08-17-13 08:48 PM
59 123
tools
  1. theninjasquad's Avatar
    I've been searching through all the leak threads but haven't found anything conclusive.

    Is there a way to enable notifications in Facebook with the new leak? I've tried deleting my account and reinstalling everything but it hasn't worked. Maybe it's just an issue with this leak that will be fixed in the next one but it would be nice to get it working if possible.
    Phil0080 likes this.
    08-05-13 09:35 AM
  2. Kris Simundson's Avatar
    I've been searching through all the leak threads but haven't found anything conclusive.

    Is there a way to enable notifications in Facebook with the new leak? I've tried deleting my account and reinstalling everything but it hasn't worked. Maybe it's just an issue with this leak that will be fixed in the next one but it would be nice to get it working if possible.
    Have you tried a security wipe?
    08-05-13 09:40 AM
  3. abramadhi's Avatar
    What kind of problem with the Facebook notification that you encounter? So far i don't have any problem with the Facebook notification. All fb messages delivered to my device.

    I'm using 10.2.0.1047 on stl-2

    Posted via CB10
    08-05-13 09:42 AM
  4. f0xG3's Avatar
    Hi Guys,

    I dunno if it might help but I extracted from Darcy's Tools these files from the .810 Build and side loaded them via Sachesi

    com.rim.bb.app.facebook-10.2.1.1
    sys.socialconnect.facebook-10.1.1.59

    Loaded these and I managed to fix my notifications including that greyed out setup thingy on FB.
    Last edited by f0xG3; 08-05-13 at 10:08 AM.
    Bart Cool, Djlatino and MaxR_A like this.
    08-05-13 09:44 AM
  5. chern's Avatar
    i get no Facebook notifications on BlackBerry hub.

    i can sent messages, but they don't get "saved" on the hub.

    i did the "easy" install method.

    back up
    autoloader
    restore

    in running Z10STL100-1/10.2.0.1047

    Posted via CB10
    08-05-13 09:46 AM
  6. theninjasquad's Avatar
    What kind of problem with the Facebook notification that you encounter? So far i don't have any problem with the Facebook notification. All fb messages delivered to my device.

    I'm using 10.2.0.1047 on stl-2

    Posted via CB10
    No notifications are being sent through to the Hub. When I go into the account settings for my FB account, the toggle to turn on notifications is greyed out and states to install the latest version from app world in order to enable them.
    tryfe and Phil0080 like this.
    08-05-13 09:54 AM
  7. sfcramsey's Avatar
    I had the grayed out user name as well, I just ignored it and entered my password. I was shocked to see it sync so far no issues; I did have to reenter all my information when I opened the actual FB App. I have over 2K friends and followers, and I have been receiving notifications from the ones I follow plus i am receiving notifications for new friend request and invites to like and what not. The preview message even worked but I disabled the service as I get way to much traffic from FB. I have also verified that my news feeds are update and correct. Wish I could tell you the magic solution my issue is with BBM video no longer works on 4GLTE hopefully it finds its self as I use it all the time or at least I use to lol.
    08-05-13 10:20 AM
  8. blackout626's Avatar
    Mine works. The notification toggle goes back and forth and I get all my notifications. Somebody posed an idea in the main os release thread that it might have to do with restoring, in which restoring from a previous os would lock that option to "off". No idea how valid that idea is though.

    Posted via CB10
    08-05-13 10:21 AM
  9. DBones1021's Avatar
    No notifications are being sent through to the Hub. When I go into the account settings for my FB account, the toggle to turn on notifications is greyed out and states to install the latest version from app world in order to enable them.
    I put this leak on my Q10 and a Z10. After the install I had Facebook problems on both devices. I stayed up to try to get my Q working with it (reboot, delete and reload app, reload autoloader because I thought my back-file was corrupt, and probably more). I succeeded with a security wipe. Then, I got some sleep and woke up after about 3 hours to handle the Z10. I opened the app, signed in, and was done. Oh, it left me scratching my head too!
    I forced it with the Q but there is something to say about that "letting it settle" stuff.
    Someone posted somewhere that they don't even touch their phone for hours after loading a new OS with a security wipe. Then, they go to load their backup files and sign into accounts. I thought that was a bit unwarranted and long. Now... I'm a believer!! I hope this helps and good luck!

    Posted via CB10
    08-05-13 10:26 AM
  10. Mattma43's Avatar
    I'm running 10.2.0.1047 and have it running, with updates in the hub.
    Went into Accounts, and deleted Facebook.
    Deleted Facebook off the phone.
    Went into App World, and add the application back.
    Used the Facebook application to start the log in.
    Updates have been showing since.

    Hope that works for others.
    ktrehan likes this.
    08-05-13 10:35 AM
  11. theninjasquad's Avatar
    I put this leak on my Q10 and a Z10. After the install I had Facebook problems on both devices. I stayed up to try to get my Q working with it (reboot, delete and reload app, reload autoloader because I thought my back-file was corrupt, and probably more). I succeeded with a security wipe. Then, I got some sleep and woke up after about 3 hours to handle the Z10. I opened the app, signed in, and was done. Oh, it left me scratching my head too!
    I forced it with the Q but there is something to say about that "letting it settle" stuff.
    Someone posted somewhere that they don't even touch their phone for hours after loading a new OS with a security wipe. Then, they go to load their backup files and sign into accounts. I thought that was a bit unwarranted and long. Now... I'm a believer!! I hope this helps and good luck!

    Posted via CB10
    Just to confirm, you ran a security wipe... signed into everything on your phone then did a full restore from your backup?
    08-05-13 10:42 AM
  12. bharuch7282's Avatar
    try battery pull. I had problem with bbm no notification received. Did battery pull and problem solved.
    I've been searching through all the leak threads but haven't found anything conclusive.

    Is there a way to enable notifications in Facebook with the new leak? I've tried deleting my account and reinstalling everything but it hasn't worked. Maybe it's just an issue with this leak that will be fixed in the next one but it would be nice to get it working if possible.
    08-05-13 10:55 AM
  13. DBones1021's Avatar
    Just to confirm, you ran a security wipe... signed into everything on your phone then did a full restore from your backup?
    Edited:
    What actually worked for me.
    With the Q: it was actually a reload autoloader and then SW, NO reload-clean set up into accounts.
    With the Z: after autoloader-SW-restore-sign into accounts-problem then persisted with FB (I did absolutely nothing because I was trying to fix the Q with the same problem) so it sat for a few hours and I gave it a reboot.


    Posted via CB10
    08-05-13 10:55 AM
  14. dablessing's Avatar
    Hi Guys,

    I dunno if it might help but I extracted from Darcy's Tools these files from the .810 Build and side loaded them via Sachesi

    com.rim.bb.app.facebook-10.2.1.1
    sys.socialconnect.facebook-10.1.1.59

    Loaded these and I managed to fix my notifications including that greyed out setup thingy on FB.
    I think this worked for me! I believe it is the social connect bar that was holding me up.

    Posted via CB10
    08-05-13 11:11 AM
  15. djdragon's Avatar
    Have you tried a security wipe?
    I've tried 3 security wipes and OS reloads and I can't get past the FB setup. In fact it crashes when I let it try to go it's process. I'm assuming it something to do with the Hub and interactive notifications in 1047.

    Z10STL100-3/10.2.0.1047 via CB10
    08-05-13 11:12 AM
  16. djdragon's Avatar

    com.rim.bb.app.facebook-10.2.1.1
    sys.socialconnect.facebook-10.1.1.9
    Is it possible to share these for download? Please and thnx.

    Z10STL100-3/10.2.0.1047 via CB10
    08-05-13 11:14 AM
  17. saadqasim's Avatar
    Is it possible to share these for download? Please and thnx.

    Z10STL100-3/10.2.0.1047 via CB10
    Yeah please. Same problem here, greyed out notifications and sync messages.
    08-05-13 12:05 PM
  18. f0xG3's Avatar
    08-05-13 12:18 PM
  19. Sparro's Avatar
    What worked for me was simple. I deleted the FB app, then re-installed it from BB World and everything worked.
    ktrehan likes this.
    08-05-13 12:33 PM
  20. dressic's Avatar
    Thanks a lot. FB is back in the hub.
    08-05-13 12:52 PM
  21. Jimberry Storm's Avatar
    I saw something weird over the weekend. I am on 10.2.0.1047 and I saw a post on FB by my sister n law on my daughters phone. Cought my attntion so opened up my Z10 and looked, was not on there, Checked my PB and it was there. Thought it was the leak so did a security wipe added all my accounts back and still not there. then checked the wifes Q10 on official OS and it was not there either, so chacked her laptop and it was there, so I think its a BB10 issue not a leak. Any thoughts?
    Have you tried a security wipe?
    08-05-13 01:34 PM
  22. djdragon's Avatar
    Thanks! But still no workie. I get this...
    10.2.0.1047 - Fix for Facebook notifications?-img_00001614.png

    Then this...

    10.2.0.1047 - Fix for Facebook notifications?-img_00001613.png

    Then crash of FB, no Book of Faces. Oh well I can still use the browser version.

    Z10STL100-3/10.2.0.1047 via CB10
    Gelzz likes this.
    08-05-13 02:10 PM
  23. djdragon's Avatar
    What worked for me was simple. I deleted the FB app, then re-installed it from BB World and everything worked.
    Tried that method, oh well.
    08-05-13 02:12 PM
  24. f0xG3's Avatar
    Thanks! But still no workie. I get this...
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00001614.png 
Views:	1189 
Size:	96.3 KB 
ID:	189677

    Then this...

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00001613.png 
Views:	1190 
Size:	25.4 KB 
ID:	189678

    Then crash of FB, no Book of Faces. Oh well I can still use the browser version.

    Z10STL100-3/10.2.0.1047 via CB10
    I deleted first the Old FB and my account, sideloaded it and rebooted then re-added them.

    Posted via CB10
    08-05-13 04:40 PM
  25. saadqasim's Avatar
    I deleted first the Old FB and my account, sideloaded it and rebooted then re-added them.

    Posted via CB10
    No problems on my end. The bars you provided work great so far. Thanks bro
    08-05-13 05:28 PM
59 123

Similar Threads

  1. Can't install debug token .bar on my Z10 os. 10.2.0.1047
    By tedinosaurs in forum BlackBerry Z10
    Replies: 24
    Last Post: 09-14-13, 10:19 AM
  2. Whatsapp for q5
    By rajarizal in forum BlackBerry Q5
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-13, 11:21 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-05-13, 10:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD