09-04-13 12:19 PM
683 ... 45678 ...
tools
  1. cnote221's Avatar
    4.0.2 with a debug token is working fantastic for me. Smooth as silk. Haven't tried out commenting yet

    Posted via CB10
    How is the typing working for you? Letters and characters are all mismatched on mine right now when I try to type (Q10)
    08-03-13 03:14 PM
  2. NoLimitz80's Avatar
    Delete the account / go to the facebook app and it will ask you to setup account again.
    I did this but the enable notifications and sync messages are still greyed out for me.
    08-03-13 03:18 PM
  3. Pluto is a planet's Avatar
    How is the typing working for you? Letters and characters are all mismatched on mine right now when I try to type (Q10)
    All mixed up too. Haven't tried typing after uploading though. Z10.

    Posted via CB10
    08-03-13 03:23 PM
  4. NoLimitz80's Avatar
    Use 843 facebook and evernote bars
    Where can I find these?
    08-03-13 03:24 PM
  5. Alooi Divona's Avatar
    Guidance on how to side load using Google chrome?


    Z10_10.2.0.1047
    1.Install BB10/PlayBook app manager from here :
    https://chrome.google.com/webstore/d...pblnikkp?hl=en

    2.go to extentions

    3.click on options under BB10/Playbook app manager

    4. Put your device IP and save it

    5.open the BB10/Playbook app manager fro. Google Chrome now and put ur device password and you are ready to side load now

    Posted via CB10
    ezapper2 likes this.
    08-03-13 03:52 PM
  6. ezapper2's Avatar
    Instagram on 10.2 works perfect for me. Even plays videos perfectly fine!

    Z10_10.2.0.1047
    08-03-13 04:25 PM
  7. vaioman's Avatar
    I can't seem to see Wifi Direct or Miracast anywhere in 10.2.1047.

    Is it featured in this build?

    Posted via CB10
    Last edited by vaioman; 08-04-13 at 03:41 AM.
    08-03-13 04:27 PM
  8. Dim-Ize's Avatar
    Everything is working fine for me: VVM, BB Link, Tethering via USB, etc.

    However, I am unable to create a mobile hotspot with my Q10 and the newly leaked OS 10.2.0.1047. It was working fine with my earlier OS, also a leak, but it was version 10.1.0 something...

    The settings: Hotspot name, security type: WPA/WPA2 Personal, 10 character password. I've tried with WiFi on and WiFi off. I've contacted ATT to confirm it is still on my plan and had second level support reset it several times.

    There is no error message, it just reads, "Connecting" indefinitely.

    Is anyone else having the same problem with their Q10 running 10.2.0.1047 that has Hotspot enabled on his/her mobile plan with ATT?
    _____________________

    edit: Well - I can get it to work using WPA2 Personal now after a reset. Now choosing WPA/WPA2 Personal won't even let me turn it on. At least things are working again.
    Last edited by Dim-Ize; 08-03-13 at 04:35 PM. Reason: Working now.
    08-03-13 04:27 PM
  9. kojita's Avatar
    Instagram on 10.2 works perfect for me. Even plays videos perfectly fine!

    Z10_10.2.0.1047
    Which version ?

    Posted via CB10
    08-03-13 04:28 PM
  10. shingcheungtg's Avatar
    i've got the same problem on my z10..
    08-03-13 04:28 PM
  11. HaTaX's Avatar
    Go take a peek at your wifi network connections in settings.
    08-03-13 04:29 PM
  12. vaioman's Avatar
    I don't see it in there

    Posted via CB10
    08-03-13 04:35 PM
  13. FrankIAm's Avatar
    Only for the Q10.

    C0001BBF0 - BlackBerry 10 help channel.
    08-03-13 04:36 PM
  14. TI_Master's Avatar
    I'm having issues with AT&T as well. It does seem to allow me to enable Internet Tethering, but if I try to turn on Mobile Hotspot it fails.

    I did notice on 10.2.0.1047, when the phone does its initial setup, it didn't look like it was getting any custom settings/apps from AT&T. I retried after security wipe with the same result. My guess, since AT&T isn't pushing any custom profile to the phone, the phone doesnt end up with whatever it needs to work right on mobile hotspot. That, or its just broken.

    I did find restoring (settings-only) from 10.1 to yield less than stellar results. Example, after doing so, if I try and set my Facebook password, the user ID field is blank and grayed out/uneditable. Had to delete the account and reload it to get FB working. So I went to the baseline of security wipe with no restore, and now am trying things. Biggest issue thus far is AT&T mobile hotspot fails to start.
    08-03-13 04:38 PM
  15. Suraj Jadhav's Avatar
    Same here. I am sure there is no block from service provider here.

    Posted via CB10
    08-03-13 04:38 PM
  16. kwm1337's Avatar
    Only for the Q10.

    C0001BBF0 - BlackBerry 10 help channel.
    Correct, at this time, those with Z10 devices just hold on for a little time...
    08-03-13 04:38 PM
  17. Suraj Jadhav's Avatar
    Mine works splendid.


    Posted Via Z10STL100-1/10.2.0.1047
    08-03-13 04:39 PM
  18. ezapper2's Avatar
    Which version ?

    Posted via CB10
    4.02 from Google play

    Z10_10.2.0.1047
    08-03-13 04:40 PM
  19. freedomx20a's Avatar
    Gotta load both instagram. Mine is working. 4.0.2 and 3.4.4. Keep the old one in a useless folder with settings and other non used icons.

    Sideload via Google Chrome and it works on latest leak.

    Posted via Q10 using CB10
    08-03-13 04:42 PM
  20. Bo_bo's Avatar
    Can you install both 10.2 leak and the latest instagram using a Mac?

    Posted via CB10
    08-03-13 04:43 PM
  21. stitch69's Avatar
    Same here, (bmobile - Trinidad & Tobago)
    08-03-13 04:44 PM
  22. freedomx20a's Avatar
    Btw running with out debug token just fine 10.2.0.1047

    Posted via Q10 using CB10
    08-03-13 04:44 PM
  23. noez92's Avatar
    bbm in betazone has annoying bug, when i type and i scroll the chat, the textbox is missing, so i must hide the keyboard first (z10)
    08-03-13 04:55 PM
  24. jayemmbee's Avatar
    I did this but the enable notifications and sync messages are still greyed out for me.
    same with me, I got in the app but no notifications still
    08-03-13 05:36 PM
  25. Alooi Divona's Avatar
    If you are not familiar with debugtoken and want to side load with out it, use the runtime from 10.2.0.810 .. It allows u to side load any app with out debugtoken

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=835087



    Posted via CB10
    08-03-13 05:42 PM
683 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. colour coded email accoints om 10.2.0.1047
    By oddboy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-13, 01:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD