12-15-13 09:14 PM
43 12
tools
  1. meltbox360's Avatar
    Silly smooth since I loaded. Is everyone doing clean installs?

    Posted via CB10
    11-19-13 08:26 PM
  2. PEDRONUFC's Avatar
    It is a bit slow

    PIN: 24E33C29
    11-20-13 06:15 AM
  3. vgorous's Avatar
    Mine seems faster.

    Posted via CB10
    11-20-13 07:28 AM
  4. danp2000's Avatar
    It was laggy for me while settling, which is normal.

    1055 has been the best leak ever for me.

    Posted via CB10
    11-20-13 07:36 AM
  5. anon1727506's Avatar
    Real enjoyment of Z30 comes from this release. I couldn't think of FM radio on BB device. It's so pleasant surprise. I always felt left out of FM radio as BB user. All devices have been providing FM radio except BB. Now, no complain at all. Is it poor reception of FM radio signals in this build or it is to me for my location?
    Really surprised and disappointed that the majority of Z10's didn't get an FM radio too. Have been to several conferencing and meetings where an FM channel was used for assisted listening, and this would come in very handy to either just listen or better yet to record the program.
    11-20-13 08:05 AM
  6. wsfahmed's Avatar
    This is by far the best leak ever. Most everything works if you manage to load it properly

    It's just improper loading of this leak that gives users problems.

    Pull sim and sd card out install leak security swipe and do not restore from link.

    The above procedure is the key to a good clean functional install.

    Posted via CB10
    11-20-13 11:20 AM
  7. heyjohnnybravo's Avatar
    I'm finally having music app issues
    11-20-13 12:14 PM
  8. shegs2infinity's Avatar
    my music app is not working. kindly assist. plus my battery goes off at 40%
    12-04-13 03:29 PM
  9. Addy Polani's Avatar
    Its good but hub is lil slow

    Posted via CB10
    12-04-13 04:26 PM
  10. babehboi's Avatar
    If you have music app issues, refer to the thread for bugs and fixes for 1055, there is a bar you could sideload which will solve it...

    Battery going off, I believe the fix for that is let it drain or turn on after it is at 40 and let it drain some more then let it recharge fully after removing battery for a bit.
    12-04-13 07:21 PM
  11. Dinesh babu h's Avatar
    I have installed this 10.2.1 on my STL 100-1, n device manager, bedside mode, alarm nt working... when I click on this apps nothing happens.. any help?

    Posted via CB10
    12-04-13 07:45 PM
  12. PEDRONUFC's Avatar
    My music app is laggy

    PIN: 24E33C29
    12-05-13 06:23 AM
  13. vivekkrrastogi's Avatar
    mobile hotspot not working after upgrade on my stl100-3 ,always asks for settings but it does not start up

    One is zipped (compressed), one isn't. Nothing is missing...or added.

    Trusted Member Genius
    12-15-13 05:34 PM
  14. vivekkrrastogi's Avatar
    my mobile hotspot not working its a a blank screen,please help

    Silly smooth since I loaded. Is everyone doing clean installs?

    Posted via CB10
    12-15-13 05:58 PM
  15. vivekkrrastogi's Avatar
    my mobile hotspot not working its a blank screen,please help

    sorry i liked it as it is better than my last update
    12-15-13 05:59 PM
  16. vivekkrrastogi's Avatar
    only my hotspot got let off somewhere please help on this my pin 24db1c5d
    12-15-13 06:01 PM
  17. LibertyPhone's Avatar
    Umm when I got 10.2.1 first time I remembered I had flasher icon but now it just disappeared. Odd

    Posted via CB10
    12-15-13 06:45 PM
  18. sickyute's Avatar
    This is not the final build people, android hardware acceleration is doing to be implemented according to the BlackBerry dev blogs.

    Posted via CB10
    12-15-13 09:14 PM
43 12

Similar Threads

  1. Finally a working Viber APK on 10.2.1 release!
    By royfakhry in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 25
    Last Post: 11-27-14, 11:29 PM
  2. Lock screen problem on 10.2.1.1055
    By tomsobon in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 11
    Last Post: 12-11-13, 02:13 PM
  3. After 10.2.0.415 update q10 reboots by itself
    By arlene_t in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-13, 06:55 PM
  4. ZLT-2 contacts issue After 10.2.1 update
    By WhiteStallion77 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 9
    Last Post: 11-16-13, 09:57 AM
  5. Apk error on 10.2.1.1055
    By kaptanp3 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-13, 03:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD