11-03-16 10:06 AM
2,685 ... 8788899091 ...
tools
  1. Stratostrophic's Avatar
    When is 10.2.1 going to be released officially ???

    Sent from my SGH-I317M using CB Forums mobile app
    11-21-13 02:39 PM
  2. SteelGreek's Avatar
    When is 10.2.1 going to be released officially ???

    Sent from my SGH-I317M using CB Forums mobile app
    When the carriers feel like it, sadly

    Sent from my Verizon Z30 using Tapatalk 4
    11-21-13 04:00 PM
  3. jejohnston15's Avatar
    I've been on 1055 since it was posted and LOVE it probably the best leak to date! I think we are really going to start seeing what this OS can do
    @craig and James Blight like this.
    11-21-13 04:53 PM
  4. Drayk's Avatar
    Ok..Slightly off topic kind of:
    I can't seem to get rid of the unread email count. I've identified the culprit, clicked it as unread but the count won't disappear. Any suggestions?

    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00000002.png

    Posted via CB10
    11-21-13 05:10 PM
  5. Marko M1's Avatar
    Is version of FB app same as on 10.2.0.429?
    If answer is NOT, can it be installed on .429?
    If answer is Yes, can somebody please post that file?
    I'm having troubles with my FB, so I would like to try this version of app.
    11-21-13 05:31 PM
  6. Drayk's Avatar
    Ok..Slightly off topic kind of:
    I can't seem to get rid of the unread email count. I've identified the culprit, clicked it as unread but the count won't disappear. Any suggestions?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000002.png 
Views:	1576 
Size:	272.0 KB 
ID:	223091

    Posted via CB10
    Ok.....I found the answer to this question. next question: is there an option to make the LED light up when plugged in?

    Sent via my KICK AZZ
    11-21-13 07:18 PM
  7. BlackScorpion3's Avatar
    When is 10.2.1 going to be released officially ???

    Sent from my SGH-I317M using CB Forums mobile app
    Sometime between now and before 10.3 gets released...but then again that is just speculation and I am in no way responsible if it happens later.
    However, on the bright side I have only been wrong one other time in my life (that I will admit to).

    So take my speculation as you may, as it may be right, it may be wrong...but what do you have to lose, it's a 50/50 shot. and besides it may be cloudy with a chance of meatballs tomorrow, have your umbrella handy.

    Magically appeared using the Mind Control app on my BerryLeaks Z10STL100-4/10.2.1.1184 while being the Greatest
    11-21-13 08:34 PM
  8. HigherThanMars's Avatar
    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00001038.png

    I've gotten ridiculously good battery life today... after about a week of this os. I've never gotten more than 10 hours on one charge. I haven't used my phone as much as usual but I've been using it.

    Posted via CB10
    11-22-13 12:50 AM
  9. HigherThanMars's Avatar
    Also my music app started working out of nowhere. Since I downloaded this os the app wouldn't play music but now it's miraculously working. It seems most of the bugs are gone except that when I'm entering my pass code on the lock screen it goes really slow. Oh and my calendar isn't functioning. All my stuff from restore worked but calendar and when I add a new event it doesn't show up.

    Posted via CB10
    11-22-13 03:09 AM
  10. Grigoris Kampouridis's Avatar
    I already have the 10.2.1055 on my Z10 STL100-2 and I installed separately the STL100-2/3/ RADIO but I can't find it on my device, can you help me?
    11-22-13 04:37 AM
  11. habs_fan's Avatar
    I already have the 10.2.1055 on my Z10 STL100-2 and I installed separately the STL100-2/3/ RADIO but I can't find it on my device, can you help me?
    If your taking about the FN radio then you can't have it cause the Z10 doesn't support it



    Posted from my Z30.
    11-22-13 05:31 AM
  12. Stwutter's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00001038.png 
Views:	1366 
Size:	79.5 KB 
ID:	223198

    I've gotten ridiculously good battery life today... after about a week of this os. I've never gotten more than 10 hours on one charge. I haven't used my phone as much as usual but I've been using it.



    Posted via CB10

    Here's my version of this...

    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00002122.png

    Is the PIM Services/System usage normal? I ask as I'm always whinging about my poor battery, and this seems very high compared to other device monitor info. i've seen on Crackberry since the 10.2.1.1055 leak. I have been mucking around with my phone quite a lot, but was wondering if this is usual for a heavy user, or if this looks high?
    11-22-13 06:01 AM
  13. vivekbosco's Avatar
    Can anyone help? the autoloader keeps resetting my device, its not loading anything. :'( PLEASE HELP
    STL100-1
    11-22-13 10:20 AM
  14. Uzi's Avatar
    Can anyone help? the autoloader keeps resetting my device, its not loading anything. :'( PLEASE HELP
    STL100-1
    did you close BlackBerry link?


    Q10SQN100-3/10.2.1.1120
    11-22-13 10:26 AM
  15. James Blight's Avatar
    How is this leak working on Q10? Any significant issues? It has been nearly flawless for me on my Z10 and Z30. I have a coworker with reception issues on the TELUS release and am tempted to load this for him but only want to do it if it will be pain-free.

    Thoughts?

    Posted via CB10 on my Z30 (STA100-5 / 10.2.1.1055)
    11-22-13 12:30 PM
  16. yositampan's Avatar
    What's the decryption key to download slt-1 from mega.co.nz?

    Posted via CB10
    11-22-13 12:37 PM
  17. HigherThanMars's Avatar
    Here's my version of this...

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00002122.png 
Views:	480 
Size:	149.6 KB 
ID:	223247

    Is the PIM Services/System usage normal? I ask as I'm always whinging about my poor battery, and this seems very high compared to other device monitor info. i've seen on Crackberry since the 10.2.1.1055 leak. I have been mucking around with my phone quite a lot, but was wondering if this is usual for a heavy user, or if this looks high?
    Your picture isn't showing up, try again.

    Posted via CB10
    11-22-13 12:45 PM
  18. HigherThanMars's Avatar
    Well it showed up in my quote.

    Battery:
    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00001039.png
    Cpu:
    Attachment 223358

    That's my last 48 hours, my PIM looks lower but I don't know our usage comparisons. I think I use my phone quite a bit so I would say I'm a moderate to heavy user. How long have you had the os installed?

    Posted via CB10
    11-22-13 12:49 PM
  19. vivekbosco's Avatar
    i closed BB link before opening the autoloader. should i leave it open?
    11-22-13 01:17 PM
  20. walster's Avatar
    Hi, I've been trying to go through all the posts but there are way too many and can't find a solution.

    When I run the .exe (10.2.1.1055_STL100-2-3-4.exe).....the DOS window pops open and closes itself right away. Downloaded a few different times but no luck.

    Anyone have any ideas?
    SprintMaverick likes this.
    11-22-13 01:59 PM
  21. KenV54's Avatar
    Hi, I've been trying to go through all the posts but there are way too many and can't find a solution.

    When I run the .exe (10.2.1.1055_STL100-2-3-4.exe).....the DOS window pops open and closes itself right away. Downloaded a few different times but no luck.

    Anyone have any ideas?
    Do you have Administrator privileges when you run Windows? Try opening a DOS window alone (run cmd) and see if it asks for administrative privileges or gives the option to use them. That's one possibility. I assume you're not using a VM on a Mac, in which case nothing will work.

    You can also open a DOS window, navigate to the desktop under your user name, and try to run the autoloader from it.

    Posted via CB10
    SprintMaverick likes this.
    11-22-13 02:19 PM
  22. Pdinos3's Avatar
    Also make sure BlackBerry Link is closed

    Via CB10 Runnin Z30STA100-5/10.2.1.1055!
    SprintMaverick likes this.
    11-22-13 02:47 PM
  23. walster's Avatar
    KenV54.....running from the DOS window directly was a great idea. When I ran it via the DOS window directly, it indicated that I needed the Blackberry Device Manager installed on the same machine. I wasn't smart enough to connect the two. I was trying to run the .exe away from my work desktop and on an isolated laptop off the network. I've installed it and currently the autoloader is running with my BB shining the nice green light.

    Appreciate the suggestion and appreciate the rapid response. I was pulling my hair out.
    SprintMaverick likes this.
    11-22-13 03:04 PM
  24. walster's Avatar
    Pdinos3.......thanks for replying. As per my above reply, BB Link wasn't even installed. Your advice and KenV54 helped me connect the dots. I'm back on track and install is running. Hope my moment of ignorance helps a few other people.
    SprintMaverick likes this.
    11-22-13 03:05 PM
  25. howards's Avatar
    Ok.....I found the answer to this question. next question: is there an option to make the LED light up when plugged in?

    Sent via my KICK AZZ
    You may want to post that answer so anyone else having the issue can see how you resolved it. As far as your other question you can do that by powering your phone down. The LED will come on when it's charging. If you want it while the phone is on possibly you can accomplish that with Bebuzz or Hub ++.
    11-22-13 03:58 PM
2,685 ... 8788899091 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 08:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 03:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 02:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD