09-04-13 11:19 AM
683 ... 1011121314 ...
tools
  1. KeensLFC's Avatar
    Unable to get into BBM, been hanging for hours on "restoring BBM information" very frustrating









    Posted via CB10
    08-04-13 03:49 AM
  2. Phill_UK's Avatar
    I don't know if anyone mentioned it before, I have an issue with toast notifications. I can set the switch to ON but when I hit back and reenter the options screen the switch is back to OFF position...
    Interactive Notifications are ON by default... even though the toggle shows OFF in the display settings screen.
    npatrin likes this.
    08-04-13 03:51 AM
  3. Phill_UK's Avatar
    after restore full data, the android runtime always loading and crash every time open sideload apps, before restore its works great
    I used to have the same issue with every leaked OS install, but I found a fix...

    Don't restore your Application Data until you have reinstalled ALL your apps from BB World, and sideloaded ALL your apps.
    08-04-13 03:53 AM
  4. dusun1's Avatar
    I used to have the same issue with every leaked OS install, but I found a fix...

    Don't restore your Application Data until you have reinstalled ALL your apps from BB World, and sideloaded ALL your apps.
    uh, i already delete all of my sideload apps, did you have another way ?
    i dont think so, but i guess theres a file in the previous backup that interrupt the android runtime. this really annoying
    08-04-13 04:23 AM
  5. Phill_UK's Avatar
    uh, i already delete all of my sideload apps, did you have another way ?
    i dont think so, but i guess theres a file in the previous backup that interrupt the android runtime. this really annoying
    Did you read my post?

    Only restore your Application Data AFTER you have installed all your apps from BB World, and sideloaded any apps.
    If you restored your app data before doing this, then do a security wipe and start again.
    viobb1 likes this.
    08-04-13 04:31 AM
  6. viobb1's Avatar
    Restore from 4651, it's working fine, but anyway, I restored database from BlackBerry Protect and apps from MyWorld, which I highly recommend!
    Last edited by viobb1; 08-04-13 at 04:54 AM. Reason: Incomplete
    08-04-13 04:51 AM
  7. heyjohnnybravo's Avatar
    BeBuzz and Cinnamon Toast don't exactly play well together.
    08-04-13 05:48 AM
  8. noez92's Avatar
    what version of bbm that working in this build beside the betazone one?
    i feel uncomfortable with the missing textbox when scrolling
    08-04-13 06:04 AM
  9. maulikbhagat's Avatar
    Mobile hot spot not working

    Posted via CB10
    08-04-13 06:19 AM
  10. noez92's Avatar
    the default version from 10.2.0.1047 not worked, just spinning in restore your bb information forever
    08-04-13 06:19 AM
  11. littlejackal's Avatar
    I have the same issue, whenever it restore, it will say there is an error, and I have read the thread about how to restore, by trying by parts, or full wipe, and don't sign in BBID, and try uninstall link and install, and try different USB port. Many hours have spend since 10.2.. so far I can't restore anything from 10.2

    I aware if loading leak will need to start from scratch, but the question/worry is.. is there a potential bug in restore, or system wiping, or something make the phone did not completely clean up the storage memory.

    I want to ask OP, I just start clean for 10.2.1047 , please check settings->Abouts-->Hardware... Now my z10 has only 10.7 out of 16GB spaces. I have 3 emails, facebook, tweeter, and no more than 10 apps, and no games... the # does not add up properly in my view
    I was having a similar problem. My BB was not logged in to my BlackBerry ID, as soon as I logged it in, I was able to do the full restore. pheeeeiiuu. Hope this helps.
    08-04-13 06:28 AM
  12. dusun1's Avatar
    Did you read my post?

    Only restore your Application Data AFTER you have installed all your apps from BB World, and sideloaded any apps.
    If you restored your app data before doing this, then do a security wipe and start again.
    I did install all my apps, and my sideload apps, and its still same, all of my sideload still loading on bottom, and crash before the loading succes.
    08-04-13 06:46 AM
  13. gunawan_me's Avatar
    Built camera is not good...

    Z10STL100-1/10.2.0.1047



    Posted via CB10
    08-04-13 07:59 AM
  14. toobs623's Avatar
    Built camera is not good...

    Z10STL100-1/10.2.0.1047



    Posted via CB10
    Lol what? It is the same camera as before.

    Posted via CB10
    08-04-13 08:24 AM
  15. jgrobertson's Avatar
    Restore stalled near end. When I was restoring from 10.1 leak, to 10.2.0.1047, it got to the point where it was restarting the phone and then stalled. Eventually I unplugged the USB and then the phone started with the red LED flashing. I reset it by holding down both up and down vol buttons and then it restarted without the flashing LED.

    But, I found many applications were not there (I have no side loaded apps), and all of my bookmarked web links were gone.

    I did this procedure exactly like I have done it with other links without a problem. Backup with Link, unplug phone and close Link, run the exe, plug in phone, enter password (I use security). When done, then start phone, enter BB ID, then open Link, plug in phone and run restore. This has always worked before.

    So, question for those of you more knowledgeable than I, should I reinstall the 10.2 and try restore again, or leave it as is and rebuild those missing items?
    08-04-13 08:29 AM
  16. gunawan_me's Avatar
    Lol what? It is the same camera as before.

    Posted via CB10
    Low brightness



    Posted via CB10
    08-04-13 08:30 AM
  17. d3rd's Avatar
    Can't seem to get Waze running. Anyone else?

    Posted via CB10
    08-04-13 08:36 AM
  18. mustapha's Avatar
    Why this black bar there's no way to hide.it?

    BlackBerry Snow WhiteZ10 Flawless
    That's 10.2... get used to it.
    Hi,

    can not get used to it, it is useless to Q10 because the screen is too small for applications after.
    08-04-13 08:39 AM
  19. ff1520's Avatar
    Forgive if this has been asked and answered, I did do a search and didn't come up with anything but with the huge volume of posts on these threads I may have missed it.

    I loaded 10.2.0.1047 last night and after re-installing several apps. etc... and subsequently doing a few reboots I have noticed that after a reboot:
    1. Wi-Fi Defaults to off and mist be turned on each time.

    2. Interactive notification Setting will not stay on.

    Is this normal behaviour? If not has anybody stumbled across a fix?

    Thank you


    Posted Via CB10 on my Z10 STL100-4 10.1.0.4687
    08-04-13 08:51 AM
  20. Kris Simundson's Avatar
    Low brightness



    Posted via CB10
    You need to learn how to use a camera than

    Posted via CB10
    08-04-13 08:57 AM
  21. Kris Simundson's Avatar
    Forgive if this has been asked and answered, I did do a search and didn't come up with anything but with the huge volume of posts on these threads I may have missed it.

    I loaded 10.2.0.1047 last night and after re-installing several apps. etc... and subsequently doing a few reboots I have noticed that after a reboot:
    1. Wi-Fi Defaults to off and mist be turned on each time.

    2. Interactive notification Setting will not stay on.

    Is this normal behaviour? If not has anybody stumbled across a fix?

    Thank you


    Posted Via CB10 on my Z10 STL100-4 10.1.0.4687
    Than you need to relearn the search feature, anywho

    1) Bug
    2) Bug

    Posted via CB10
    08-04-13 08:57 AM
  22. Tool n Toymaker's Avatar
    Haven't seen this one mentioned. When scrolling down the pages here in the CB forums before I get all the way to the end of the page the new spinning circle pops up then takes me to the next page and before I touch the screen again it jumps one more page. Lol makes searching these long threads a little frustrating.

    Posted via CB10
    08-04-13 08:58 AM
  23. Kris Simundson's Avatar
    Haven't seen this one mentioned. When scrolling down the pages here in the CB forums before I get all the way to the end of the page the new spinning circle pops up then takes me to the next page and before I touch the screen again it jumps one more page. Lol makes searching these long threads a little frustrating.

    Posted via CB10
    That's a CB10 bug, not a OS bug

    Posted via CB10
    08-04-13 09:01 AM
  24. Tool n Toymaker's Avatar
    Thought it might be, thanks.

    Posted via CB10
    08-04-13 09:06 AM
  25. joevo2's Avatar
    Everything great except, for me at least.
    - Headphone jack not working
    - skype not working
    - wifi keep turn back on when restart
    08-04-13 09:09 AM
683 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. colour coded email accoints om 10.2.0.1047
    By oddboy in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-13, 12:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD