1. Joel Hill's Avatar
    I've encountered a strange error with the leaked build of 10.2.1.1055 when trying to access my accounts through the device settings. The account settings never successfully load and so I cannot add or edit any of them. Screen shot:


    10.2.1.1055 Accounts not loading-img_20131159.png


    Has anyone else encountered this? Any fixes? I tried rebooting the device but had no luck there.

    Posted via CB10
    11-26-13 01:35 PM
  2. akavbb's Avatar
    Did you do any search? Seriously????

    http://forums.crackberry.com/blackbe...1055-a-876447/


    also on: http://forums.crackberry.com/bb10-le...-fixes-873158/
    post #20
    it says:"- When adding additional email accounts; If you go to settings and then Accounts it shows a blank screen.
    ----- Work Around: Go to hub management and add email from there"


    also:
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...ttings-875854/
    Last edited by akavbb; 11-26-13 at 02:09 PM.
    11-26-13 01:38 PM
  3. BlackScorpion3's Avatar
    Yes, this is a known issue. Try what the above post says.

    Also, have you installed any android apps? Some apk's are blocking the accounts settings for some odd reason.

    Sent from my Mind Control App using my BerryLeak Z30 running10.2.1.xxxx while being the GREATEST
    11-26-13 01:43 PM
  4. ezapper2's Avatar
    I've encountered a strange error with the leaked build of 10.2.1.1055 when trying to access my accounts through the device settings. The account settings never successfully load and so I cannot add or edit any of them. Screen shot:


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20131159.png 
Views:	231 
Size:	23.5 KB 
ID:	224476


    Has anyone else encountered this? Any fixes? I tried rebooting the device but had no luck there.

    Posted via CB10
    I deleted the apks that I'm not using and viola. Back to normal.

    Rogers Deals and Discounts C0022C8F2
    11-26-13 01:44 PM
  5. TOfinest's Avatar
    This is a known issue. Don't feel disencourged because that happened.

    That same problem occurred for me as well. Try reinstalling the leak. Once the leak is installed, do not restore and input all your accounts. Make sure to restart once you have your accounts properly installed. It should fix the problem after that

    Proud owner of Q10, Z10 and Z30
    11-26-13 01:51 PM
  6. akavbb's Avatar
    This is a known issue. Don't feel disencourged because that happened.

    That same problem occurred for me as well. Try reinstalling the leak. Once the leak is installed, do not restore and input all your accounts. Make sure to restart once you have your accounts properly installed. It should fix the problem after that

    Proud owner of Q10, Z10 and Z30
    Also a security wipe after the installation might help.
    For me (always fully restore) after the wipe (and of course after restoration) I had no problem with the account setting.
    11-26-13 01:54 PM
  7. Lostboy5151's Avatar
    I installed this on my Z10. Don't restore "setting," and the security wipe isn't necessary!
    I've been running this since the day it was released. Everything (EVERYTHING) works perfectly!
    I've had no problem with ANY settings!
    Just make sure you use the updated link provided by SirJes.
    Ohh.. what to do, what to do......

    11-26-13 09:30 PM
  8. Joel Hill's Avatar
    I uninstalled a few apks, and that did the trick. Thanks everyone!


    Posted via CB10
    11-26-13 09:44 PM

Similar Threads

  1. does 10.2 or 10.2.1 fix gmail issues
    By djdosage in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 01-21-14, 08:32 PM
  2. Status on 10.2 on verzon
    By NewPreKnox in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-14, 06:33 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 11-27-13, 04:41 AM
  4. 10.2.1.176 big issue
    By imaaia in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 11-26-13, 09:38 PM
  5. BBM Error after OS update to 10.2.0.429
    By noiurb in forum BlackBerry Q10
    Replies: 10
    Last Post: 11-26-13, 07:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD