11-03-16 11:06 AM
2,685 ... 6566676869 ...
tools
  1. yanco's Avatar
    Experiencing a little lag delay when I start typing a text. Anybody else ??

    Other than that I love the new quick settings!!! Thanks again for the leak!

    Posted via CB10
    HigherThanMars likes this.
    11-16-13 06:41 PM
  2. katiepea's Avatar
    Tried doing a reset to my ORIGINAL OS, now my Phone is completely SCREWED. It keeps showing a Black Screen w/ a weird symbil (looks like a Sim Card). Looks like the phone has crashed?
    Nothing happens if you run the autoloader when phone is plugged in via USB?
    11-16-13 06:41 PM
  3. TOfinest's Avatar
    After 36 instaling and 36 wipe i can't understant way my proximity sensor turns on for 5 second after awakening the device, sometimes it stays on forever.... hellp me please......sorry for my bad english.....

    Posted via CB10
    My z10 turns on the proximity sensor every 5-10 seconds as well. Tried everything as well and it keeps coming back. It's a small bug so I'm just going to let this one slide
    11-16-13 06:41 PM
  4. TOfinest's Avatar
    Experiencing a little lag delay when I start typing a text. Anybody else ??

    Other than that I love the new quick settings!!! Thanks again for the leak!

    Posted via CB10
    Which phone do you have?
    11-16-13 06:42 PM
  5. SteelGreek's Avatar
    Experiencing a little lag delay when I start typing a text. Anybody else ??

    Other than that I love the new quick settings!!! Thanks again for the leak!

    Posted via CB10
    Nope- how long ago did you install the OS? Might still be settling in... also try the volume button reboot if it keeps happening (unless you're on STL100-1 because then it doesn't work)

    Sent from my Verizon Z10 on Tapatalk 4 using 10.2.1.1055
    11-16-13 06:43 PM
  6. chavdarovpavel's Avatar
    Did you do a restore? This is also a reported bug in the first post.
    Noo. I do it this every time : first turn off phone, second install os, wipe, and another install....every time i do it this without restore...

    Posted via CB10
    11-16-13 06:46 PM
  7. TOfinest's Avatar
    Noo. I do it this every time : first turn off phone, second install os, wipe, and another install....every time i do it this without restore...

    Posted via CB10
    It got better after 24 hours after the leak was installed on my phone. Try letting your phone settle in for a bit.

    Cheating on my Q10 with Z10 10.2.1.1055
    Mecca EL likes this.
    11-16-13 06:48 PM
  8. eyecrispy's Avatar
    When I take a pic, it does not immediately show up in my pictures app. I can see it in file manager but not in picture app, so I know it saved it the right location. Anyone else seeing this?

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    11-16-13 06:50 PM
  9. yessuz's Avatar
    Sorry, some repeat:

    ok. so now, to sum it up:

    1) backup your Z10
    2) Security Wipe
    3) Download the Os Autoloader version for your model
    4) Install the Os via Autoloader Double Click the .exe
    5) Security Wipe
    6) enjoy fully working os with all initial BB10 apps
    7) download 1market or any other 3rd party app store to Z10
    8) Install any android app on your Z10
    9) Restore
    10) Go and wank yourself till death (unnecessary)

    Now few questions:
    a) Just bought myself a Z10 STL-2. Downloaded the OS from 1st post. What program exactly I need to have before starting the update?
    Blackberry Link, anything else? Currently I own 9780, so I have BB desktop installed...
    b) Any other program to have for sideloading if any? for that Snap etc?

    I am new with Z10, so please could ANYONE help me with this?
    thanks!
    11-16-13 06:50 PM
  10. TOfinest's Avatar
    why is there no files inside the Z30 STA zip file? lol wth am i doing wrong. File is 908mb and when I open it with winrar, there's no files inside. Am I missing something? lol
    11-16-13 06:50 PM
  11. Crackberrykills's Avatar
    Are Instagram and Vine fully working for everyone? By full, I mean the uploading of videos on both.

    Posted via CB10
    11-16-13 06:51 PM
  12. TOfinest's Avatar
    Sorry, some repeat:

    ok. so now, to sum it up:

    1) backup your Z10
    2) Security Wipe
    3) Download the Os Autoloader version for your model
    4) Install the Os via Autoloader Double Click the .exe
    5) Security Wipe
    6) enjoy fully working os with all initial BB10 apps
    7) download 1market or any other 3rd party app store to Z10
    8) Install any android app on your Z10
    9) Restore
    10) Go and wank yourself till death (unnecessary)

    Now few questions:
    a) Just bought myself a Z10 STL-2. Downloaded the OS from 1st post. What program exactly I need to have before starting the update?
    Blackberry Link, anything else? Currently I own 9780, so I have BB desktop installed...
    b) Any other program to have for sideloading if any? for that Snap etc?

    I am new with Z10, so please could ANYONE help me with this?
    thanks!
    I installed this to my windows. I feel that this works best for me.

    Sideload Android apps to your BlackBerry 10 device using Google Chrome | CrackBerry.com
    11-16-13 06:52 PM
  13. imirza's Avatar
    Does anyone know why on Blackberry Link, on the left side my phone is showing "Connected" but on the right it's showing the message "Cannot communicate with device" (See picture I attached above.) I'm clicking the Reconnect button yet that does nothing.
    11-16-13 06:58 PM
  14. jhimmel's Avatar
    Working perfectly here. Did clean install, no restore, re-setup everything. Loving all the new features, and there are a LOT. Looks like this is the build where they were determined to address all major complaints. No groups in contacts, no contact profiles, can't delete emails on handset only, and home screen quick dialing have to have been the biggest ongoing complaints since launch. All addressed. And lack of apps - new tools to address that as well.
    I have not yet encountered anything not working after 24 hours and tons of use.
    Best of all, I finally have my bank app (Citi Mobile). Never worked before - but works now.

    Posted via CB10
    southlander and Mecca EL like this.
    11-16-13 06:58 PM
  15. yessuz's Avatar
    why is there no files inside the Z30 STA zip file? lol wth am i doing wrong. File is 908mb and when I open it with winrar, there's no files inside. Am I missing something? lol
    i remember, like 200 pages back, someone told, that you must open this file with NEWST 7zip version.!
    toobs623 likes this.
    11-16-13 07:01 PM
  16. toobs623's Avatar
    i remember, like 200 pages back, someone told, that you must open this file with NEWST 7zip version.!
    Yep :-) here's the link to the new one 7zip

    Posted via CB10
    11-16-13 07:05 PM
  17. TOfinest's Avatar
    i remember, like 200 pages back, someone told, that you must open this file with NEWST 7zip version.!
    I'll try that, thanks
    11-16-13 07:06 PM
  18. JRF_1986's Avatar
    Are Instagram and Vine fully working for everyone? By full, I mean the uploading of videos on both.

    Posted via CB10
    I got instagram working but with a glitch when I upload pics. Looking for a fix.

    10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00000840.png

    Posted via CB10
    11-16-13 07:07 PM
  19. Anonymous2039's Avatar
    Sorry, some repeat:

    ok. so now, to sum it up:

    1) backup your Z10
    2) Security Wipe
    3) Download the Os Autoloader version for your model
    4) Install the Os via Autoloader Double Click the .exe
    5) Security Wipe
    6) enjoy fully working os with all initial BB10 apps
    7) download 1market or any other 3rd party app store to Z10
    8) Install any android app on your Z10
    9) Restore
    10) Go and wank yourself till death (unnecessary)

    Now few questions:
    a) Just bought myself a Z10 STL-2. Downloaded the OS from 1st post. What program exactly I need to have before starting the update?
    Blackberry Link, anything else? Currently I own 9780, so I have BB desktop installed...
    b) Any other program to have for sideloading if any? for that Snap etc?

    I am new with Z10, so please could ANYONE help me with this?
    thanks!
    Step 2 security wipe shouldn't be necessary. I didn't security wipe at all and everything works fine.

    Posted via CB10
    jose_trevizo likes this.
    11-16-13 07:07 PM
  20. TOfinest's Avatar
    Yep :-) here's the link to the new one 7zip

    Posted via CB10
    Got the file, Thank you
    toobs623 likes this.
    11-16-13 07:07 PM
  21. L AL's Avatar
    I was just wondering as to why some people the leak is working fine and others are having issues. Now could the device version have anything to do with with it. I Have STL1-3 have had no problems whatsoever with leak download and my apk files that I've downloaded are working perfectly. Just throwing out there.

    Posted via CB10
    11-16-13 07:11 PM
  22. TOfinest's Avatar
    I was just wondering as to why some people the leak is working fine and others are having issues. Now could the device version have anything to do with with it. I Have STL1-3 have had no problems whatsoever with leak download and my apk files that I've downloaded are working perfectly. Just throwing out there.

    Posted via CB10
    I think it's cus we all used the phone in different ways therefore will cause different problems.
    11-16-13 07:21 PM
  23. abass's Avatar
    I'm getting a bug that is making my phone completely useless, has anyone else encountered this:

    I am assuming it's from picture password, when I boot up my phone I get the normal screen with the time and my notifications, but then when I drag up to unlock the phone, I just get stuck with a blank screen, background darkened, and the bar at the top that has the basic information like battery.

    It seems as if picture password is failing to start up, thus not allowing me to unlock my phone, which makes me locked out of my phone. Anyone know how to fix this, I'm assuming it's happened to others..?
    11-16-13 07:40 PM
  24. martinoclarke's Avatar
    Apn error,any help?

    Posted via CB10
    11-16-13 07:40 PM
  25. SteelGreek's Avatar
    Apn error,any help?

    Posted via CB10
    What carrier? Sprint seems to be the biggest offender so far

    Sent from my Verizon Z10 on Tapatalk 4 using 10.2.1.1055
    11-16-13 07:48 PM
2,685 ... 6566676869 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 09:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 04:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 03:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-13, 12:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD