11-03-16 10:06 AM
2,685 ... 5455565758 ...
tools
  1. JRF_1986's Avatar
    Have the leak installed and so far so good! Installed Instagram and Candy Crush (APK's) and they work! I do have a glitch on Instagram but there should be a fix.

    Definitely would recommend people to try a leak.


    Posted via CB10
    Attached Thumbnails 10.2.1.1055+radio for ALL DEVICES!!!-img_00000837.png  
    11-15-13 08:16 PM
  2. SirJes's Avatar
    and nothing.........................
    Amm it's false positive, I can't do nothing to it anyway :s lol norton is a pain in the ***.

    Posted via CB10
    toobs623 likes this.
    11-15-13 08:17 PM
  3. BB_Mendsanity's Avatar
    So I have one issue so far on my verizon z10 when I try to open any Facebook related message or notification my hub it won't load it and goes back to hub any one experiencing the same thing?

    Posted via CB10
    11-15-13 08:17 PM
  4. toobs623's Avatar
    Quick question:

    Once I install, after I restore all settings (from a full backup), do I have to re-setup my email accounts?
    Personally I delete all accounts before backup, I find it makes for less issues. If you do backup with your accounts then all you will have to do is enter your passwords. If you are on BES you will need a brand new activation.

    Posted via CB10
    11-15-13 08:19 PM
  5. toobs623's Avatar
    So I have one issue so far on my verizon z10 when I try to open any Facebook related message or notification my hub it won't load it and goes back to hub any one experiencing the same thing?

    Posted via CB10
    Side load this:
    https://mega.co.nz/#!p51lSSpK!UrjTC3...eo6K4sLLe0LpZI

    Should take care of the issue.

    Posted via CB10
    JRF_1986 and BB_Mendsanity like this.
    11-15-13 08:20 PM
  6. Tyler Nellissen's Avatar
    Anyone having voicemail issues? I can't set it up... when I call my voicemail it says enter the phone number you want to leave a message for or enter your voicemail number. I enter my number and it says "it seems you are having trouble try again later, bye"

    ???
    11-15-13 08:26 PM
  7. JRF_1986's Avatar
    Side load this:
    https://mega.co.nz/#!p51lSSpK!UrjTC3...eo6K4sLLe0LpZI

    Should take care of the issue.

    Posted via CB10
    Yup, sideloaded the version provided and Facebook now works like a charm.

    Posted via CB10
    BB_Mendsanity likes this.
    11-15-13 08:30 PM
  8. toobs623's Avatar
    Anyone having voicemail issues? I can't set it up... when I call my voicemail it says enter the phone number you want to leave a message for or enter your voicemail number. I enter my number and it says "it seems you are having trouble try again later, bye"

    ???
    I don't think that this is leak related, but Call your carrier and ask them to reprovision your voice-mail. If they have no idea what you are talking about you will need to ask for your voice-mail access number and input it manually.

    Posted via CB10
    11-15-13 08:30 PM
  9. AbAll87's Avatar
    T-mobile USA, apn: fast.t-mobile.com

    I feel I may have to reboot it

    what carrier? what apn? It works here for me on this OS and 100-3
    11-15-13 08:32 PM
  10. mode_m's Avatar
    download apk and click on it in the downloads it just hangs at 'processing' and eventually i get an error saying it is not responding.

    n/m; if i hold it and click install from sidebar it works
    11-15-13 08:33 PM
  11. eyecrispy's Avatar
    Just found an issue on z10STL100-3/10.2.1.1055 used Thurask link, I did a search of the thread no post yet about it!

    I can't send a picture via text message (mms), I tried to do a hard reset, nothing. I'm too tired to go to the whole process of reinstalling. Is it working for anyone else?
    Works fine for me on my stl100-3 with AT&T.

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    11-15-13 08:33 PM
  12. AbAll87's Avatar
    Okay thanks I will try this!!!

    EDIT: It didn't work, the difference on the apn was t-mobile and tmobile ... still changed it and restart the phone, nothing...

    Search Google for your carrier's mms settings. Reinput them in hub>settings>text message>mms> advanced

    Posted via CB10
    Last edited by allanabellard; 11-15-13 at 08:45 PM.
    11-15-13 08:34 PM
  13. eyecrispy's Avatar
    I just tried to download the "Z10 STL100-2/3/4 10.2.1055 + Radio" Autoloader using the posted link to Mega.

    Only 1% of the way Symantec detected a virus with the threat name of: Suspicious.Cloud.5.D
    Although this may be a false positive, I'm curious to know if anyone else is getting this? Could this file have been infected on the file share?

    I'd sure love to install the new leak, but not at the expense of my PC's or network.

    SARC Info: Suspicious.Cloud.5.D | Symantec
    Yes. I reported this last night. I used the version on bitcasa instead but turned off antivirus on my computer to download the radio from mega just in case I needed it.

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    11-15-13 08:37 PM
  14. davefootball123's Avatar
    I'm not sure if this has been posted yet or not, however I am only getting 3G with this leak on my Fido Z10 while with 10.2.0.xxx I was getting 4G. Is this a known issue or am I the only one?
    11-15-13 08:38 PM
  15. eyecrispy's Avatar
    So I have one issue so far on my verizon z10 when I try to open any Facebook related message or notification my hub it won't load it and goes back to hub any one experiencing the same thing?

    Posted via CB10
    Give it a bit. Mine was like that last night while things were settling in and this morning they started working again.

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    11-15-13 08:41 PM
  16. BB_Mendsanity's Avatar
    thanks a lot man works like a charm now. one more thing I noticed the lil blackberry logo is not showing where its shows 4glte and connection signal
    11-15-13 08:42 PM
  17. EvilmasterMMA's Avatar
    I must apologize if this is a dumb question, I haven't had a chance to play around with swapping operating systems on my new Z30 yet. Nor have I had the time to really keep up with how to do that stuff. And this thread is making me dizzy, so I figured I would just ask and hope for the best.



    Here's my questions. A simple yes or no answer would suffice if you don't have the time or inclination to further offer assistance.

    I downloaded Z30 STA OS+RADIO http://l.bitcasa.com/N0gG0cO_ (Thurask) from the opening post here.

    I have a Canadian, Ontario bell mobility Z30 STA100-5 running the stock os 10.2.0.1443 otherwise known as 10.2.0.210.

    I assume I do a backup of my apps, settings, contacts etc, then just run this autoloader and it should install, then I just restore my settings and everything should be good? Will this beta OS work properly for me and will my phone still work to make phone calls and stuff, or do I need to do further work to make it work with bell mobility?

    I appreciate any help that is offered to me here.

    Thanks in advance.
    11-15-13 08:44 PM
  18. SteelGreek's Avatar
    Did the SAME thing lol.
    I Am a horder, kept all my apks even after converting before... turned on mass storage dragged from computer to SD card and HELLO apps
    Beats waiting for a download

    Posted via CB10
    You likely have all the OSes backed up etc too... I approve!!

    Posted via Verizon Z10 running 10.2.1.1055 thru CB10
    11-15-13 08:45 PM
  19. blakobecwa's Avatar
    That was suppose to say pRon

    Sent from my Mind Controlled BerryLeak Hybrid running Z10STL100-4/10.2.1.1184 while being the GREATEST
    Exactlyyyy lol

    HamuZ10 @ 10.2.1.1055 <-- Amazing OS!
    11-15-13 08:46 PM
  20. BB_Mendsanity's Avatar
    Give it a bit. Mine was like that last night while things were settling in and this morning they started working again.

    STL100-3 10.2.1.1055, SQN100-1 10.2.0.1803
    read this to late I already sideoaded the one he posted but thanks a lot
    11-15-13 08:46 PM
  21. AbAll87's Avatar
    Not sure if you are having the same problem but I did find the link for the Z10, hopefully it works for you!
    Connections & network: BlackBerry Z10 | T-Mobile Support

    I found one that said it was for IPhone. Would those work?

    "We are truly alone, the scars on your heart are yours to atone" (BBM#18)
    11-15-13 08:46 PM
  22. toobs623's Avatar

    I assume I do a backup of my apps, settings, contacts etc, then just run this autoloader and it should install, then I just restore my settings and everything should be good? Will this beta OS work properly for me and will my phone still work to make phone calls and stuff, or do I need to do further work to make it work with bell mobility?

    I appreciate any help that is offered to me here.

    Thanks in advance.
    You have it all correct, though be aware that this is a bleeding edge leak. For true stability go with 10.2.0.1803

    Posted via CB10
    moody likes this.
    11-15-13 08:46 PM
  23. Bacon Munchers's Avatar
    Man!

    By the responses so far, I'd say we hit a new record!

    I think it safe to say that BlackBerry is onto something here....
    moody likes this.
    11-15-13 08:54 PM
  24. hennesseystealth's Avatar
    Quick question:

    Once I install, after I restore all settings (from a full backup), do I have to re-setup my email accounts?
    I had to reenter all my passwords but nothing else.
    11-15-13 09:00 PM
  25. hennesseystealth's Avatar
    Anyone having voicemail issues? I can't set it up... when I call my voicemail it says enter the phone number you want to leave a message for or enter your voicemail number. I enter my number and it says "it seems you are having trouble try again later, bye"

    ???
    No problems here.
    11-15-13 09:02 PM
2,685 ... 5455565758 ...

Similar Threads

  1. Decent price for a Playbook...
    By travisp11 in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 4
    Last Post: 11-17-13, 08:07 PM
  2. Notifications 10.2.1
    By collapsed in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-13, 03:05 AM
  3. Z10 STL 100-3 and os 10.2
    By djbrooks1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 11-15-13, 02:54 PM
  4. need to sideload LINE on my z10 (model stl100-3, latest rogers wifi release 10.2.0.424)
    By world traveler and former ceo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 11-14-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD