11-03-16 10:06 AM
2,685 ... 7475767778 ...
tools
  1. vgorous's Avatar
    Question. I'm using stl 100-1 and every time I try to run the auto loader, it's just stuck in connecting to bootrom. I've tried to restart both my pc and phone. BlackBerry link is closed. And us cable is working since it also shows that it is charging. Help. Thanks.

    Posted via CB10
    Run autoloader, connect your phone to pc while it is off, then turn phone on.

    Posted via CB10
    11-18-13 07:14 AM
  2. MrEvets's Avatar
    Has anyone else noticed that BlackBerry bridge will no longer turn on. I have 2 playbooks that I mount behind my TVs but I could not even launch Bridge, It would hang for about 30 seconds on the BlackBerry loading screen then the Bridge app would open with Bridge tuned off. Anyone else having this issue?
    11-18-13 07:16 AM
  3. pfl4ume's Avatar
    I have loaded the leak with SIM and SD card pulled out, completed the setup. But after inserting the SIM and SD card, its again stuck in startup screen (100% complete , blue logo changed to pink), but cannot move forward?

    Update: The Issue is with the SD Card, I have removed only SD Card, Restarted and the phone loaded sucessfully.
    I just wanted to suggest booting without the SD card
    Maybe backup all the data on your PC, format the card on your phone and restore the data.


    Has anyone else noticed that BlackBerry bridge will no longer turn on. I have 2 playbooks that I mount behind my TVs but I could not even launch Bridge, It would hang for about 30 seconds on the BlackBerry loading screen then the Bridge app would open with Bridge tuned off. Anyone else having this issue?
    Yes, this has been stated before. Bridge seems to be incompatible with 10.2.1, so we have to wait for an update.
    Posted via CB10
    11-18-13 07:18 AM
  4. Uzi's Avatar
    Has anyone else noticed that BlackBerry bridge will no longer turn on. I have 2 playbooks that I mount behind my TVs but I could not even launch Bridge, It would hang for about 30 seconds on the BlackBerry loading screen then the Bridge app would open with Bridge tuned off. Anyone else having this issue?
    yes its known issue with bridge app havent update to compatible with 10.2.1

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 07:18 AM
  5. hoverbover's Avatar
    Goto settings > about, select network from the drop down menu, hit the 3 dots and then hit re-register....

    Posted via CB10
    Thanks for the response. I tried this, and it didn't say "re-register blackberry", only "register blackberry"....I hit it, and it says "registration requested" for a second, but nothing happens after that. Still not connected to the BB network. on the "Network" dropdown where you directed me, I have an IPv4 and IPv6, but IMS Status says "Disconnected"
    11-18-13 07:18 AM
  6. hoverbover's Avatar
    yes its known issue with bridge app havent update to compatible with 10.2.1

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    Any other thoughts?
    11-18-13 07:19 AM
  7. Uzi's Avatar
    Thanks for the response. I tried this, and it didn't say "re-register blackberry", only "register blackberry"....I hit it, and it says "registration requested" for a second, but nothing happens after that. Still not connected to the BB network. on the "Network" dropdown where you directed me, I have an IPv4 and IPv6, but IMS Status says "Disconnected"
    try hard reboot first
    did your bbm can use?

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 07:20 AM
  8. Uzi's Avatar
    Any other thoughts?
    seems no fix for that have to wait BlackBerry to update the bridge app

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 07:20 AM
  9. hoverbover's Avatar
    try hard reboot first
    did your bbm can use?

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    I tried restarting, and I tried pulling the battery then registering, and it still hasn't registered with the BB network. Also, BBM opens, but I can not send or receive any BBM messages
    11-18-13 07:26 AM
  10. Uzi's Avatar
    I tried restarting, and I tried pulling the battery then registering, and it still hasn't registered with the BB network. Also, BBM opens, but I can not send or receive any BBM messages
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=874802
    this might be help you

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    Graheem likes this.
    11-18-13 07:30 AM
  11. MrEvets's Avatar
    yes its known issue with bridge app havent update to compatible with 10.2.1

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    Thanks for the response... It's a leak so cannot complain just want to make sure I am not the only one!
    11-18-13 07:40 AM
  12. hoverbover's Avatar
    It seems the crackberry website doesn't load properly on the browser of this leaked OS. the site shows up for a brief second, then goes completely white with nothing to click on after it fully loads. I'll have check your link when i get home to my computer

    Posted via CB10
    11-18-13 07:41 AM
  13. Uzi's Avatar
    It seems the crackberry website doesn't load properly on the browser of this leaked OS. the site shows up for a brief second, then goes completely white with nothing to click on after it fully loads. I'll have check your link when i get home to my computer

    Posted via CB10
    COLOR="#FF0000"]YOU NEED TO HAVE A WIFI NETWORK AVAILABLE TO YOUR PHONE!!!![/COLOR]

    For some, it maybe as simple as this: hold the power button and shutdown your device. Remove your sim card and reboot your phone WITHOUT THE SIM CARD INSTALLED. Connect to wifi (if available) and setup your email and social accounts. Turn your phone off. Reinsert your sim card and reinstall your battery. 4G/LTE and accounts should work like normal. Do the happy dance!

    If the above solution doesn't work, follow these intructions. YOU NEED TO HAVE A WIFI NETWORK AVAILABLE TO YOUR PHONE, setup will not complete without one: hold the power button down, and turn your device off. Remove your battery and remove your sim card AND your SD card. Reinstall your battery and allow the phone to power up. Have OS 10.2.1.1055's autoloader at the ready, and plug your device into your USB2 port - USB3 is NOT your friend!!! Scroll through settings, and set your device to airplane mode.
    DO NOT TURN YOUR DEVICE OFF!
    Start the autoloader, and allow the operating system for your device to complete installation. DO NOT DISCONNECT FROM USB!!
    Follow all the setup prompts. Go into Sys Settings > Security and Privacy > Security Wipe and perform the ONLY wipe you need to perform, when installing a new OS. This is done to insure that NOTHING from the devices previous state is carried over into its current state. (There are many stubborn folks that will argue and debate over these procedures...but my phone is fully functional. Not 95% with a few errors.)
    Follow the setup prompts, establish a connection to wifi, and completely setup your phone - including accounts, app updates, BBM, contacts, pr0n, etc...
    Once you have everything to your personal liking, disconnect from USB, turn your device off, remove the battery, insert both your SD card and your SIM card, insert your battery, giggle with delight...which should turn into maniacal laughter, allow proper population of your device, and breathe a sigh of relief.
    tips from mecca el in his thread

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 07:46 AM
  14. mopar_fxr's Avatar
    Can't copy folder/files to device drive from my pc. Copying to memory card works fine but not to device. Seems like device-drive is locked on this leak

    Has anyone noticed this??

    Btw, it's a windows 8 pc I've got... need help

    Z10STL100-1/10.2.1.1055 "the iPhone-killa"

    Z10STL100-1/10.2.1.1055 "the iPhone-killa"
    Go to storage an access. Turn off detect and turn on connect to windows.
    Mine did same thing in win 8.
    If that doesn't work also you can turm mass storage on then it will connect for sure.

    Posted via CB10
    11-18-13 07:57 AM
  15. hoverbover's Avatar
    COLOR="#FF0000"]YOU NEED TO HAVE A WIFI NETWORK AVAILABLE TO YOUR PHONE!!!![/COLOR]

    For some, it maybe as simple as this: hold the power button and shutdown your device. Remove your sim card and reboot your phone WITHOUT THE SIM CARD INSTALLED. Connect to wifi (if available) and setup your email and social accounts. Turn your phone off. Reinsert your sim card and reinstall your battery. 4G/LTE and accounts should work like normal. Do the happy dance!

    If the above solution doesn't work, follow these intructions. YOU NEED TO HAVE A WIFI NETWORK AVAILABLE TO YOUR PHONE, setup will not complete without one: hold the power button down, and turn your device off. Remove your battery and remove your sim card AND your SD card. Reinstall your battery and allow the phone to power up. Have OS 10.2.1.1055's autoloader at the ready, and plug your device into your USB2 port - USB3 is NOT your friend!!! Scroll through settings, and set your device to airplane mode.
    DO NOT TURN YOUR DEVICE OFF!
    Start the autoloader, and allow the operating system for your device to complete installation. DO NOT DISCONNECT FROM USB!!
    Follow all the setup prompts. Go into Sys Settings > Security and Privacy > Security Wipe and perform the ONLY wipe you need to perform, when installing a new OS. This is done to insure that NOTHING from the devices previous state is carried over into its current state. (There are many stubborn folks that will argue and debate over these procedures...but my phone is fully functional. Not 95% with a few errors.)
    Follow the setup prompts, establish a connection to wifi, and completely setup your phone - including accounts, app updates, BBM, contacts, pr0n, etc...
    Once you have everything to your personal liking, disconnect from USB, turn your device off, remove the battery, insert both your SD card and your SIM card, insert your battery, giggle with delight...which should turn into maniacal laughter, allow proper population of your device, and breathe a sigh of relief.
    tips from mecca el in his thread

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    Thanks again for your help. I tried the first part.... Didn't work. I will try the 2nd part when I can get to the autoloader on the computer.
    11-18-13 08:35 AM
  16. Hronos's Avatar
    Hi there, I dont know if some one already ask about this, but I have a little problem with the virtual keyboard / write textbox.
    I have installed the leak on my Z10:STL100-1 (radios and all the stuff).
    The Issue presents whenever I start to write a text (BBM, SBS, EMAIL, etc.). It start to write, but not all the letters are writen as pressed (though keyboard feedback sounds), And lucks like they are not there but apparently they are. Also, there is no word suggestions for a lot while...
    What can I do???

    Regards
    11-18-13 09:00 AM
  17. miss_morgana's Avatar
    Link for the Q5 10.2.1 please? I have SQR 100-2..


    Posted via BlackBerry Q5
    11-18-13 09:36 AM
  18. eyecrispy's Avatar
    Link for the Q5 10.2.1 please? I have SQR 100-2..


    Posted via BlackBerry Q5
    Look in the very first post.


    SQN100-1 10.2.0.1791
    STL100-3 10.2.0.1791
    11-18-13 09:45 AM
  19. Anonymous2039's Avatar
    Link for the Q5 10.2.1 please? I have SQR 100-2..


    Posted via BlackBerry Q5
    It's the same one as the Q10.

    Posted via CB10
    11-18-13 09:47 AM
  20. Uzi's Avatar
    Link for the Q5 10.2.1 please? I have SQR 100-2..


    Posted via BlackBerry Q5
    look for sqn/sqr its the same os

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 09:47 AM
  21. martinoclarke's Avatar
    Can somebody send me the HUB bar file please. My face book messages won't open from the hub I have to use the app or the browser

    Posted via CB10
    11-18-13 10:05 AM
  22. Anonymous2039's Avatar
    Can somebody send me the HUB bar file please. My face book messages won't open from the hub I have to use the app or the browser

    Posted via CB10
    There's a fix in the original post: Compose a facebook message, then cancel, and it should work. At least for others it did.

    Posted via CB10
    11-18-13 10:25 AM
  23. SirJes's Avatar
    Ok... am I the only one surprised there's a software release?
    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_20130656.png

    Posted via CB10
    11-18-13 10:41 AM
  24. Uzi's Avatar
    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_20131605.png
    dang...Lol

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 10:43 AM
  25. SirJes's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20131605.png 
Views:	755 
Size:	46.1 KB 
ID:	222020
    dang...Lol

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    I didn't check till now I think it wasn't there all the time lol I'm not sure

    Posted via CB10
    11-18-13 10:44 AM
2,685 ... 7475767778 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 08:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 03:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 02:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD