11-03-16 10:06 AM
2,685 ... 7374757677 ...
tools
  1. Anonymous2039's Avatar
    Could anyone please help; I have just loaded this new leak, but it is stuck in the last stage of the setup; the practice/tutorial screen (the Alarm screen cannot swipe up and I cannot move forward).

    Urgent help required...
    Try reloading the leak again. It shouldn't be a problem because you haven't started using it yet.

    Posted via CB10
    11-18-13 03:02 AM
  2. simonco's Avatar
    I'm having the same issue, what did you do to resolve the issue?

    Solved the issue with the blackberry icon not showing up. Now I'm having mms problems

    Posted via CB10
    11-18-13 03:03 AM
  3. bmoney1229's Avatar
    Thanks for your help, SirJes. Much appreciated
    11-18-13 03:21 AM
  4. Bhavin Khorasia's Avatar
    I recently installed 10.2.1.1055 after that wifi is not even switching on.
    11-18-13 03:26 AM
  5. miss_morgana's Avatar
    Once I install this leak.. will I get the official ota when it will be released?

    Posted via BlackBerry Q5
    11-18-13 03:27 AM
  6. Anonymous2039's Avatar
    Once I install this leak.. will I get the official ota when it will be released?

    Posted via BlackBerry Q5
    Yes, because the official one will be a higher version than this.

    Posted via CB10
    11-18-13 03:35 AM
  7. Ashish Sanghvi's Avatar
    I also have this problem on my Z10 STL100-1.
    Have you tried solving it? Or it still remains an issue

    Posted via CB10
    11-18-13 03:50 AM
  8. switmelody0109's Avatar
    Question. I'm using stl 100-1 and every time I try to run the auto loader, it's just stuck in connecting to bootrom. I've tried to restart both my pc and phone. BlackBerry link is closed. And us cable is working since it also shows that it is charging. Help. Thanks.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:04 AM
  9. saleemkashaf's Avatar
    I have reloaded the Leak again, but its the same (Locked in Tutorial Screen of Setup). Cannot move forward as the swipe up is not working.
    Anything else I can apply?
    I will try to shutdown the phone and then check and update you.

    Update: I have restarted my Phone and now it has completed the loading (Blue BB Icon changed to Pink). and now stuck in there, not going forward?

    Try reloading the leak again. It shouldn't be a problem because you haven't started using it yet.

    Posted via CB10
    Last edited by saleemkashaf; 11-18-13 at 04:36 AM.
    11-18-13 04:08 AM
  10. pfl4ume's Avatar
    Question. I'm using stl 100-1 and every time I try to run the auto loader, it's just stuck in connecting to bootrom. I've tried to restart both my pc and phone. BlackBerry link is closed. And us cable is working since it also shows that it is charging. Help. Thanks.

    Posted via CB10
    If you connect your device to your PC, does the device manager start? You should see it in tray of your task bar. And if it's there, does it show your device?
    You can't tell if it's connected by the charging icon only.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:15 AM
  11. pfl4ume's Avatar
    I have reloaded the Leak again, but its the same (Locked in Tutorial Screen of Setup). Cannot move forward as the swipe up is not working.
    Anything else I can apply?
    I will try to shutdown the phone and then check and update you.
    At which part of the tut do you get stuck?
    Maybe a battery pull will help.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:16 AM
  12. saleemkashaf's Avatar
    I have pulled out the battery and started the phone again; this time it stuck with the Blue Logo changed to pink (Load 100%) and does not move forward.

    Its restarting by itself again and again?

    At which part of the tut do you get stuck?
    Maybe a battery pull will help.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:45 AM
  13. pfl4ume's Avatar
    I have pulled out the battery and started the phone again; this time it stuck with the Blue Logo changed to pink (Load 100%) and does not move forward.

    Its restarting by itself again and again?
    Rerun the autoloader with your sim and SD card out and try to set it up also with sim and SD card out.

    Posted via CB10
    11-18-13 04:52 AM
  14. Bhavin Khorasia's Avatar
    Tried to solve it but Still with same Issue
    11-18-13 05:10 AM
  15. mvoloch's Avatar
    @ tofinest: did you fix the "loading providers" problem?
    i have now the same issue here i cant add my work account...

    also running 1055

    krgs
    11-18-13 05:20 AM
  16. Mel25's Avatar
    Im pissed off all my f**king bbm contacts are gone except for 5 and i cant back the groups i created .

    Man im beyond pissed off !!
    11-18-13 05:32 AM
  17. saleemkashaf's Avatar
    Thanks a lot! pf4ume.
    I have pulled out the SIM and SD Card and it worked perfectly.
    Now can you tell me how to get App Stores?

    Rerun the autoloader with your sim and SD card out and try to set it up also with sim and SD card out.

    Posted via CB10
    11-18-13 05:42 AM
  18. pfl4ume's Avatar
    Thanks a lot! pf4ume.
    I have pulled out the SIM and SD Card and it worked perfectly.
    Now can you tell me how to get App Stores?
    Great to 'hear' that it worked
    Search for 'snap' in the forums. One community member developed an app to download things from Google play, which works way better than any android app store.

    Posted via CB10
    11-18-13 05:48 AM
  19. saleemkashaf's Avatar
    I cannot access BB World as it is not allowed in Afghanistan, Can anyone share the "ghost commander" BAR file here?
    11-18-13 06:18 AM
  20. hoverbover's Avatar
    this is probably a no0b mistake, but this is my first time loading a leaked OS. My problem is, I don't seem to be connected to the BlackBerry network, because the BlackBerry icon at the top right isn't showing up. Any idea what I'm missing? Any help would be much appreciated. Thanks!
    11-18-13 06:49 AM
  21. Uzi's Avatar
    I cannot access BB World as it is not allowed in Afghanistan, Can anyone share the "ghost commander" BAR file here?
    or you can find it in android market
    it is android apps

    Q10SQN100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 06:50 AM
  22. pfl4ume's Avatar
    this is probably a no0b mistake, but this is my first time loading a leaked OS. My problem is, I don't seem to be connected to the BlackBerry network, because the BlackBerry icon at the top right isn't showing up. Any idea what I'm missing? Any help would be much appreciated. Thanks!
    Goto settings > about, select network from the drop down menu, hit the 3 dots and then hit re-register....

    Posted via CB10
    11-18-13 06:55 AM
  23. Uzi's Avatar
    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_20131594.png

    q10sqn100-3/10.2.1.1055
    11-18-13 06:57 AM
  24. saleemkashaf's Avatar
    I have loaded the leak with SIM and SD card pulled out, completed the setup. But after inserting the SIM and SD card, its again stuck in startup screen (100% complete , blue logo changed to pink), but cannot move forward?

    Update: The Issue is with the SD Card, I have removed only SD Card, Restarted and the phone loaded sucessfully.
    11-18-13 06:58 AM
  25. Laoye J's Avatar
    Anyone having problem with WeChat? I can't seem to get it to work
    Native wechat doesn't work on 1055 seems caused by a missing file, workaround is the android one
    11-18-13 07:11 AM
2,685 ... 7374757677 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 08:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 03:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 02:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD