1.7 gbs to be cleared but I have over 2gbs free I'm confused why it won't install. I have more memory than it wants yet it does this, pls I have any advice email me, chrisbeata97@gmail.com

    Posted via CB10
    12-22-13 03:54 AM
  20. sdgandhi's Avatar
    Both of those issues have to do with your restore.....dont restore the settings portion of your back up in link and both of those things will work properly

    Posted via CB10
    Do I have to reinstall OS for restoring again or reset & restore?
    12-22-13 03:59 AM
  21. SK122387's Avatar
    My Q10's proximity sensor just isn't working on this build. I've tried everything. I went back to 1055, where it used to work. It didn't.

    I went back to whatever stock 10.1 T-Mobile has. It worked. Then I went back to 1055, hoping it would work there and I'd settle for that since at least it's 10.2.... but it still didn't work.

    I'm really at a loss with this. I hope another leak comes along soon. I already miss my old 10.2.1.1055.

    1259 works fine on my Z10 though.

    Posted via CB10
    12-22-13 05:40 AM
  22. MobileMadness002's Avatar
    That plus the main leak thread is already several pages long. Easier to spot this way
    So by that reason, when this gets a few pages long it will be easier to start a new thread than read this thread since it will be easier to spot.
    12-22-13 10:22 AM
  23. trsbbs's Avatar
    So by that reason, when this gets a few pages long it will be easier to start a new thread than read this thread since it will be easier to spot.
    Stop ******** about the thread. Use it or leave it.

    Good Lord this gets old!

    Verizon Z10 10.2.1.1055
    shupor likes this.
    12-22-13 10:30 AM
  24. Me2's Avatar
    So by that reason, when this gets a few pages long it will be easier to start a new thread than read this thread since it will be easier to spot.
    See post 13. That's how you make threads like these useful.
    12-22-13 12:12 PM
  25. Stupified's Avatar
    Do I have to reinstall OS for restoring again or reset & restore?
    A security wipe and then restore would work, but an OS reinstall will probably be quicker

    Posted via CB10
    12-22-13 05:24 PM

Similar Threads

  1. BBM server error on 10.2.1.1259
    By Russell Hughes in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 02-14-14, 12:09 PM
  2. Devices were not be able to swipe to unlock on 10.2.1.1055
    By vptsff in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 01-21-14, 01:23 PM
  3. What's new in the latest 10.2.1.1259?
    By Rahul1234 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-13, 11:06 AM
  4. BlackBerry 7 phones outselling BlackBerry 10 phones
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-20-13, 08:56 AM
  5. Leaked OS 10.2.1.1259 for most BlackBerry 10 devices
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-13, 02:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD