11-03-16 11:06 AM
2,685 ... 8081828384 ...
tools
  1. Anonymous2039's Avatar
    Full auto loader + Radio for the Z10 STL100-3 (10.2.1.1055) who has a link that works, mega keeps stopping at 1%?
    Clear your browser's cache, or try another browser.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    11-19-13 10:25 AM
  2. Omahahaha's Avatar
    Hey everyone. Little late to the party here but the full autoloader files for stl3 don't seem to be working. Is it just me or have the files been modified/taken down?

    Thanks!

    Posted via CB10 on my Z10 Oreo
    I still cannot download the autoloader files and I'm sad :-( Actually, I did D/L a couple times but the versions that came as .rar files will not open. I get a corrupt file error on those.
    11-19-13 10:29 AM
  3. Omahahaha's Avatar
    Make sure to clear your btowsers cache, history and cookies before clicking the link.

    Are you on an stl100-2/3/4? If so here's a good link https://mega.co.nz/#!Ql1ikJwQ!cZT84T...SiktpyfHoFPxyk

    Posted via CB10
    Toobs623, I D/L that but when I try to extract the files I get a corrupt file error. I don't think I cleared browser cache, history and cookies though. Will try again tonight.
    11-19-13 10:40 AM
  4. pfl4ume's Avatar
    For those with file corrupt error:
    Download either the latest version of WinRAR or 7zip. The compression methods can differ on the different versions, so that an older version may have trouble extracting files compressed with newer a later version.

    Posted via CB10
    11-19-13 10:45 AM
  5. Mr_Runningfromlife's Avatar
    The only problem I have with the leak is battery life. My battery went from 100% to 76% without me using it for 5 hrs, that's my only issue other wise this leak is great!

    Posted via CB10
    11-19-13 10:53 AM
  6. Christophe Piquemal's Avatar
    Please Kodrizzle, AcADIeN, and all the others; we do need seeders!
    11-19-13 10:57 AM
  7. jake42563's Avatar
    Thanks, it seems to down loading VIA Google Chrome
    11-19-13 11:13 AM
  8. tushargkwd's Avatar
    Mega has made me really crazy!!!
    Tried to download 5-6 times and download stuck on various percentages from 12 to 96% ouch!!!

    Please... even bitcasa downloads are unreliable... can someone please help with a torrent or a different file host?
    Thanks!

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    11-19-13 11:37 AM
  9. toobs623's Avatar
    Toobs623, I D/L that but when I try to extract the files I get a corrupt file error. I don't think I cleared browser cache, history and cookies though. Will try again tonight.
    Try using a new version of 7zip it appears that the older one's don't like this file for some reason.

    Posted via CB10
    11-19-13 12:19 PM
  10. toobs623's Avatar
    Mega has made me really crazy!!!
    Tried to download 5-6 times and download stuck on various percentages from 12 to 96% ouch!!!

    Please... even bitcasa downloads are unreliable... can someone please help with a torrent or a different file host?
    Thanks!

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    Here's a new link for the stl1, sorry I don't have access to another sharing service right now. Make sure to clear your browser's data, ie cache cookies, history before hitting download.

    Posted via CB10
    11-19-13 12:21 PM
  11. jake42563's Avatar
    Okay, so I did that link ( https://mega.co.nz/#!Ql1ikJwQ!cZT84T...SiktpyfHoFPxyk ) and I got version 10.2.1.176 is that what I want for the latest version?
    11-19-13 12:40 PM
  12. tushargkwd's Avatar
    Hi @toobs I'm trying to download from Mega one last time...
    I've cleared all cookies and cache in browser and again started with Mega.
    Btw... after my previous post I had begun an download again and it stuck on 22%

    Hoping that it gets downloaded this time... or I'm going to wait for the next leak

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    11-19-13 12:42 PM
  13. Anonymous2039's Avatar
    Okay, so I did that link ( https://mega.co.nz/#!Ql1ikJwQ!cZT84T...SiktpyfHoFPxyk ) and I got version 10.2.1.176 is that what I want for the latest version?
    That's the right one. That's the software release number, not the OS version number (go to OS in drop-down menu). The version is 10.2.1.1055.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    11-19-13 12:44 PM
  14. Anonymous2039's Avatar
    Hi @toobs I'm trying to download from Mega one last time...
    I've cleared all cookies and cache in browser and again started with Mega.
    Btw... after my previous post I had begun an download again and it stuck on 22%

    Hoping that it gets downloaded this time... or I'm going to wait for the next leak

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    What browsers have you tried it with? I've had issues with Internet Explorer. I tried Chrome and it worked.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    11-19-13 12:45 PM
  15. jake42563's Avatar
    Perfect, thanks chaz95
    11-19-13 12:47 PM
  16. tushargkwd's Avatar
    What browsers have you tried it with? I've had issues with Internet Explorer. I tried Chrome and it worked.

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055 using CB10
    I've tried with Firefox and Chrome... both stuck...
    Chrome once stuck at 96%... with only a couple of minutes to go... I couldn't recover the session.... also installed the Mega extension in FF and Chrome .

    Currently downloading with FF... will keep posting here... Hope so it ends here!!
    Thanks for help...

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    11-19-13 12:56 PM
  17. toobs623's Avatar
    I've tried with Firefox and Chrome... both stuck...
    Chrome once stuck at 96%... with only a couple of minutes to go... I couldn't recover the session.... also installed the Mega extension in FF and Chrome .

    Currently downloading with FF... will keep posting here... Hope so it ends here!!
    Thanks for help...

    Posted via the awesome keyboard on Z10STL100-1/10.2.0.1791 using CB10 App
    I'm sorry man, I meant to post this in my other post, I'm having a weird day... here's a fresh link in case that doesn't work https://mega.co.nz/#!x4kSiACZ!X8_yBy...9e7K7AZj960Gvk

    Also, I know this is ridiculous but I seem to have more luck with Opera.

    Posted via CB10
    11-19-13 01:16 PM
  18. saleemkashaf's Avatar
    I am loading this leak for the 12th time, I can load successfully, security wipe, installed multiple Android Apps, everything works fine, but when I try to insert the SIM card, it stops working; cannot load the OS (tried with another SIM, loads but says (SIM not compatable)).
    Please any body help?
    11-19-13 01:36 PM
  19. akavbb's Avatar
    The only problem I have with the leak is battery life. My battery went from 100% to 76% without me using it for 5 hrs, that's my only issue other wise this leak is great!

    Posted via CB10
    Me too, and some other minors but its a leak.
    So I don't complain.
    (And I don't imply that you do).
    11-19-13 01:42 PM
  20. akavbb's Avatar
    I am loading this leak for the 12th time, I can load successfully, security wipe, installed multiple Android Apps, everything works fine, but when I try to insert the SIM card, it stops working; cannot load the OS (tried with another SIM, loads but says (SIM not compatable)).
    Please any body help?
    Please provide phone specs and file name you are using.
    11-19-13 01:43 PM
  21. mopar_fxr's Avatar
    Full auto loader + Radio for the Z10 STL100-3 (10.2.1.1055) who has a link that works, mega keeps stopping at 1%?
    I have one posted somewhere in the beginning
    11-19-13 01:44 PM
  22. dwgelowitz's Avatar
    Is anyone else having absolute terrible data speeds??? I read to airplane mode, turn off, pull sim, reboot, setup things with wifi, turn off, insert sim, reboot and data speeds (4g, lte) should be back working. No luck so far...my speeds are less than 200kbs almost consistently for the last 3 days. I called my provider and there is nothing wrong in the area and definitely no throttling on my account or anything. Just curious if it's a bug or a carrier/phone issue. Thanks.
    11-19-13 01:45 PM
  23. saleemkashaf's Avatar
    Please provide phone specs and file name you are using.
    Q10 loaded Q10 leaked OS 10.2.1.1055 Autoloader, everything goes well (load, wipe and install app through WiFi), but when I insert the SIM, the phone does not work with one carrier at all (stop in loading OS "blue screen changes to pink but does not move forward"), and with another carrier load the OS but no signal for that sim, when checked the Mobile Network, says "SIM not compatable".
    Please help, Its killing me
    11-19-13 02:08 PM
  24. akavbb's Avatar
    Q10 loaded Q10 leaked OS 10.2.1.1055 Autoloader, everything goes well (load, wipe and install app through WiFi), but when I insert the SIM, the phone does not work with one carrier at all (stop in loading OS "blue screen changes to pink but does not move forward"), and with another carrier load the OS but no signal for that sim, when checked the Mobile Network, says "SIM not compatable".
    Please help, Its killing me
    Did the above mentioned SIMs work with the previous OS?
    11-19-13 02:12 PM
  25. saleemkashaf's Avatar
    Did the above mentioned SIMs work with the previous OS?
    Yes they worked with Official OS

    What is this radio thing?
    Is it for this purpose, if yes, can you share a link to the radios for Q10 Autoloaders?

    I found this file (Radio_Q10_10.2.01.1056_SQN100-1-2-3-4-5.0.Radio.Signed), but I don't know how this works? How to install this? what is the type of this file?

    Anyone please help?
    11-19-13 02:14 PM
2,685 ... 8081828384 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 09:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 04:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 03:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-13, 12:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD