11-03-16 10:06 AM
2,685 ... 5556575859 ...
tools
  1. mopar_fxr's Avatar
    You likely have all the OSes backed up etc too... I approve!!

    Posted via Verizon Z10 running 10.2.1.1055 thru CB10
    Get out of my head!

    Posted via CB10
    SteelGreek likes this.
    11-15-13 09:03 PM
  2. hennesseystealth's Avatar
    I'm not sure if this has been posted yet or not, however I am only getting 3G with this leak on my Fido Z10 while with 10.2.0.xxx I was getting 4G. Is this a known issue or am I the only one?
    Mine went from 4G to H. I am on Solavei (T-Mobile US). I can't find any information on the different icons and what they mean (e.g., is H HSPA or HSPA+). Since someone mentioned that they saw 4G and 4G LTE on a T-Mobile phone, I assume H is really 3G...I wish there was a table that just linked the icon to what the radio was really seeing.
    11-15-13 09:05 PM
  3. pttptppt's Avatar
    HUGE BUG!!!

    ON 10.2.1.1055, the GYROSCOPE IS SCREWED. FOR EXAMPLE, TRY MINION RUSH. ON THE SLIDE OR THE ROCKET YOU HAVE TO TILT LEFT TO GO RIGHT AND VICE VERSA

    Posted via CB10
    11-15-13 09:08 PM
  4. thurask's Avatar
    You likely have all the OSes backed up etc too... I approve!!

    Posted via Verizon Z10 running 10.2.1.1055 thru CB10
    Another great thing about Bitcasa is that I can hoard things and keep them all in the cloud. For example, just about every OS and radio.
    moody likes this.
    11-15-13 09:11 PM
  5. hennesseystealth's Avatar
    HUGE BUG!!!

    ON 10.2.1.1055, the GYROSCOPE IS SCREWED. FOR EXAMPLE, TRY MINION RUSH. ON THE SLIDE OR THE ROCKET YOU HAVE TO TILT LEFT TO GO RIGHT AND VICE VERSA

    Posted via CB10
    I did notice that when I was in Viber and I turned my phone upside down, that I couldn't get back to right side up regardless of how I held the phone or shook it.
    11-15-13 09:11 PM
  6. EvilmasterMMA's Avatar
    Thanks for the quick response toobs623, I appreciate your help. I'm going to try this 2.1 beta to see how it goes, if I don't like it I'll just go back to stock and wait for something better to come along.
    toobs623 likes this.
    11-15-13 09:12 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    Thanks for the quick response toobs623, I appreciate your help. I'm going to try this 2.1 beta to see how it goes, if I don't like it I'll just go back to stock and wait for something better to come along.
    I dare you not to like it

    Via CB10 Runnin Z30STA100-5/10.2.1.1055!
    toobs623 and moody like this.
    11-15-13 09:16 PM
  8. Peevish's Avatar
    Okay, I actually have a legitimate question.

    I downloaded Netflix, deleted it, then tried downloading it from 1Mobile, but it says that the app is already on my phone. Is there anyway to completely remove it?
    11-15-13 09:23 PM
  9. danfrancisco's Avatar
    Okay, I actually have a legitimate question.

    I downloaded Netflix, deleted it, then tried downloading it from 1Mobile, but it says that the app is already on my phone. Is there anyway to completely remove it?
    Try doing it through device monitor on the storage tab. I had the same issue and deleting via that screen did the trick.

    Posted via CB10
    Last edited by danfrancisco; 11-15-13 at 09:47 PM.
    11-15-13 09:28 PM
  10. tanphat1412's Avatar
    I can't autoload in my Z30, it keeps restarting all over again and again .
    Anybody help me?
    11-15-13 09:30 PM
  11. ealvnv's Avatar
    I can't autoload in my Z30, it keeps restarting all over again and again .
    Anybody help me?
    More details would help, OS of the pc any errors on the autoloader screen?

    SQN100-3/10.2.1.1055
    11-15-13 09:31 PM
  12. tanphat1412's Avatar
    More details would help, OS of the pc any errors on the autoloader screen?

    SQN100-3/10.2.1.1055
    I didn't see any errors, just success load in my Z10. The Z30 autoloader just shows:

    Connecting to bootroom:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    ........
    11-15-13 09:34 PM
  13. bigbadben10's Avatar
    Just did my first leaked OS update ever to my backup Z10. What can I say. It works perfectly. Downloading apps from 1mobile is flawless too!

    I was to say thank you to Kris and SirJes and all who have contributed to helps us on this forum.

    Thanks so much guys! I really appreciate your time and effort. Thank you. Ben

    Posted from my gorgeous Z30
    Mic_JP likes this.
    11-15-13 09:36 PM
  14. BB_Mendsanity's Avatar
    Any one not seeing the blackberry logo next to connection bars. Should I be worried about it or no

    Posted via CB10
    11-15-13 09:44 PM
  15. Peevish's Avatar
    Try doing it through device monitor on the storage tab. I had the same issue and deleted via that screen did the trick.

    Posted via CB10
    It still shows as on the device from 1Mobile, but the uninstall button is grey'd out.
    11-15-13 09:46 PM
  16. jagr32's Avatar
    OMG did you notice you can scroll through messages now ...NICE ...side loaded and installed apk's ...think I am gonna cry ....actually just going to bed thanks for the radio for my Z10 love this new OS
    11-15-13 09:53 PM
  17. hennesseystealth's Avatar
    Any one not seeing the blackberry logo next to connection bars. Should I be worried about it or no

    Posted via CB10
    BlackBerry logo here.

    Posted via CB10
    11-15-13 09:59 PM
  18. BB_Mendsanity's Avatar
    BlackBerry logo here.

    Posted via CB10
    I look at my lady z10 and she running stock verizon os and she has it. We do get Ok signal by where we live . What can be the issue?


    Posted via CB10
    11-15-13 10:04 PM
  19. Audrey Loo's Avatar
    Also having problems with playing music.
    STL-1-100 here
    Wechat isn't working, the app doesn't launch.
    11-15-13 10:06 PM
  20. Fanatix85's Avatar
    Checking in real quick, I am getting awesome battery life with build. Been bbming all day, a few calls. Social networks, texts, some music and a couple NBA highlight videos and I am sitting @38 percent. And, this is all without plugging the phone in since I loaded the OS this morning. 2 cents!

    Posted via CB10
    11-15-13 10:07 PM
  21. ealvnv's Avatar
    I didn't see any errors, just success load in my Z10. The Z30 autoloader just shows:

    Connecting to bootroom:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    Resetting device:
    ........
    turn the device off while plugged in, start the autoloader and hold the power button + volume down until you see the blackberry logo on the the device screen that should do it
    11-15-13 10:11 PM
  22. danfrancisco's Avatar
    It still shows as on the device from 1Mobile, but the uninstall button is grey'd out.
    Sorry, Mate... it worked for me. Maybe try deleting the 1Mobile app and rebooting? I find 1Mobile goes a bit buck wild with the notifications so I dumped it. I'll install again if I need another app. This new leak certainly makes it easy enough to do so.

    If that doesn't work... I don't know what else to tell you. I guess that's why I'm a follower and not a leader around these here forums!

    Posted via CB10
    11-15-13 10:21 PM
  23. Pdinos3's Avatar
    Sorry, Mate... it worked for me. Maybe try deleting the 1Mobile app and rebooting? I find 1Mobile goes a bit buck wild with the notifications so I dumped it. I'll install again if I need another app. This new leak certainly makes it easy enough to do so.

    If that doesn't work... I don't know what else to tell you. I guess that's why I'm a follower and not a leader around these here forums!

    Posted via CB10
    You can disable the notifications with ghost commander. They were driving me nuts too

    Via CB10 Runnin Z30STA100-5/10.2.1.1055!
    moody likes this.
    11-15-13 10:23 PM
  24. Ordersol27's Avatar
    I'm currently downloading the full os+autoloader for the q10, do I need to download anything else? For some reason this leak isn't going as smoothly as my last upload back in august

    Posted via CB10
    11-15-13 10:32 PM
  25. torcheredsole56's Avatar
    Disable with ghost? Do tell! Thanks.

    Posted via CB10
    11-15-13 10:34 PM
2,685 ... 5556575859 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 08:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 03:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 02:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD