1. yobil's Avatar
    Any solution on this bug? My accounts in Hub are messed up. Priority Hub is also empty.
    10.2.1.1055 Bug in Hub - Hiding SMS, Emails, etc-img_00000572.png

    Posted via CB10
    11-19-13 07:22 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Have you tried resetting the HUB?
    Or maybe a reload of the OS?
    11-19-13 08:01 PM
  3. yobil's Avatar
    Have you tried resetting the HUB?
    Or maybe a reload of the OS?
    - I haven't tried reloading the OS.
    - I tried to reset the hub multiple times including doing system restart but it's the same.
    - my hub was fine for the first week and then started to act strangely along with my missing accounts info In settings. I figured out that Kakaotalk and Wechat which were both downloaded from 1mobile causes the latter issue. I removed them and my accounts went back but not the Hub.

    Posted via CB10
    11-20-13 02:01 AM

Similar Threads

  1. Why are there no good ID3 tag editors in BBW?
    By LtHavoc21 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 21
    Last Post: 06-22-14, 06:51 AM
  2. 10.2.1.1055: Japanese native KB is now available to OS10
    By mandony in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 11-21-13, 09:41 PM
  3. 10.2.1.1055 - Anyone get App BT functions to work?
    By scmcc16 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 9
    Last Post: 11-20-13, 10:20 AM
  4. Samsung paid Apple in full
    By Bluline79 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-13, 07:07 PM
  5. Facebook not working in Hub
    By mhark4184 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-13, 05:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD