08-31-13 07:35 PM
175 ... 567
tools
  1. Niels B's Avatar
    Yes, this version is very laggy actually. 1323 was buttery smooth, 1371 is choppy all over the place. It's not just you

    Posted via CB10
    I agree

    STL100-2 OS10.2.0.1371
    08-27-13 01:00 PM
  2. 3hb78ftg's Avatar
    I have a stl100-3 with the 1371 OS and I have noticed that the auto reply SMS option for when you ignore an incoming phone call is not there anymore. I have looked through the settings and the option is not there anymore.

    Has anyone else noticed this? It was there on 1047.

    SILENCE!!! For I have spoken...
    08-27-13 02:39 PM
  3. Phill_UK's Avatar
    I have a stl100-3 with the 1371 OS and I have noticed that the auto reply SMS option for when you ignore an incoming phone call is not there anymore. I have looked through the settings and the option is not there anymore.

    Has anyone else noticed this? It was there on 1047.
    Phone > Settings > Priority Calling > Reply Now = On
    08-27-13 03:06 PM
  4. Niels B's Avatar
    10.2.0.1371 bug reporting thread-img_00000423.png

    Battery usage still very dynamic

    STL100-2 OS10.2.0.1371
    08-27-13 03:25 PM
  5. sergiocosta's Avatar
    I have some issues, well a lot!
    Maybe is my ignorance but when I open YouTube app it's completely diferent from the previous version I had.
    10.2.0.1371 bug reporting thread-img_20131207.png

    The contacts are completely crazy, it changed the pictures of contacts.
    When trying Evernote never recognised my pass to log in and then opens Evernote at the browser. I need some help.

    Posted via CB10
    08-27-13 04:45 PM
  6. Jamal Abuhijleh's Avatar
    What's your stl/sqn/sqr?


    Posted via CB10
    It sqn
    08-27-13 05:19 PM
  7. teostar's Avatar
    I'm running this leak on a VZW Z10 I have a few issues 1 is the parenting control doesn't work it doesn't lock 2 wallpaper doesn't change 3 that the bottom icons the phone and camera icon is not there anybody experiencing this issue any fix for this plzzzz?!

    Posted via CB10
    Turn off parental controls and ur troubles are over, we'll except for the lock screen wallpaper. I had this problem too.... just gotta make do with the same lock screen pic as my home screen pic.

    Posted via CB10 on my BlackBerry Z10
    08-27-13 05:28 PM
  8. 3hb78ftg's Avatar
    Phone > Settings > Priority Calling > Reply Now = On
    WOW...talk about being blind. I was looking for auto reply. I never even bothered to check priority calling.

    Thank you soooooo much.

    SILENCE!!! For I have spoken...
    08-27-13 06:57 PM
  9. inked18's Avatar
    This OS just destroys my battery 1047 was way better

    Posted via CB10
    08-27-13 07:36 PM
  10. Niels B's Avatar
    This OS just destroys my battery 1047 was way better

    Posted via CB10
    I agree

    STL100-2 OS10.2.0.1371
    08-27-13 11:24 PM
  11. Bacon Munchers's Avatar
    Don't know if I am the first to post this, but when using the Crackberry app while scrolling down threads, it skips to the next page at any time. Strange.

    Also, the Podcasts app is missing the icon in the pop-up when using volume up or down.

    Also, when on headset, notifications sometimes do not come through (audibly that is).
    Last edited by Bacon Munchers; 08-27-13 at 11:55 PM.
    inked18 and miker476 like this.
    08-27-13 11:45 PM
  12. inked18's Avatar
    Don't know if I am the first to post this, but when using the Crackberry app while scrolling down threads, it skips to the next page at any time. Strange.

    Also, the Podcasts app is missing the icon in the pop-up when using volume up or down.

    Also, when on headset, notifications sometimes do not come through (audibly that is).
    skipping to the next page drives me crazy but I think that has more to do with the app then the OS
    Bacon Munchers likes this.
    08-28-13 12:09 AM
  13. toobs623's Avatar
    Don't know if I am the first to post this, but when using the Crackberry app while scrolling down threads, it skips to the next page at any time. Strange.

    Also, the Podcasts app is missing the icon in the pop-up when using volume up or down.

    Also, when on headset, notifications sometimes do not come through (audibly that is).
    Yeah I had this happen in 10.1 try reinstalling.

    BerryLeaks
    Bacon Munchers likes this.
    08-28-13 12:12 AM
  14. cinaski33's Avatar
    Installed the last leaked fw, in the SMS page I don't see the contact names but just the cell. Number and I don't find any setting for that.
    Does anyone has the same issue? I had the same issue with the previous leaked fw with just a few names, now for all of them.
    Thank you.


    Posted via CB10 with my Z10.
    08-28-13 05:07 AM
  15. Vendur's Avatar
    Installed the last leaked fw, in the SMS page I don't see the contact names but just the cell. Number and I don't find any setting for that.
    Does anyone has the same issue? I had the same issue with the previous leaked fw with just a few names, now for all of them.
    Thank you.


    Posted via CB10 with my Z10.
    Same here, also the contact pictures are gone and welchen tapping on the picture the "select contact" screen pops up.

    Posted via CB10
    08-28-13 09:33 AM
  16. Norg's Avatar
    I tested with several different messages. The subject line populated with all of them. However, not all of the notes populated. And there was no definite reason behind it, both HTML and plain text messages would populate (so it wasn't type), but certain senders' messages would not populate (and it didn't matter whether they were in my contacts). Very unusual.
    Many thanks for checking this out wu-wei, I too will look into this further as I think it's a great workaround method !! Let me know if you discover anything new on this please. Again Thanks !!

    Posted on CB10 by your friendly neighborhood gliveron-man via my STL100-3 | 10.2.0.1047/1371 | AT&T
    08-28-13 11:42 AM
  17. Bacon Munchers's Avatar
    Priority calling under phone settings is not allowing me to reply with a preset text. Not sure if the devs have this setup or not

    Also, when using the 'Search' function, the screen locked to a stretched-out view. Sorry, no screen shot as I am typing this mobile.
    08-28-13 02:16 PM
  18. wu-wei's Avatar
    Many thanks for checking this out wu-wei, I too will look into this further as I think it's a great workaround method !! Let me know if you discover anything new on this please. Again Thanks !!

    Posted on CB10 by your friendly neighborhood gliveron-man via my STL100-3 | 10.2.0.1047/1371 | AT&T
    I prefer it as a workaround too, since I can be sure everything is saved according to my system. Sharing to Remember only creates a local copy and I don't use Link's backup/restore.
    08-28-13 02:26 PM
  19. akavbb's Avatar
    It sqn
    No need to bother with this leak anymore. I will load the new one as soon I get close to a wifi connection.
    I suggest you do the same and see if you overcome the problems.

    Posted via CB10
    08-29-13 04:07 AM
  20. Norg's Avatar
    This OS just destroys my battery 1047 was way better

    Posted via CB10
    How many days have you been running 1371 ??
    Last edited by gliveron; 08-31-13 at 07:13 AM.
    08-31-13 06:30 AM
  21. Norg's Avatar
    I prefer it as a workaround too, since I can be sure everything is saved according to my system. Sharing to Remember only creates a local copy and I don't use Link's backup/restore.
    Very much agree, BTW I finally have this running perfectly since having migrated to 1443 and yes much more complete then the Remember App. ...and to be honest the Remember App never truly restored properly for me whenever I ran the backup/restore.

    Quick question, any idea if the "Group" field in Contacts will ever show its head again ?? From what I've read these past few months, many have reported it missing, and I sure as heck miss it, especially since I use in Outlook to manage my client categories !! Any idea ??
    08-31-13 06:41 AM
  22. Norg's Avatar
    Same here, also the contact pictures are gone and welchen tapping on the picture the "select contact" screen pops up.

    Posted via CB10
    Probably wise to check what your default "Contact" list is set to in Settings>Accounts > (Set Defaults and/or More buttons) in the bottom black band menu !! Also, unless you use the Local Contacts feature, I suggest clearing this by selecting the icon when the side black popup menu slides out after pressing the 3 dots menu.
    08-31-13 06:57 AM
  23. Norg's Avatar
    skipping to the next page drives me crazy but I think that has more to do with the app then the OS
    I too had this happen to me on one of the earlier 10.1 builds, but never seen again since moving migrating to 10.2...weird...I know that after I closed CB, wait a few seconds and then restart the app it usually went away for a while.
    08-31-13 07:12 AM
  24. dudoo's Avatar
    Anyone else having issues with bbm voice or video lag? I'm talking like 5 seconds after the person you call said something it comes through on the other phone.

    Posted via CB10
    08-31-13 07:28 PM
  25. toobs623's Avatar
    Anyone else having issues with bbm voice or video lag? I'm talking like 5 seconds after the person you call said something it comes through on the other phone.

    Posted via CB10
    No, but I think BlackBerry is beefing up their bbm backbone in preparation for cross platform and channels launch. If it is still occurring after a hard reset this may be the reason.

    Posted via CB10
    08-31-13 07:35 PM
175 ... 567

Similar Threads

  1. MyAccountant Expense Tracking Application for BlackBerry 10
    By nickger in forum App Announcements
    Replies: 136
    Last Post: 05-15-16, 03:23 PM
  2. Is it possible to downgrade from 10.2 to 10.1?
    By medo_tech11 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 10-20-13, 07:34 AM
  3. Replies: 166
    Last Post: 08-27-13, 09:42 AM
  4. MyAccountant Expense Tracking Application for BlackBerry 10
    By nickger in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-13, 03:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD