07-15-13 12:39 PM
55 123
tools
  1. steiale's Avatar
    Yes I did. Didn't help much. Happens when closing apps. Going back to 4537

    Sent from my One using Tapatalk 4 Beta
    07-15-13 09:32 AM
  2. saxxman's Avatar
    Darcy....Lovin' this Hybrid. Still get the "slayed" message from time to time, but it setup my vvm right away and I got the vvm tab in the phone app now.
    Thanks for the work!
    07-15-13 09:36 AM
  3. blakobecwa's Avatar
    What kind of issues are you seeing with pictures on call display?

    I am not seeing that problem at all.

    Posted via CB10
    Very weird, i'm getting the same issues with this Leak, no Display Pictures on phone calls come up and Visual Voicemail is there on one of the initial boots but then goes away.

    Gonna try this newest leak that JUST came out tonight... sheesh hope it solves this.
    07-15-13 12:17 PM
  4. balenax's Avatar
    Very weird, i'm getting the same issues with this Leak, no Display Pictures on phone calls come up and Visual Voicemail is there on one of the initial boots but then goes away.

    Gonna try this newest leak that JUST came out tonight... sheesh hope it solves this.
    do you wipe after installing the os? i had problems with caller id in earlier builds, but in this one they were gone.
    07-15-13 12:29 PM
  5. blakobecwa's Avatar
    do you wipe after installing the os? i had problems with caller id in earlier builds, but in this one they were gone.
    Yup do the Security Wipe after the Leaked Install, then restore step by step.
    07-15-13 12:39 PM
55 123

Similar Threads

  1. IOS7 Copying Blackberry 10
    By LopeZ10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 37
    Last Post: 07-13-13, 06:33 PM
  2. crackberry Video 10 app will not play
    By wrpml24 in forum CrackBerry Apps
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-13, 04:24 PM
  3. How to Z10
    By letmein13 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-13, 04:23 PM
  4. AT&T update 10.1.0.2019 can't open links from CB
    By yohannyphm in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 07-13-13, 02:59 PM
  5. No sound and empty media folders?
    By beantownwindsorite in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 07-13-13, 12:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD