1. sev7en's Avatar
    Dear Community,
    I'd like check this new AWESOME firmware but anytimes I run the installer, the phone reboot and it goes like in loop (always reboot).
    I removed the device password and also run the application as Administrator (Windows 7 Professional) with no success.

    Anyone can help me?


    Cheers,
    11-21-13 11:14 AM
  2. cmdrkeen86's Avatar
    The autoloader reboots the phone to connect to the bootloader. Are you getting to this point and then the phone reboots or is this what is happening?
    11-21-13 11:24 AM
  3. LillyFox's Avatar
    Phone will reboot once before install then you will see a green light then it reboots again.... do make sure you are using the correct autoloader/radio comb as well. berryleaks.wikidot.com best resource for you

    Lilly's hand stitched Frankensteined Z30 powered by 10.2.1.(latest Leak)
    11-21-13 11:29 AM
  4. sev7en's Avatar
    Yes, first of all thanks for getting me back sooner.
    The phone reboot then instead to start the flashing procedure, I run again the old OS. On the Windows' prompt I see only the usual voices entering the bootrom and resetting the device, nothing more.
    11-21-13 11:29 AM
  5. cmdrkeen86's Avatar
    Phone will reboot once before install then you will see a green light then it reboots again.... do make sure you are using the correct autoloader/radio comb as well. berryleaks.wikidot.com best resource for you

    Lilly's hand stitched Frankensteined Z30 powered by 10.2.1.(latest Leak)
    This. The autoloader/radio combo is important, but even if wrong it should still load but throw an error when the phone boots. Are you plugging it into a USB 2.0 or 3.0 port? If 3.0 move it to a 2.0 port, 3.0 isn't that great for doing these sort of operations.
    11-21-13 11:35 AM
  6. LillyFox's Avatar
    Make sure your file fully downloaded from mega.... incomplete file could cause this

    Lilly's hand stitched Frankensteined Z30 powered by 10.2.1.(latest Leak)
    11-21-13 11:38 AM
  7. robsteve's Avatar
    Try using a different USB port on the computer. Do not plug into a USB hub. On some computers, the front USB ports can be a hub. Use the back USB ports.

    Also reboot the PC prior to trying again and make sure BlackBerry link is closed when you try the autoloader.
    11-21-13 11:41 AM
  8. sev7en's Avatar
    Hi there,
    when reboot, it shows only the RED led not the GREEN and I don't have any error code... I tried several USB port, 2.0 and 3.0 with no success.

    Which one is the rom you flashed?
    11-21-13 11:43 AM
  9. LillyFox's Avatar
    Hi there,
    when reboot, it shows only the RED led not the GREEN and I don't have any error code... I tried several USB port, 2.0 and 3.0 with no success.

    Which one is the rom you flashed?
    Seriously Download another .1055 OS file for your device and try again...... make sure it downloads completely

    Lilly's hand stitched Frankensteined Z30 powered by 10.2.1.(latest Leak)
    11-21-13 11:46 AM
  10. cmdrkeen86's Avatar
    11-21-13 11:47 AM
  11. Uzi's Avatar
    Hi there,
    when reboot, it shows only the RED led not the GREEN and I don't have any error code... I tried several USB port, 2.0 and 3.0 with no success.

    Which one is the rom you flashed?
    did you install BlackBerry link on your pc?

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 11:48 AM
  12. cmdrkeen86's Avatar
    It this doesn't work you might have a defective unit.
    11-21-13 11:48 AM
  13. sev7en's Avatar
    Hi,
    maybe I got a damaged image file but I am downloading it from bitcasa and it is really slow. Does anyone as a MEGA link?

    Just a question... if I got a corrupt file, when run, it doesn't show an error code?
    11-21-13 11:52 AM
  14. Uzi's Avatar
    Hi,
    maybe I got a damaged image file but I am downloading it from bitcasa and it is really slow. Does anyone as a MEGA link?

    Just a question... if I got a corrupt file, when run, it doesn't show an error code?
    can you post the pic of your pc? capture it

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 11:53 AM
  15. cmdrkeen86's Avatar
    There are no mega links, yes bitcasa is slow. You'll have to deal with it like everyone else. If it was corrupt it will not necessarily show an error code. Make sure you have a recent (e.g. 9.20) version of 7zip installed or you wont be able to extract. I had downloaded like 8 times before I realized this.
    11-21-13 11:53 AM
  16. cmdrkeen86's Avatar
    While you're waiting, just for kicks and grins, on your device, go to settings > about and take a screen capture and upload it here, k?

    EDIT: feel free to blur out serial number and bbid
    11-21-13 12:03 PM
  17. sev7en's Avatar
    Hi to all and thanks, to all... this community as usual is the best!

    cmdrkeen86: The model is STA100-2 and the OS Version is 10.2.0.1791 for the About section. I downloaded the file 3 times always with the same result.

    The expanded image file is about Z30_10.2.01.1055_STA100-1-2-3-4-5-6.
    11-21-13 02:45 PM
  18. Uzi's Avatar
    Hi to all and thanks, to all... this community as usual is the best!

    cmdrkeen86: The model is STA100-2 and the OS Version is 10.2.0.1791 for the About section. I downloaded the file 3 times always with the same result.

    The expanded image file is about Z30_10.2.01.1055_STA100-1-2-3-4-5-6.
    did you extract the file?

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 02:47 PM
  19. Uzi's Avatar
    op you very slow to response anything you can pm

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 02:51 PM
  20. sev7en's Avatar
    Hi, yes, I extracted the file with no issues... sorry for the delay but it's 1:00 am here ^^
    11-21-13 03:04 PM
  21. Uzi's Avatar
    Hi, yes, I extracted the file with no issues... sorry for the delay but it's 1:00 am here ^^
    its ok my bad 5:06:15 AM here sleepy Lol
    did you closed BlackBerry link when you run the autoloader?


    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 03:06 PM
  22. sev7en's Avatar
    its ok my bad 5:06:15 AM here sleepy Lol
    did you closed BlackBerry link when you run the autoloader?


    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    LOL
    Goodmorning! I never closed it before... but I will do that now as test, thanks!
    11-21-13 09:10 PM
  23. Uzi's Avatar
    LOL
    Goodmorning! I never closed it before... but I will do that now as test, thanks!
    yes you have to closed the BlackBerry link to run the autoloader

    Q10SQN100-3/10.2.1.123456789
    11-21-13 09:22 PM
  24. zymenth's Avatar
    usually before running a bootloader..

    1)backup with BB LINK
    2)Close and exit BB Link
    3)make sure ur battery around 70%
    4)run boot loader (if u have device password type them in)
    5)green light means it flashing the rom
    6)the device will boot the new OS

    thats all
    11-25-13 10:28 PM

Similar Threads

  1. 360 Panorama not working on 10.2.1.1055
    By PatrickMJS in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 20
    Last Post: 02-16-14, 04:09 PM
  2. 1055 attachment icon still hidden in bbm
    By PatrickMJS in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 12-09-13, 07:37 AM
  3. Running joke: Z30 is last BB ever to be made!
    By vman88 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 19
    Last Post: 11-22-13, 03:17 PM
  4. Problem with CB App on Z30
    By DanishHaidri in forum CrackBerry Apps
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-13, 07:00 PM
  5. 10.2 update
    By Tate Laws in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-13, 11:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD