1. AxKxB's Avatar
    Hi all,
    Facing a few problems with the radio. The issues have been cropping up progressively over time.


    1) Takes ages to connect to the mobile operator after a reboot

    2) Wifi is totally messed up! the control from the drop down is not 'connected' to wifi settings page. Both are not related while switching the wifi on or off
    Attachment 197839
    3) Wifi networks do not show at all. Not even saved ones. I have over 6 saved and it still says no saved networks. When connecting manually it stays stuck on first attempt.
    Attachment 197844
    Attachment 197841
    Attachment 197842

    4) Now I cannot connect to any wifi network or switch it on or off!

    5) Flight mode does not work!
    Attachment 197843

    Is anybody facing similar issues ?
    does anybody know If this can be corrected?

    Please help!
    Last edited by Ak.B; 09-02-13 at 03:32 AM.
    09-02-13 03:03 AM
  2. sayf777's Avatar
    Similar issues I've had, on the stl 100-1. I don't think there's anything you can do but downgrade if you have a stl 100-1 or upgrade if you have any other bb10.

    For me, I preferred the 10.1 MR for its great stability

    Posted via CB10
    09-02-13 03:54 AM
  3. AxKxB's Avatar
    Similar issues I've had, on the stl 100-1. I don't think there's anything you can do but downgrade if you have a stl 100-1 or upgrade if you have any other bb10.

    For me, I preferred the 10.1 MR for its great stability

    Posted via CB10
    Yes forgot to mention I'm the proud user of an STL100-1.

    I've had setup the phone from scratch after the update and it takes a lot of time and patience, so not sure if I want to downgrade. maybe just keep my fingers crossed and wait around for the available update.

    One more question, are/were you able to use wifi on your device at all whilst facing the issues? Because I am sometimes able to connect to the home network.
    09-02-13 04:10 AM
  4. sayf777's Avatar
    Yip, but I had to manually connect to my saved connection.

    Also I could only ever connect once (and thus save the connection) to my wep-secured wifi and that was during setup, after I deleted once I could not reconnect to it again.

    Posted via CB10
    09-02-13 06:08 AM

Similar Threads

  1. Help: Need For Speed Undercover crashing [on 10.2 leak]
    By Tater Tots in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-13, 04:50 PM
  2. Whats a good Blackberry 10 app for downloading music?
    By angel21612 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 19
    Last Post: 09-15-13, 04:15 PM
  3. Q10 Headphone issue..
    By Arjun Sahota in forum BlackBerry Q10
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-13, 04:32 AM
  4. Loving My First Leak 10.2
    By So-sa in forum BlackBerry Z10
    Replies: 20
    Last Post: 09-02-13, 02:00 AM
  5. How do I get 10.2.0.1047
    By Curiousz10user in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 09-01-13, 08:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD